Entertainment

Een speelhal of bioscoop opgevouwen in je broekzak

Cinematografische ervaringen, ultra snel & krachtige speakers

De Galaxy Z Fold3 5G en Z Flip3 5G zijn zoveel meer dan alleen foldable smartphones. Met deze smartphones ervaar je een geheel nieuwe manier van kijken. Houd je van films? Series? Games met prachtige graphics? Deze foldables bieden een complete cinematografische ervaring in broekzakformaat. Zo neem je ze gemakkelijk overal mee naar toe.

Vouw je smartphone open voor een filmavond

De 6.7” display van de Galaxy Z Flip vouw je makkelijk op tot een handige pocket-sized smartphone. Verkies je een groter scherm voor al je films en series, dan ga je voor de Galaxy Z Fold3. Uitgevouwen heb je een compleet 7.6” display helemaal voor jezelf. Welke je ook kiest, beide schermen bieden je ultieme schermprestaties. Vouw de foldables uit en ervaar het levensechte beeld en geluid van al je films, series en games dankzij het Dynamic AMOLED 2X display. Dit zorgt ervoor dat het display zelfs in het zonlicht rijke kleuren en realistische beelden toont die soepel in elkaar overvloeien.

Het display van de Galaxy Z Fold3 is helemaal afgewerkt tot in de puntjes. De selfie camera –normaal gesproken een klein zwart vlekje op je display – zit nu achter het scherm. De Under Display Camera werkt als een kameleon en neemt de kleur over van wat je op dat moment bekijkt. Op die manier wordt het beeld dus niet onderbroken en mis je geen enkele pixel.

Flexibel tv-kijken

Met beide foldable smartphones kun je in de Flex Modus films, video’s en series kijken. Als je snel aan de keukentafel iets wilt zien, vouw je de smartphone halfopen. De smartphone split het scherm automatisch met Multi View en toont de video op het eerste scherm en het bedieningspaneel op het tweede scherm. Zo bedien je gemakkelijk de video of kun je een tweede app openen. Multitasking!

Sterk en dynamisch geluid

Laat je verrassen door het sterke en dynamische geluid van de High-Dynamic Stereo Speakers. Het geluid komt met deze Stereo Speakers zowel van de boven- als onderkant van je smartphone. Rijker en duidelijker dan ooit beleef je al je muziek en ervaar je een echte 360° surround sound. De beats zijn goed, het volume is vol en de tonen helder.

Snapdragon 888 at your service

Voel de kracht van de allersnelste chip in de Galaxy modellen: Snapdragon 888. Dit merk je overduidelijk in al je entertainment. De Snapdragon 888 zorgt voor ongelofelijke gaming prestaties zonder trillingen en met nog meer kwaliteit.

Daarnaast behaal je optimale snelheden met de Dynamic 120Hz Refresh Rate die ervoor zorgt dat alle beelden naadloos in elkaar overvloeien. Zo mis je geen fractie van een seconde van die geweldige film of die actie in je game. De Refresh Rate is ‘Dynamic’, omdat het zich continu aanpast aan wat je kijkt. Zo wordt er minder energie verbruikt en kun jij dus langer genieten. Perfect voor lange Full HD films.

Lees de volgende verhalen