Brand

320 proefmodellen voor de perfecte one size fits all

Een kijkje achter de schermen: meet the Galaxy Buds Live

Een glossy look en het unieke design maken van de Galaxy Buds Live een echt statement piece. Een statement piece met inhoud. Want dankzij de samenwerking met sound specialist AKG en de ongelooflijke batterijduur, geniet jij tot 6 uur lang non-stop van je favoriete tunes. Hoe de designers deze next level bluetooth oordopjes hebben ontworpen? We vertellen je er alles over!

Uniek design op maat

De Galaxy Buds Live passen perfect in je oor. “Open type buds, zoals de Galaxy Buds Live, zitten aan de buitenkant van je oorschelp, wat zorgt voor een betere luchtstroom en de oordopjes comfortabeler én gebruiksvriendelijker maakt. Met dit design wilden we niet alleen inspelen op de verschillende behoeften van onze gebruikers, maar ook onze buds onderscheiden van andere producten dankzij hun unieke vorm”, aldus designer Tommy Choi.

De perfect fit

“We hebben maar liefst 80 snelle prototypes ontwikkeld tot we de optimale grootte, vorm en features vonden. Waarom zoveel? Omdat zelfs het kleinste verschil in vorm een enorme impact kan hebben op het comfort”, legt designer Youngsang Jang uit. “Ook onderweg kan je je Galaxy Buds Live gewoon in houden. De eerste Active Noise Cancellation (ANC) voor open type buds vermindert achtergrondgeluiden zonder dat je hoeft te missen wat echt belangrijk is.

Klein doosje, grootse uitstraling

Ook het design van de case werd helemaal herzien. “Omdat de buds er uitzien zoals kleine juwelen, vonden we het leuk om ook het doosje in die lijn te ontwerpen, naar de vorm van een juwelendoos. De grootte en vorm passen perfect in je zak en laten toch voldoende ruimte over voor de batterij die tot wel 21 uur luisterplezier verzekert”, aldus Youngsang Jang.

Prachtige kleuren en eco-friendly

“Toen ik de glossy prototypes voor het eerst zag, had ik meteen een gevoel van luxe”, vertelt designer Mingyeong Jang, verantwoordelijk voor de kleur, het materiaal en de afwerking. “De kleuren Mystic Bronze, Mystic White en Mystic Black tonen bovendien dat de Galaxy Buds Live tot dezelfde familie behoren als de nieuwste Galaxy producten.” Ook over de materialen is nagedacht. De buds bestaan voor 20% uit gerecycleerd materiaal. “Ik hoop dat we dit soort eco-friendly veranderingen in de toekomst meer en meer zullen zien”, aldus Jang. And we couldn’t agree more!

Enjoy #LifeWithBudsLive

Lees de volgende verhalen