Entertainment

De leukste shows om nu te
bingewatchen op Netflix

Ontdek deze kijktips om nog sneller te ontspannen!

Heb je enkel nog zin om in je zetel neer te ploffen met een grote kom popcorn? Dankzij Netflix Party kan je nu samen met je vrienden een film of serie op afstand kijken en samen chatten. Aan deze bekende en minder bekende Netflix parels beleef je (samen) uren plezier!

Alias Grace

Liet The Handmaid’s Tale je niet onverschillig? Check dan zeker Alias Grace, een verfilming van een ander roman van Margaret Atwood. Sarah Gadon schittert in deze mini-serie als Grace Marks, een jonge vrouw uit de 19de eeuw die beschuldigd wordt van moord op het koppel bij wie ze als dienstmeid werkt.

TIP
Met de One Remote Control ben je met één druk op de knop direct in de Netflix app. Sneller kan bijna niet, toch?

To all the Boys I’ve loved before

Soms is even zwijmelen precies wat je nodig hebt. In deze film worden Lara Jean’s liefdebrieven per ongeluk verzonden naar haar vijf crushes, oeps! Nog leuker, er is ook al een deel 2 verschenen.

TIP
De Samsung Q-series Soundbars maken gebruik van krachtige AI om het geluid voor iedere scène te optimaliseren. Zo hoor je zelfs bij een laag volume alle stemmen duidelijk.

Safe

Ben je toe aan een spannende thriller? Dan wedden we dat Safe, een verslavende mini-serie geschreven door thriller maestro Harlan Coben, je zal kunnen bekoren. Acht afleveringen lang volg je een chirurg die in het verleden zijn vrouw verloor en waarvan de tienerdochter plots vermist is. Na de verdwijning van zijn dochter ontdekt de weduwnaar duistere geheimen over de mensen in zijn omgeving.

Monarca

Deze Netflix must-see neemt je mee in het wereldje van de rijke Mexicaanse elite. Kijk mee achter de schermen van het tequila-imperium van een machtige familie, en hoe het bedreigd wordt door corruptie en geheimen. Wat Monarca onderscheidt van series al Narcos? Minder bruut geweld en meer stijl.

De bioscoop helemaal in huis halen? Challenge accepted! Dankzij ongekend realistische beelden en geluid dat elke beweging volgt, doen de QLED 8K en Cinematic Soundbar je helemaal vergeten dat je gewoon in je eigen zetel van de film geniet.

ONTDEK MEER

Marriage Story

Ken je dat ideale stel? Getrouwd, hebben een fantastische zoon en ook hun carrière loopt op wieltjes. Dat is het leven van regisseur Charlie (Adam Driver) en actrice Nicole (Scarlett Johanson). Totdat Nicole besluit New York achter zich te laten voor een rol in LA. Het huwelijk loopt stuk en de situatie escaleert snel. Marriage Story was op meerdere filmfestivals een van de best ontvangen films, zeker kijken dus.

TIP
Hou een oogje op de verschillende streamingdiensten want vele films krijgen een vroege digitale release nu de bioscopen gesloten zijn.

The Irishman

Ook The Irishman, een maffiafilm van de Oscarwinnende regisseur Martin Scorsese, is een van de beste films die de streamingsdienst momenteel te bieden heeft. In deze Netflix Original zien we de iconische Robert de Niro, Al Pacino en Joe Pesci aan het werk, need we say more?

Atypical

De achttienjarige Sam is autistisch maar wil graag uit zijn comfortzone stappen en meer sociale vaardigheden leren. Wat Sam drijft? Een vriendin vinden. Op dit moment heeft Atypical drie seizoenen op Netflix, lekker bingen dus!

El Camino: A Breaking Bad Movie

Breaking Bad is een van de populairste series van de laatste jaren. En Netflix dropte een heuse Breaking Bad-film: voor de sequel kruipt de Emmy-winnende acteur Aaron Paul terug in de huid van Jesse Pinkman. Enjoy!

Breng Netflix tot leven met QLED 8K

Ervaar elk detail haarscherp dankzij QLED 8K TV.

Lees de volgende verhalen