Entertainment

HDR: een nieuwe manier van gamen

Overwin schermvertraging en je tegenstanders tijdens het gamen thuis.

Een man en een vrouw gamen op een Samsung Smart tv. Een man en een vrouw gamen op een Samsung Smart tv.

Gaming staat bovenaan de lijst van leuke dingen om thuis te doen. Maar stel je eens voor dat je bijna wint en je scherm ineens vertraagt. Je moet moeite doen om te zien wat je vanuit het donker bestookt. Tijdens het gamen maakt technologie alle verschil. De juiste gaming TV brengt je van de bank in de echte virtuele wereld. Van hardware tot software, zo kunnen Samsung's HDR TVs een echte indrukwekkende spelervaring bieden zodat jij je gedachten bij het spel kunt houden.

Een scene van een FPS- game. Een soldaat staat op het punt een doel te raken. Omdat de QLED TV je laat opgaan in de game, is de ervaring levensecht én enerverend. Een scene van een FPS- game. Een soldaat staat op het punt een doel te raken. Omdat de QLED TV je laat opgaan in de game, is de ervaring levensecht én enerverend.

Heldere, levendige beelden zodat je vriend of vijand niet mist

Laat je meeslepen in de graphics van je favoriete spel met levensechte beelden. HDR-TV’s bieden een breed spectrum van realistische kleuren en contrasten, zodat elke scène tot leven komt. Gamen is nóg spannender met scherpe details die duidelijk zichtbaar zijn, zelfs in donkere schaduw. Maar het draait niet alleen om de geweldige kleur. Beleef meer van de actie op het groot, slank en randloos scherm, zodat je niets of niemand over het hoofd ziet.

Een videogamecontroller die actiesymbolen schiet op een QLED-tv aan de muur Een videogamecontroller die actiesymbolen schiet op een QLED-tv aan de muur

Een tv die je bij het spel houdt

Haal alles uit je gameplay met een gaming TV die op jouw niveau presteert. Zie subtiele, haast onzichtbare bewegingen, zodat je snel kunt reageren met je instinctieve reflexen. Dankzij de enorm lage weergavevertraging en zeer snelle bewegingsratio voelt elke actie soepel en natuurlijk, tot op het laatste detail. Zo beschik je over de exacte timing die nodig is om van je vijanden te winnen.

Met One Connect Box kan je eenvoudig meerdere apparaten aansluiten. Het maakt niet uit hoeveel apparaten er op de tv zijn aangesloten, je kunt ze gewoon met One remote control bedienen. Met One Connect Box kan je eenvoudig meerdere apparaten aansluiten. Het maakt niet uit hoeveel apparaten er op de tv zijn aangesloten, je kunt ze gewoon met One remote control bedienen.

Eén eenvoudige, handige verbinding

Laat lastige verbindingen jouw spel niet vertragen. De One Connect Box is dé manier om al jouw consoles in één keer aan te sluiten op jouw Smart TV. De functie Auto Detection herkent verbonden consoles, zodat je ze eenvoudig kunt bedienen met One Remote Control. Dus ga je volgende avontuur aan op de console van jouw keuze en duik met een druk op de knop in de actie.

Altijd plezier, zelfs zonder console

Gestapelde stenen met verschillende Steam-games, zoals Rocket League®, Pro Cycling Manager 2018, Portal 2 en Trackmania² Lagoon. Gestapelde stenen met verschillende Steam-games, zoals Rocket League®, Pro Cycling Manager 2018, Portal 2 en Trackmania² Lagoon.

Beleef elk spel precies zoals het is bedoeld

Speel jouw favoriete online games op het grote scherm met enorme helderheid. Met Samsung Smart TVs zie je elk spel in geweldig detail en levendige kleur. Duik in geweldige omgevingen en oogstrelende graphics van spellen als Red Dead Redemption 2 op een kwalitatief scherm.

Plus, speciale spelfuncties die mede zijn ontwikkeld met Xbox geven je een ongeëvenaarde gamingprestatie voor een onvergetelijke ervaring.*

De invoervertraging van twee tv-schermen worden met elkaar vergeleken. Ze worden aangeduid als 'hoge invoervertraging' en 'lage invoervertraging'. De 2020 QLED-tv aangeduid als 'lage invoervertraging' toont minder vertraging bij het bewegen door het spel. Hij heeft ook een scherpere beeldkwaliteit. De invoervertraging van twee tv-schermen worden met elkaar vergeleken. Ze worden aangeduid als 'hoge invoervertraging' en 'lage invoervertraging'. De 2020 QLED-tv aangeduid als 'lage invoervertraging' toont minder vertraging bij het bewegen door het spel. Hij heeft ook een scherpere beeldkwaliteit.

Wikkel je in een geheel nieuwe ervaring

Door het samenbrengen van de hoogste resoluties (4K en nu 8K), HDR-technologie en 100% kleurvolume, brengen Samsung tv's je naar je volgende game-avontuur. Verken verborgen werelden, scoor hoog met die razendsnelle bal en versla je vijanden in een legendarische schietpartij. Wanneer je klaar bent voor écht plezier bij je thuis, speel dan op een tv die er voor gemaakt is.

Klaar voor de volgende stap?

Ervaar diepe contrasten, scherpe details en naadloze connectiviteit op een hoger niveau.

Lees ook deze verhalen