Brand

Maak de feestdagen extra gezellig met Samsung

Haal de Holiday cheer in huis

Jouw vrienden zijn jouw ‘chosen family’, vind je niet? Nodig ze uit, samen met je familie, voor een heerlijk huis vol Holiday cheer. Omring je zelf met alle mensen die jou happy maken en trakteer ze – en jezelf – met prachtige feestdagen en de mooiste cadeaus onder de kerstboom. En niet alleen mooie, maar ook hele slimme cadeaus. Want met onze toestellen en hun verbonden kracht ervaar je onvergetelijke kerstdagen. Hier zijn wat tips!

1

Capture the Christmas spirit

It’s beginning to look a lot like Christmas… en die spirit moet je zo leuk mogelijk vastleggen, want de memories die je nu met jouw familie en vrienden maakt zijn dierbaar. Laat daarom al je foto’s sprankelen met de nieuwste Galaxy Z Flip4 of Galaxy Z Fold4. Twee power phones die perfect zijn voor scherpe foto’s vanuit elke hoek. Zet ze in folding position op tafel en maak handsfree foto’s! Psssst, doe het eens stiekem. Zo capture je de echte emotie en vibes van jouw speciale avond.

Oh, ben je al 200 foto’s verder? Niiice! Over je opslagcapaciteit hoef je je geen zorgen te maken, beide foldable phones hebben genoeg. Heb je al die holiday cheer in je galerij toch liever ergens anders, dan kun je ze heel easy overzetten naar je Galaxy Book2 Pro of Galaxy Tab S8 met Quick Share. Hiermee deel je al je files met je andere Galaxy apparaten. Handig ook om die ene funny video zonder kwaliteitsverlies direct te delen met je best friend. Voor nog meer opslag zit je goed met de Portable SSD T7 Shield. Een klein, maar héél waardevol cadeau voor onder de kerstboom.

Blijf healthy met de Galaxy Watch Series
Al die Holiday treats zijn heerlijk, maar je wilt toch nog wel graag een beetje op je gezondheid letten. Dat doet de Galaxy Watch5 of Watch5 Pro voor je met z’n vele gezondheidsanalyses. Handig!
2

Een holiday party in de keuken

Wie zegt dat alle christmas cheer pas begint bij het opdienen van het kerstdiner? Nee, we brengen de holiday party mee naar de keuken. Want koken wordt stylish met de Bespoke Koelkast, easy met de Bespoke Jet™ steelstofzuiger en héél fun met The Freestyle. De keuken is het hart van je huis, ook tijdens de feestdagen en daarom maak je de prepping net zo leuk als het eindresultaat. De verse ingrediënten bewaart de prachtige Bespoke Koelkast voor je en The Freestyle projecteert het recept helder op de muur. Strooiend met bloem maak jij en je vrienden de lekkerste kerstkoekjes. No worries over de kruimels… Met de Bespoke Jet™ steelstofzuiger is jouw keukenvloer in no-time weer schoon. Christmas tunes worden trouwens ook heel fun met The Freestyle. Open Spotify of YouTube via The Freestyle en swingen maar! En eh… vergeet je de koekjes in de oven niet?

3

Tijd voor de Home alone marathon

…of een andere kerstklassieker zoals The Grinch. Wat jouw vrienden tijdens de Holidays ook willen kijken, de warme sokken, kerstpyjama’s, holiday treats en warme chocolademelk zijn van de partij. Dus plof samen op de bank en geniet van een ware bioscoopervaring door het prachtige en heldere geluid van de S-Series Soundbar. Gecombineerd met het haarfijne beeld en de wonderbaarlijke details en kleuren van Neo QLED 8K creëer je een prachtige movie night. Zo spat de kerstmagie pas echt van je beeld. Veel kijkplezier allemaal!

Hmm… willen jouw vrienden de film toch niet verder kijken? Dan switch je toch moeiteloos jouw film over naar de Galaxy Tab S8 Ultra? En het geluid gaat via audio switching direct naar je Galaxy Buds2 Pro. Zo kijk je ongestoord verder met prachtig beeld en helder geluid.

Is het al 00:00 uur?
Tijd om naar buiten te gaan voor magische plaatjes van de sterrenhemel en het prachtige vuurwerk. Haarscherp vastgelegd met de Nightography skills van de Galaxy S22 ultra.
4

Jingle all the way met games, muziek & films

You better watch out, you better not cry… lalalaaa. Zie je jezelf al gaan? The Freestyle helpt je alle Christmas fun te verdubbelen. Deze slimme en multifunctionele projector is niet alleen handig voor je kookvideo’s of movie nights, maar ook perfect voor karaoke! Are you ready to sing a little Jingle Bells? Yeeesss! Projecter jouw favo kerstnummer op de muur en laat jouw zangtalent – of niet – horen! De S-series Soundbar is er voor jou en je kerst-groupie om alle nummers kraakhelder en met volle bas door je huis af te spelen.

Van jouw feestdag kun je ook een echte game night maken natuurlijk. Pak de Galaxy S22 Ultra erbij en open de leukste games erbij. Challenge je vrienden en familie met opdrachten, gedurfde vragen of een raadsel voordat ze hun cadeau onder de kerstboom mogen pakken. Maak het ze maar niet te moeilijk, want al die cadeaus zijn wel héél verleidelijk…

5

Speel holly jolly games offline én online

De feestdagen zijn gezellig, héél gezellig zelfs met al je vrienden, familie, kennissen, collega’s… Maar door al die drukte gepropt in één maand, kan het soms ook wat overweldigend zijn. Vergeet dan niet jezelf en geniet zo nu en dan ook van wat me-time. Ga bijvoorbeeld online met je favoriete game op een epic scherm zoals de Odyssey Ark. Deze professionele gaming monitor is de droom van elke gamer en laat jou relaxed en smooth je game spelen. Zelfs de zwaarste games opgeslagen op de Portable SSD T7 Shield zijn zo ready to play. Is jouw social battery opgeladen? Plan dan eens een game-avond met je vrienden. Nu alleen nog kiezen voor een ouderwets bordspelletje of een epic game op de Odyssey Ark… hhmm.

Versterk de Christmas joy met het perfecte cadeau voor je vrienden en familie

Lees de volgende verhalen