Entertainment

Van #LifeWithBudsLive tot guilty pleasures:
it’s all about music

Ambassadors x Samsung Galaxy Buds Live

Om de Galaxy Buds Live, de nieuwe stylish draadloze oordopjes van Samsung, aan jullie voor te stellen, gingen we op zoek naar inspirerende ambassadors voor wie muziek een grote rol speelt. Ben je klaar om voormalige topatletes @elodie_ouedraogo en @oliviaborlee, radio- en TV-figuren @jolienroets, @flowindey en @silentjill en DJ @blck.mmba – en hun guilty pleasures! – te leren kennen?

Black Mamba: “Ik luister nine to five naar muziek”

“Muziek speelt een heel belangrijke rol in mijn leven, uiteraard”, legt Noonah Eze – beter bekend als DJ Black Mamba – ons uit, “ik luister echt de hele dag naar muziek: via oordopjes, een bluetooth box of gewoon onderweg in de auto.” Als professionele DJ weet Noonah wel iets van earpieces. Hoe zitten de Galaxy Buds Live volgens haar? “Nice! De Galaxy Buds Live zijn één van de comfortabelste oordopjes die ik al gehad heb”, besluit ze.

We zijn nieuwsgierig: wie zou van het diepe geluid van de Buds Live gebruik mogen maken om in het oor van Noonah te fluisteren? “Stormzy”, verklapt ze zonder lang te moeten nadenken, “na zijn laatste live concert ben ik helemaal gesmolten.”

Elodie Ouedraogo: “Muziek kan je prestatie bevorderen als atleet”

Ook bij Elodie speelde muziek een grote rol, zeker tijdens haar sportcarrière. “Vroeger luisterde ik altijd muziek tijdens de opwarming, zo zit je direct in de goeie mindset voor een zware wedstrijd”, legt ze uit. De eerste reactie van Elodie toen ze de stylish draadloze oordopjes ontdekte? “Dat is geen doorsnee oordopje! Heel chic, volledig in de lijn van alles wat Samsung doet.” Of ze ermee zal gaan sporten? “Zeker! Ik heb heel veel op muziek gesport maar vaak waren de oordopjes net niet goed genoeg. Ik heb deze nu de hele tijd in gehad voor de shoot en die hebben op geen enkel moment bewogen. Ik denk dat ze dus perfect zullen zijn om kilometers mee te doen.”

Als we haar vragen of ze muzikale guilty pleasures heeft, denkt Elodie spontaan terug aan de jaren 90. “Casanova (van Ultimate Koas) is zoiets waarop ik nog heel graag meezing”, geeft Elodie al lachend toe.

Jill Vandermeulen: “Achter elke song schuilt echt een verhaal”

Voor Jill is muziek vooral emotie. “Als je muziek hoort van een paar jaar geleden, dan komen er allerlei herinneringen boven. Zoals die eerste avond uit dansen met je lief of de eerste songs die je aan je kinderen laat horen.” Jill was behoorlijk enthousiast toen ze de Galaxy Buds Live ontdekte: “Oh, prachtig. I love it! Ik ga ze meteen proberen. “ De Galaxy Buds Live hebben volgens Jill ook de beste #momhack ooit, in de vorm van Noise Cancelling. “Als ze al schreeuwend en spelend door het huis lopen en je moet focussen of je wil gewoon rustig wat muziek luisteren in de zetel – Noise Cancelling is perfect voor mama’s”, geeft ze al lachend toe.

Een muzikale guilty pleasure, misschien? “Af en toe verschijnt er nog wel eens een Franse R’n’B hit uit de jaren 90 op mijn playlist”, grapt Jill.

TIP
Wil jij net als Flo Windey de hele dag doorgaan op muziek? Ontdek dan de Galaxy Live Buds, nu met een extra lange batterijduur: van 6 uur non-stop muziek luisteren tot 21 uur extra batterijduur on the go dankzij de oplaadcase

Flo Windey: “In alles wat ik doe is er muziek”

“In alles wat ik doe is er muziek. Als ik de bus pak, in de trein, als ik ga sporten of in mijn kamer zit, als ik aan het werken ben… Altijd. Live muziek is ook super belangrijk voor mij maar dat is er nu gewoon niet, en dat suckt. Ik ben ook zo iemand die op droevige momenten naar droevige muziek luistert om het nog erger te maken”, geeft Flo toe. Wat ze van haar nieuwe muzikale juweeltjes vindt? “De witte vind ik echt cute! Net een pareltje van een oester, toch?”.

Iedereen weet ondertussen dat Flo geen filter heeft. Haar guilty pleasures? Die heeft ze niet! Huh, echt? “Ja, ik zet soms K3 op, maar is dat een guilty pleasure of is dat nostalgie?”, besluit ze. We like the way you think, Flo!

Olivia Borlée: “Ik werkte keihard aan mijn playlists om beter te kunnen performen”

“Ik luister vooral naar muziek wanneer ik ga lopen”, legt Olivia uit, “de Galaxy Buds Live zullen hiervoor handig zijn: geen gedoe met draadjes en er gewoon volledig voor gaan. Ze blijven ook supergoed in mijn oor zitten, ideaal!” Net zoals bij Elodie, speelde ook bij Olivia muziek een grote rol toen ze atlete was. “Tijdens competities kon ik via muziek echt in mijn eigen bubbel verdwijnen”, verklapt ze, “ik werkte keihard aan mijn playlists om beter te kunnen performen.” Wat Olivia als modeontwerpster van de Galaxy Buds Live vindt? “Ongelofelijk! Echt zot hoe het kleine juweeltjes zijn”, klinkt het.

Jolien Roets: “Ik heb echt geen stille momenten in mijn leven”

“Muziek speelt de belangrijkste rol in mijn leven”, verklapt Jolien, “ik ben voor de radio beginnen werken en DJ geworden vanuit een passie voor muziek. Ik heb ook echt geen stille momenten in mijn leven..” Welke feature van de Galaxy Buds Live wist Jolien te verleiden? De Noise Cancelling functie. “Mijn vriend en ik werken de laatste tijd veel van thuis uit, als de ene dan naar iets aan het luisteren is en de andere moet focussen, dan zullen de Buds Live extra handig zijn.”

En wie mag van het diepe geluid van de Galaxy Buds Live gebruik maken om eens in Joliens oor te fluisteren? “Ik heb altijd al de hots gehad voor de stem van acteur Mark Ruffalo”, flapt Jolien eruit, “het is ook een mooie man, hé, maar hij heeft zo’n speciaal timbre dat die wel eens heel dicht in mijn oor mag fluisteren!”

Ben je benieuwd naar de go-to songs van onze ambassadors in werk modus, om te chillen of te sporten? Stay tuned!

Hit it!

In welke mood je ook bent, met Galaxy Buds Live geniet je elke dag in stijl van de perfecte soundtrack.

Lees de volgende verhalen