Entertainment

Bevestig je TV aan de muur met de
No Gap Wall-Mount

Gemakkelijk installeren doe je zo.

De meeste TV’s zweven op een afstand van de muur, maar die van Samsung niet: de No Gap Wall-Mount wordt direct in de achterzijde van de TV verwerkt waardoor je die heel strak tegen de muur kan plaatsen*.Ben je niet super handig? No worries! Volg gewoon onderstaande stappen en je TV hangt in no time perfect strak tegen je muur!

1

Installeer de Wall-Mount Kit op je TV

Leg het scherm met de beeldzijde naar beneden. Zorg voor een zachte maar stabiele ondergrond door je tafel of vloer met een deken of laken te bedekken, en zo krassen te voorkomen. Bevestig nu de Wall-Mount Kit op je TV met behulp van een schroevendraaier en de bijgeleverde schroeven.

2

Bevestig de kabels

Sluit de One Invisible Connection kabel aan op je TV. Met deze enkele kabel tussen de TV en de One Connect Box, waar alle randapparatuur op kan worden aangesloten, is het gedaan met de rommelige kabels. Deze kabel is standaard 5 meter maar is ook los verkrijgbaar in 15 meter.

3

Fixeer de kantelbare wandbeugel

Bepaal met onze hanger kit waar je TV precies moet komen en boor op de aangeduide plaatsen de nodige gaatjes. Haal nu je schroevendraaier weer boven om de kantelbare wandbeugel aan de muur te bevestigen.

4

Hang nu je TV strak tegen de muur

Niet helemaal waterpas? Of bang dat je zicht op de TV niet optimaal is? No worries! Je kan hem nog heel eenvoudig wat bewegen zodat je in alle rust van een picture perfect interieur kan genieten. Ook kan je na de montage de hoek van je QLED bepalen. Dan kantel je de No Gap Wall-Mount. Voortaan zit je overal perfect.

Et voilà! Voor deze gemakkelijke montage hoef je echt geen vakman te zijn. Amper een paar minuutjes werk voor uren kijkplezier? Sounds about right!

Lees de volgende verhalen