Entertainment

Neo QLED 8K TV opent nieuwe werelden

Is het magie, of de kracht van mini LED’s? Met deze Smart TV haal je de dinosaurussen van Jurassic Park zo in huis.

Wanneer je een film kijkt, wil je die natuurlijk zo echt mogelijk beleven. Met de lichten gedimd, het geluid goed afgestemd en de bas aan wil je dat de kleuren van je tv zo’n dynamiek uitstralen dat het wel een portaal naar een andere wereld lijkt. Schetsen we nu het perfecte plaatje? Droom verder zul je vast denken. Niet dus, want de Neo QLED 8K Smart TV biedt je dit ‘perfecte plaatje’. Het is niet zomaar een Smart TV. Het is jouw portaal naar véél entertainment.

Een magische spiegel, of toch een tv?

Absolute dynamiek, als een magische spiegel die volledig nieuwe werelden ontgrendelt. De kijkervaring is onbegrensd met het 99% randloze scherm en slanke ontwerp van Neo QLED 8K TV. Zet de stap naar, nee niet door, deze Smart TV en ervaar de wonderbaarlijke kleuren en details. De Quantum Dot in Neo QLED TV geeft 100% kleurvolume met meer dan een miljard tinten. In combinatie met de nauwkeurige Mini LED’s vangt de tv ieder detail, zelfs in donkerzwarte of helderwitte tinten. Ook geluid draagt bij aan deze magische ervaring. Met de Object Tracking Sound Pro hoor je het geluid bewegen, perfect in lijn met de actie. Zo ervaar je het geluid levensecht. Dit klinkt toch niet echt meer als een tv hè? Meer als een gateway naar Narnia.

Geloof je ons niet? Bekijk films als Fantastic Beasts of The Hobbit op Netflix en ontdek de magie van elke nauwkeurige pixel van dichtbij. Want, houd je vast, het zijn er maar liefst 33 miljoen! Of reis door het universum met Interstellar of The Guardians of the Galaxy. Dankzij de Ultra Viewing Angle waan je jezelf in een spaceship vanuit iedere hoek van de kamer. Heb je Disney+? Dan zijn de prachtige animatiefilms Onward of Soul zeker de moeite waard. De vele kleuren spatten van het scherm. Voor wat meer spanning doe je alle lichten uit en duik je in de gevaarlijke realiteit van Jurassic World of Godzilla. Met ieder detail zichtbaar lijkt het alsof de monsters letterlijk uit je beeldscherm stappen...

Was je al een film op je Galaxy smartphone aan het kijken? Wanneer je thuiskomt, schakel je snel over naar je Neo QLED 8K TV met Tap View. Tik met je smartphone de tv aan en de synchronisatie doet de rest!*

Samen tv-kijken is leuker

Digital movie nights zijn niet alleen leuker, maar ook heel gemakkelijk met Neo QLED 8K TV. Daar hoef je geen toverstok van Olivander voor te kopen (al willen we die wel allemaal natuurlijk). Jouw movie nights met je vrienden plan je gemakkelijk met Multi View*. Je kunt de Smart TV opsplitsen in maar liefst vier schermen en wanneer je je smartphone spiegelt met je tv kun je gemakkelijk tegelijk videobellen en live een film kijken. Allemaal op één groot en fantastisch scherm! Kom maar op met die Harry Potter film.

Transformeer je Neo QLED 8K TV in een Gamestate

Denk je dat alleen films en series je onderdompelen in een andere werkelijkheid, dan heb je het mis. Met iedere game open je een nieuwe wereld en beleef je het verhaal, elk detail en iedere actie geheel in detail. Alsof je er zelf echt bent. Race je veel? Dan behaal je een topsnelheid met 4K 120Hz. Dit biedt je een extreem soepele game-ervaring zonder bewegingsonscherpte. En met de Certified AMD FreeSync Premium Pro™ core technologie, geniet je van minder schokken op het scherm. Gegarandeerd behaal je als een pro ieder level.

Niet zomaar een tv, maar een pro in multitasking

Neo QLED 8K TV is niet alleen jouw entertainment buddy, maar ook je professionele multitasker. Voor alle lange termijn thuiswerkers is Neo QLED 8K TV jouw verlenging van je scherm. Met de PC on TV functie bekijk je je pc-scherm op het grote tv-scherm. Gebruik daarnaast Samsung DeX om supereenvoudig apps van je smartphone op je tv te gebruiken. Met de USB webcam aangesloten op je tv kun je makkelijk videobellen via Google Duo. Óf je gebruikt de cam tijdens je online danssessie ‘s avonds na je werk.

Kortom Neo QLED 8K TV biedt niet zomaar een kijkervaring. Nee, deze tv opent volledig nieuwe werelden. Ga jij ervoor?

Lees de volgende verhalen

* Tap View is beschikbaar op Samsung Galaxy-apparaten met Android OS 8.1 en hoger.
* Tap View is niet beschikbaar op de Q60A 32"
* De Multi View functie met 4 schermen is beschikbaar op Neo QLED 8K TV modellen, QN800A en hoger. De Multi View functie met 2 schermen is beschikbaar op Neo QLED 4K TV modellen, AU9000 en hoger.