Kies jouw locatie en taal.
Galaxy Z Flip4
Presteert optimaal met de standaard
 • Galaxy Z Flip4: Hoogtepunten van beoordeling door experts | Samsung
 • Galaxy Z Flip4: Over the Horizon 2022 | Samsung
Filmspeler laag
 • “...de Galaxy Z Flip4 is de beste in zijn klasse.”

  Digital Trends Joe Maring

  Van Digital Trends. © 2022 Digital Trends Media Group. Alle rechten voorbehouden. Gebruikt onder licentie.

  Samsung Galaxy
  Z Fold4 en Z Flip4

  “Vouwbare apparaten staan op het punt niet alleen maar een ding te zijn, maar HET ding”

  TechRadar 08/2022

  De smartphone die terug klapt

  KLEUREN

  Maak kennis met de nieuwe neutrale tinten

  Kies een kleur die bij alles past, maar toch ook uniek is. Een matte afwerking op het glas aan de achterkant geeft een subtiel contrast met het glanzende metalen frame. Je kunt kiezen uit vier kleuren: Bora Purple, Graphite, Pink Gold en Blue.1

  We zien een dichtgeklapte Galaxy Z Flip4 in de kleur Bora Purple vanuit twee hoeken om de Front Cover en het scharnier te laten zien.
  We zien een dichtgeklapte Galaxy Z Flip4 in de kleur Graphite vanuit twee hoeken om de Front Cover en het scharnier te laten zien.
  We zien een dichtgeklapte Galaxy Z Flip4 in de kleur Pink Gold vanuit twee hoeken om de Front Cover en het scharnier te laten zien.
  We zien een dichtgeklapte Galaxy Z Flip4 in de kleur Blue vanuit twee hoeken om de Front Cover en het scharnier te laten zien.

  COMPACT FORMAAT

  Past in al je zakken.

  De tijd dat je rekening moet houden met je telefoon bij het kiezen van je outfit is voorbij. De Galaxy Z Flip4 is klein maar fijn als hij dichtgeklapt is, maar blijft een volwaardige smartphone. Hij past precies in je zak.3

  • *Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden. Daadwerkelijke gebruikersinterface kan afwijken van de afbeelding.
  We zien een dichtgeklapte Galaxy Z Flip4 in de kleur Bora Purple met de Cover Screen in beeld. Hij leunt tegen een stapeltje macarons aan die allemaal dezelfde kleur hebben. Het dichtgeklapte toestel heeft ongeveer hetzelfde formaat als de drie gestapelde macarons.

  Water- en valbestendig
  We zien meerdere identieke Galaxy Z Flip4-toestellen vanuit verschillende hoeken. Ze worden omringd door waterdruppels.

  HOOFDSCHERM

  Stevig, zowel in flexibele als platte modus

  Het scherm van 6,7” biedt een prachtig beeld dankzij Ultra Thin Glass.4 Geavanceerde duurzaamheid maakt het sterker dan ooit, waardoor het meer dan 200.000 vouwhandelingen perfect kan doorstaan.5, 6

  We zien de bovenkant van een opengeklapte Galaxy Z Flip4 in de kleur blauw met het hoofdscherm. Op het hoofdscherm wordt een kleurrijke, lintachtige achtergrond weergegeven.

  BUITENKANT

  Ongelooflijk stevig

  De Galaxy Z Flip4 is sterk van binnen en van buiten. Dit is ons stevigste dichtklapbare toestel ooit met exclusief Corning® Gorilla® Glass Victus®+. En het scharnier wordt beschermd door Armor Aluminium, ons stevigste aluminium frame.

  We zien een dichtgeklapte Galaxy Z Flip4 met Front Cover met transparante laagjes die vanaf de bovenkant in het scherm opgaan. Dit staat voor extra duurzaamheid.

  WATERBESTENDIG (IPX8)

  De telefoon zonder watervrees

  Bang voor water? Helemaal geen probleem met 's werelds eerste waterbestendige inklapbare smartphone.7 Zelfs als je hem 30 minuten lang 1,5 meter onder water zou houden.

  We zien drie dichtgeklapte Galaxy Z Flip4-toestellen in de kleur Blue met het scharnier en de Front Cover in beeld, omringd door waterdruppels.

  SAMSUNG CARE+

  Een ongelukje is vaak snel gebeurd

  Meld je aan voor Samsung Care+ en bescherm jezelf tegen accidentele schade aan je smartphone.8

  MEER INFORMATIE

  Ontwikkel je fotografieskills
  We zien mensen in verschillende poses vanuit verschillende hoeken een selfie nemen. Dankzij FlexCam kunnen ze de foto van een afstand maken, zonder de telefoon vast te hoeven houden.
  #withGalaxy
  Laat je donkere kant zien
  Een vrouw neemt een selfie in een donkere omgeving. De kleuren zijn helder en haar gezichtskenmerken zijn duidelijk zichtbaar dankzij Nightography.
  #withGalaxy

  MULTI-CAMERASYSTEEM

  Zet 's nachts de bloemetjes buiten

  De nacht is een stuk helderder met Nightography op de achtercamera. Details komen tot leven, zelfs in het donker dankzij grotere pixels op de Wide Camera. Say cheese!

