Entertainment

Get in the mood 2.0

Ambassadors x Samsung Galaxy Buds Live

Niets kan de toon zetten als muziek. Omdat de Galaxy Buds Live, de nieuwe stylish draadloze oordopjes van Samsung, je overal zullen volgen, vroegen we onze inspirerende ambassadors naar welke tunes zij luisteren om in verschillende situaties in de mood te komen.

Work it baby met Black Mamba!

“Bij een buitensport ga ik liefst voor tracks met een zomerse vibe”, verklapt DJ Black Mamba. “Ik hou van opzwepende muziek als ik ga sporten, vooral als je eens een dipje krijgt”, voegt Elodie toe, “als je dan die muziek en die beat voelt en het tempo weer oppakt, dan kan je proberen om je loopje uit te doen.”

→ Spotify playlist: Black Mamba Playlist voor StuBru

Crushing your mailbox met Flo Windey

“In work modus zet ik jaren tachtig muziek op”, tipt Flo Windey, “Bonnie Tyler, B-52… Echt foute jaren ‘80 muziek. Goed veel meeschreeuwers! En niets in die liedjes gaat je nog verrassen. Je kent ze vanbuiten! Holding out for a hero van Bonnie Tyler, bijvoorbeeld, ik kan daar echt goed op gaan. “I need a hero… WOW!”: hier is een e-mail!” Klaar om die volle inbox te tackelen, the Flo Windey-way? Wij alvast wel!

→ Spotify Playlist: The Best of Bonie Tyler

Make the perfect shot met Raia

“Muziek bepaalt echt mijn mood. Als ik bijvoorbeeld in een boze mood ben dan ga ik keihard naar Franse rap luisteren. Als ik echt chill ben, dan ga ik voor jazz. Lekker mellow”, aldus Raia. Haar perfecte soundtrack voor een epic shot? De muziek van Belgische rapper Geeeko.

→ Spotify Playlist: Geeko – Réel (album)

Meditation vibes met Jill

“Ik mediteer graag voor het slapengaan en draadloze oortjes zijn daar ideaal voor. Ik luister meestal naar rustgevende sounds op YouTube. Wat voor mij werkt? Binaural beats, Tibetaanse zang of klankschalen… zo beland je in no time in dromenland”, verzekert Jill.

→ Spotify Playlist: Binaural Beats: Meditation

In a party mood met Jolien Roets

“Wat altijd werkt? De groten, hé: Drake, Beyoncé, Rihanna. The big stars. Ook Justin Bieber bijvoorbeeld”, vertelt Jolien, “mensen kunnen zeggen wat ze willen over Justin Bieber maar die gast heeft echt wel goeie shit gemaakt. Als je What do you mean? – een van mijn all time favorite songs – opzet, dat marcheert gewoon. En de jongens doen altijd even van “Oh nee, Justin Bieber?” maar je ziet het wel: they dig it. En de meisjes die zijn meteen mee natuurlijk.”

→ Spotify Playlist: Are & Be

4

Hit it!

In welke mood je ook bent, met Galaxy Buds Live geniet je elke dag in stijl van de perfecte soundtrack.

Lees de volgende verhalen