Entertainment

Laat de kerstmagie rondzweven door je huis

Happy Holidays, wij helpen je om in de very merry Christmas spirit te komen!

De kerstboom staat, alle versieringen zijn opgehangen en de lichtjes twinkelen buiten. Laat dit jaar je huis oplichten met heel veel kerstmagie, want we mógen weer! Al deze holiday vibes hebben we de afgelopen tijd erg gemist. Houd je daarom niet in en creëer de gezelligste plek van de buurt tijdens deze decembermaand met een beetje hulp van je Smart TV en Soundbar. It’s beginning to look a lot like Christmas.

Next level Christmas ambiance

Om het gezellig te maken zet je al je kerstlichtjes, de jazzy muziek en je Neo QLED 8K TV tegelijk aan met één klik in de SmartThings app op je smartphone*. 3, 2, 1… It’s Christmas time.

Geen Neo QLED in thuis maar wel een The Frame TV? Perfect! Je hoeft je tijdens de kerst niet vast te pinnen aan één kerstinterieur. Met The Frame versier je de muur elke dag opnieuw met kunstwerken en foto’s in kerstthema die beschikbaar zijn in de Art Store. Veel feestelijker dan een zwart scherm aan de muur toch?

It's beginning to sound like Christmas

Let’s hear those holiday tunes ring a ling met het prachtige en sterke geluid van de Q900A Soundbar. Jij verdient een ware geluidservaring thuis, vooral tijdens de holidays. Nodig je vrienden en familie uit en maak een gezellige avond met kerstklassiekers knallend uit deze dynamische Soundbar. Spotify is jouw place to be voor alle Christmas tunes. Ga jij voor Cozy Christmas Jazz, de echte Christmas Classics, of voor de swing mood met Christmas Pop? Your evening, your call. Om de sfeer helemaal af te maken tover je de woonkamer om in Santa’s werkplaats met bijvoorbeeld een sfeervol kersthaardvuurtje haarscherp afgebeeld op de Neo QLED 8K TV.

TIP
De ingebouwde speakers van The Premiere zorgen voor een home cinema-ervaring waarbij je het gevoel krijgt dat je in de bioscoop zit.

Een magische movie night

Het seizoen van warme chocomelk en je favoriete kerstfilm is begonnen, dus trek je cosy socks aan en kruip onder een warm dekentje op de bank. Jouw filmavond kan beginnen met The Premiere 4K Laser Projector. Met deze Smart TV en projector in één tover je elke kamer om in een bioscoop.* Alles wat je nodig hebt is een witte muur om te streamen en je favoriete kerstklassiekers om te bekijken op een scherm van maar liefst 130" in levendige 4K-resolutie.

Nu nog een film uitkiezen. Eén van onze favo klassiekers is de film How the Grinch Stole Christmas. Je glimlach groeit direct drie maten wanneer je kijkt naar alle vrolijke kerstmagie van Whoville. Of ga voor Home Alone, want zeg nou zelf, kerst is geen kerst zonder kleine boef Kevin.

Open up to an even better 2022

Oud en nieuw, de knaller van een afsluiter voor the most wonderful time of the year. Dit jaar luiden we het nieuwe jaar in met al onze vrienden en familie en we kunnen niet wachten om er een prachtig feest van te maken. Zijn er die dag meerdere feestjes waar je graag bij had willen zijn? Iedereen pakt uit, dus we snappen dat je jezelf niet in tweeën of drieën kunt splitsen. Combineer dan alle feestjes door ze digitaal op de Neo QLED 8K TV live te streamen. Sluit via de Smart View app de Smart TV aan op je Galaxy Z Flip3 5G en gebruik vervolgens Multi View*. Je kunt de Smart TV opsplitsen in maar liefst vier schermen. Vier party’s tegelijk dus. Don’t forget to dress up for the occasion.

Lees de volgende verhalen

  • *Een scène moet van tevoren worden ingesteld op de SmartThings-app. De app vereist een Wi-Fi-verbinding en SmartThings-compatibele apparaten.
  • *De laserprojector kan worden geprojecteerd op een vlakke witte of heldere monotone muur zonder een extra scherm op te stellen.
  • *De Multi View functie met 4 schermen is beschikbaar op Neo QLED 8K TV modellen, QN800A en hoger.