  Met Nightography neem je niet alleen de mooiste foto's, maar kun je ook video's maken. Zelfs bewegelijke acties worden vloeiend vastgelegd dankzij verbeterde OIS en VDIS. Dankzij de krachtige verwerking kan Super Night Solution ruis tot een minimum beperken, zodat videoclips 's nachts ook helder blijven.

  We zien de Galaxy Z Flip4 in de Flex-modus. De camera wordt weergegeven op het hoofdscherm in de Night-modus. We zien een voorvertoning van de skyline van een verlichte stad. De Night-modus laat de kleuren en details van de stadsverlichting volledig tot hun recht komen.
  De achtercamera op de Galaxy Z Flip4.
  12 MP Ultra Wide Camera 12 MP Wide Camera
  De Front Camera op de Galaxy Z Flip4.
  10 MP Selfie Camera

  FLEXCAM

  Eindeloos veel mogelijkheden

  Ontdek de FlexCam: een handsfree camera. Profiteer van de flexibiliteit van je smartphone om foto's van groepen, selfies en video's te maken vanuit de gekste hoeken en leg indrukwekkende details vast, zelfs in je favoriete sociale apps.9

  • *Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden. Daadwerkelijke gebruikersinterface kan afwijken van de afbeelding.

  We zien de Galaxy Z Flip4 in de FlexCam-modus. De camera-app wordt weergegeven op het hoofdscherm en we zien dat er vanuit een lage hoek een groepsfoto wordt gemaakt. Daarna poseert een groep vrienden voor een foto. De Galaxy Z Flip4 in de FlexCam-modus, die voor hen op de grond ligt, neemt de foto. De vrienden zien een voorvertoning van de foto op het hoofdscherm in de Flex-modus.

  QUICK SHOT

  Treed binnen in de wereld van de selfies

  Maak selfies met de camera aan de achterzijde zonder je telefoon te openen, terwijl je op het Cover Screen een realtime voorbeeld te zien krijgt. Controleer van veraf of je er goed uitziet met een beeldzoeker op volledig scherm of tik om de oorspronkelijke verhouding te zien en zeker te zijn dat iedereen in beeld is. En met nieuwe software-upgrades kan Quick Shot open worden gebogen totdat FlexCam het overneemt, zodat je zonder handen foto's kunt nemen in hoge en lage hoeken.9

  • *Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden. Daadwerkelijke gebruikersinterface kan afwijken van de afbeelding.

  We zien de Front Cover van een Galaxy Z Flip4 aan de zijkant met een persoon die een selfie neemt. Deze wordt getoond op de verticale Cover Screen. De telefoon draait en de foto draait mee en toont de originele beeldverhouding op de inmiddels horizontale Cover Screen.
  #withGalaxy

  ENTERTAINMENT

  Bel je familie
  Vier mensen nemen deel aan een videogesprek, allemaal in hun eigen venster. Op de Galaxy Z Flip4 in de FlexCam-modus zien we een videogesprek met vier deelnemers op het hoofdscherm.

  VIDEOGESPREK

  Delen met de groep

  Voer een leuke videochat via Google Meet.10 En wat denk je van een filmavond via je telefoon, waarbij je samen met je vrienden video van hoge kwaliteit bekijkt via live delen? Met gesynchroniseerde video's kun je ieders reacties op de actie in realtime vastleggen.11

  • *Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden. Daadwerkelijke gebruikersinterface kan afwijken van de afbeelding.
  Op de Galaxy Z Flip4 in de FlexCam-modus zien we een videogesprek met vier deelnemers op het hoofdscherm.

  FLEXCAM VOOR SOCIALE CONTACTEN

  Geef je feed een update

  Contentcreatie is nu nog eenvoudiger geworden. FlexCam werkt zelfstandig om je regisseur POV uit te breiden, zodat je jezelf, je vrienden of je acteurs vanuit nieuwe invalshoeken kunt filmen.9 En zodra je film klaar is voor de première, upload je hem gewoon naar je sociale media voor een aantal welverdiende onderscheidingen.

  • *Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden. Daadwerkelijke gebruikersinterface kan afwijken van de afbeelding.

