Entertainment

Maak december 2021 extra sprankelend, with Galaxy

Zo blijf je tijdens de feestdagen met iedereen verbonden en beleef je de beste feestmaand allertijden.

“2020 has been cancelled and 2021…” Wij dachten het niet! Na een periode vol gemis, afgelaste vakanties, geen kerst- en verjaardagsfeestjes is het nu het moment om de feestmaand opnieuw sprankelend te starten. Dit doe je natuurlijk met een overvloed aan gezelligheid, extra self-care en verbondenheid met iedereen die je liefhebt. Waar wacht je nog op? Let’s step up our party game!

Gun jezelf wat extra gezelligheid

Als je dit jaar vroeger dan ooit een zak pepernoten hebt opengetrokken of je favoriete kersttunes al in september opzette… dan ben je in dezelfde mood als wij! Jij hebt zin in de feestmaand en daarom is het nu tijd om een extra cosy sfeer in huis te halen. Want hey, december 2020 was niet heel geweldig dus dit jaar ga je uitpakken! Denk jij wat ik denk? Gooi het volume van die kersttunes omhoog en creëer een echte Santa Village in huis!

Self-care 2.0

De feestmaand draait niet alleen om gezelligheid, maar ook om self-care. Tech kan je daar zeker bij helpen, zoals de Galaxy Watch4 en de Galaxy Buds2. Doordat we veel tijd thuis hebben gespendeerd is het bijhouden van je gezonde levensstijl een beetje tussen de vingers geglipt, niet? Start deze feestmaand daarom niet alleen met lekker eten (we don’t blame you), maar ook met het in de gaten houden van je gezondheid, je sportprestaties en stresslevel. Allerlei analyses die de Galaxy Watch4 voor je kan doen. En de Galaxy Buds2? Een beetje self-care betekent ook een beetje entertainment. Luister stiekem overal naar die vrolijke en jazzy kersttunes en ontspan tijdens de drukke dagen in december. Hello Michael Bublé! En met Active Noise Cancellation hoor je niets anders meer dan die Christmas paradise in je hoofd.

Een magische kerstborrel in de achtertuin

Eigen glühwein maken in een grote pan op het vuur, gezellig in je eigen achtertuin. Dít zorgt voor de echte decembersfeer. Hang de vele lichtjes alvast maar buiten, stook het vuurtje op, speel heerlijke muziek af via je Galaxy Tab S7 FE en creëer een magische plek in het donker. Nodig al je vrienden en familie uit en trakteer ze allemaal op een kopje glühwein. Mis je toch nog enkele personen? Video call ze dan met de je tablet, zodat ze er toch een beetje bij zijn.

Capture everything #withGalaxy

Nu we er weer een top feestmaand van mogen maken, pakken we ook éxtra goed uit. Met de prachtige winter aesthetics in je huis en achtertuin kun je niets anders doen dan je smartphone erbij pakken en alles vastleggen. Wees dan lief en tover een glimlach op het gezicht van je zusje wanneer ze het cadeaupapier openscheurt en de stijlvolle Galaxy Z Flip3 5G ontdekt. Waar ze ook is, wat ze ook doet, met deze iconische smartphone wordt ze de queen of likes op TikTok en Instagram! En je kunt straks je zusje vragen om alle foto’s die ze gemaakt heeft tijdens familiemomenten met je te delen.

Make their year with Galaxy

Lees de volgende verhalen