  Power op zak

  Een geüpgrade 4 nm-processor zorgt samen met de lang meegaande 3700 mAh-(standaard)batterij voor urenlang vermogen.12,13

  Als hij bijna leeg is, sluit hem dan aan voor Super Fast Charging of doe het zonder kabel met Fast Wireless Charging 2.0.14 Met alle lading die je overhoudt kun je zelfs met Wireless PowerShare tegelijk samen met een vriend je earbuds opladen.15

  • *Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden. Daadwerkelijke gebruikersinterface kan afwijken van de afbeelding.
  Samen nog beter
  25W Power Adapter16
  voor Super Fast Charging
  Ga naar Opladers
  We zien een opengeklapte Galaxy Z Flip4 met een videogesprek op het hoofdscherm.

  COVER SCREEN

  Er gaat een wereld voor je open
  Verschillende wijzerplaten vormen samen een tegelpatroon. Iedere wijzerplaat is voorzien van een andere afbeelding en geeft de tijd, datum en batterijstatus weer. Op de middelste wijzerplaat zien we vier AR-animatiekarakters in emoji-stijl die samen poseren alsof er een groepsfoto wordt gemaakt.

  GEPERSONALISEERDE COVER SCREEN

  Jouw stijl in beeld

  Dankzij de personaliseerbare 1,9-inch Cover Screen heb je alle ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten.17Verander hem zo vaak als je wil met jouw video's, foto's of je eigen AR-emoji om de wijzerplaat te personaliseren. De keuze is helemaal aan jou. Je kunt hem afstemmen op je humeur, het weer of je outfit.

  We zien een dichtgeklapte Galaxy Z Flip4 in de kleur Pink Gold met een gepersonaliseerde AR-emoji als wijzerplaat op de Cover Screen.

  HANDIGE COVER SCREEN

  Bekijk het overzicht, actie en gaan

  Jouw dagelijkse digitale stats, direct op het Cover Screen. Bedien je telefoon door te tikken en te vegen op het Cover Screen van 1,9”.17 Ga naar Snelle instellingen, beantwoord sms’jes en voeg widgets toe om apps binnen handbereik te houden… Geen hoofdscherm nodig!

  • *Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden. Daadwerkelijke gebruikersinterface kan afwijken van de afbeelding.
  We zien een dichtgeklapte Galaxy Z Flip4 in de kleur Pink Gold met een sms-melding op de Cover Screen. Er zijn een aantal emoji-symbolen zichtbaar: ogen, een racewagen en wind.

  GALAXY WATCH5

  Een betere nachtrust met info om je pols

  Jezelf in de gaten houden is nu nog makkelijker. Hou je slaappatronen en nog veel meer bij met de Galaxy Watch5 om je pols.18 Van zodra het horloge je leert kennen, kun je jouw slaapmascotte bepalen en handige tips krijgen voor een goede nachtrust.

  • *Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden. Daadwerkelijke gebruikersinterface kan afwijken van de afbeelding.

  Samen nog beter
  Galaxy Watch519
  om je slaap bij te houden
  Ga naar Galaxy Watch5
  We zien de Galaxy Z Flip4 in de FlexCam-modus. Er wordt een trainingsvideo opgenomen. Daarnaast zien we een Galaxy Watch5.

  De verbonden kracht van Samsung Galaxy

  *Galaxy Z Fold4, Galaxy Watch5 en Galaxy Buds2 Pro apart verkrijgbaar.

  SMART SWITCH

  Oude telefoon, ontmoet nieuwe telefoon

  Met Smart Switch kun je gemakkelijk overschakelen van je telefoon naar de Galaxy Z Flip4, zelfs als je nog geen Samsung Galaxy hebt. In slechts een paar stappen kun je je foto's, sms'jes, gegevens en meer overzetten.20

  • *Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden. Daadwerkelijke gebruikersinterface kan afwijken van de afbeelding.
  Ga naar Smart Switch
  We zien de achterkant van een ouder dichtklapbaar toestel en het hoofdscherm van de Galaxy Z Flip4. De telefoons staan met de rug tegen elkaar met het Smart Switch-icoontje in het midden. Op het scherm van de Galaxy Z Flip4 is de Smart Switch-app te zien met een data-overdracht in uitvoering.
  GALAXY EXCELLENCE Alleen maar het beste
  • 4NM PROCESSOR

   Even snel als flexibel

   Alles moet vlot en naadloos verlopen: gaming, multitasking of multitasking tijdens het gamen. Galaxy Z Flip4 heeft nu de krachtigste chip op Samsung Galaxy Foldables.21

   Dankzij de verbeterde camera, uitgerust met een 65% helderdere sensor* aangedreven door het Snapdragon® 8+ Gen 1 mobiele platform, zijn foto's en video's nog scherper en stabieler, dag en nacht.

   *Vergeleken met de Galaxy Z Flip3 5G.

  • 5G

   Snelheid voor de ongeduldige gebruiker

   Waar je het moment ook wilt delen, doe het snel! Met 5G-connectiviteit kun je content streamen, downloaden en plaatsen aan HyperFast-snelheden.22

  • OPSLAGRUIMTE

   Bewaar meer herinneringen

   Je kunt nu dag en nacht fotograferen, dus heb je voldoende ruimte nodig voor al je kunstwerken. Vul je Gallery, want je hebt tot 256 GB ingebouwde opslagruimte.23

   Synchroniseer je Gallery met OneDriveen krijg 6 maanden 100 GB OneDrive cloudopslag met Galaxy Z Fold4 en Galaxy Z Flip4.24, 25* De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  • SAMSUNG KNOX

   Meerlaagse beveiliging

   Samsung Knox is geïntegreerd in de hardware en software van je telefoon en biedt een gelaagde beveiliging om je persoonlijke gegevens te beschermen.

  • VINGERAFDRUKSCANNER AAN DE ZIJKANT

   Pro tip: Ontgrendel met je vingerafdruk

   Met een eenvoudige tik op de Fingerprint Scanner kun je het hoofdscherm snel en precies ontgrendelen. Zo ben je verzekerd van de allerbeste beveiliging voor jouw telefoon.

  • ONE UI

   Het personaliseerbare platform

   Met One UI kun je jouw Android-telefoon personaliseren. Personaliseer de Cover Screen en het hoofdscherm, volledig afgestemd op jouw smaak en de manier waarop je jouw telefoon gebruikt.

   Ga naar One UI

  Veelgestelde vragen

  • De Galaxy Z Flip4 is verkrijgbaar in de kleuren Bora Purple, Graphite, Pink Gold en Blue. Je kunt je telefoon personaliseren met voor- en achterpanelen en frames van de Bespoke Edition. De Bespoke Edition-kleuren zijn Yellow, White, Navy, Khaki en Red. De frames zijn verkrijgbaar in de kleuren Black, Silver en Gold. Kies je eigen kleurencombinatie als je bestelt via Samsung.com.1,2

   GA NAAR KLEUREN
  • De compactere Galaxy Z Flip4 heeft een grotere batterij, een snellere processor en een steviger design dan zijn voorgangers. De Cover Screen is nu beter dan ooit tevoren personaliseerbaar. Met de Galaxy Z Flip4 kun je foto's met een betere kwaliteit nemen bij weinig licht dankzij een verbeterde Wide Camera. En er zijn nu meer apps van derden geoptimaliseerd voor de Flex-modus en meer manieren om meerdere vensters op één scherm te gebruiken.

  • De Galaxy Z Flip4 is perfect voor selfies en videogesprekken dankzij het dichtklapbare design. Als je hem dichtklapt, kun je hem gebruiken als statief, zodat je handsfree kunt videobellen of je kunt hem neerzetten en een foto van veraf maken. Zo weet je zeker dat de volledige groep op één foto past. Je kunt je selfies zelfs bekijken op de Cover Screen zonder de smartphone te openen.3

   GA NAAR CAMERA
  • De Galaxy Z Flip4 wordt gevoed door een intelligente (standaard) dubbele batterij van 3.700 mAh.12, 13 Deze laadt sneller op dan de voorgangers wanneer ze is aangesloten en ondersteunt nu Super Fast Charging en Fast Wireless Charging.14, 15

   GA NAAR BATTERIJ
  • Ontwerp een wijzerplaat die bij jouw persoonlijke stijl past of gebruik een video als achtergrond op de Cover Screen. Het gaat niet alleen om de looks. Je kunt ook widgets toevoegen en zelfs meldingen beantwoorden zonder je telefoon te openen.

   GA NAAR GEPERSONALISEERDE COVER SCREEN
  • De dichtklapbare Galaxy Z Flip4 is gemaakt van stevige materialen zoals Corning® Gorilla® Glass Victus®+, Armor Aluminum en Ultra Thin Glass. Bovendien is het 's werelds eerste waterbestendige dichtklapbare smartphone.7

   GA NAAR DUURZAAMHEID

  Unfold your world. Galaxy Z Flip4

  KOOP NU VOORAF INSCHRIJVEN Koop nu VERKOOPPUNTEN

  Ruil in en krijg meer

  Ruil je oude toestel in voor een nieuwe Galaxy smartphone. Ontvang €150 extra korting bij een koop nu van de Galaxy Z Flip4 door je huidige toestel in te ruilen, bovenop de inruilwaarde van je toestel.

  * De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  MEER INFORMATIE

  Tover je foto's om tot kunst

  Voor creatievelingen en vertellers die anders naar de wereld kijken.

  ONTDEK MEER

  Bekijk de Galaxy Z Flip4 in AR

  OPENEN IN AR

  WHY GALAXY

  Your Galaxy. Your way.

  Galaxy-toestellen kun je op verschillende manieren verbinden, waardoor je jouw ervaring volledig naar je hand kunt zetten.

  ONTDEK MEER