Entertainment

BRING “CHATROOM” TO LIFE WITH NEO QLED

Zin om dit crazy appartementsgebouw van dichtbij te beleven?

Dankzij 8K Video – de hoogste videoresolutie in een smartphone – kan je alles ervaren alsof je er zelf bij was. En om dat 8K-beeld echt justice aan te doen, ontwikkelden we Neo QLED 8K TV. De Quantum Dot technologie in combo met nauwkeurige Mini LED’s garanderen een 100% accurate kleurweergave, uitzonderlijk contrast en sublieme helderheid. Met de Object Tracking Sound Pro hoor je bovendien het geluid bewegen, perfect in lijn met de actie. Zo sta jij er middenin. A dream come true voor film lovers, en dus ook voor regisseurs Adil El Arbi & Bilall Fallah.

Meet Adil & Bilall

Wat er nog op je regisseur bucket list staat na ettelijke filmsuccessen en Will Smith & Eddie Murphy te befrienden? Kansen om super origineel en creatief te zijn! Zelfs na grote Hollywood producties maken film heroes van eigen bodem Adil & Bilall maar al te graag tijd voor producties met jong talent. Samen met WAJOW Talent Factory & Samsung sloegen ze dus de handen in elkaar om de 8K-smartphone kortfilm “Chatroom” te shooten… the rest is history!

Duik in de actie met Neo QLED

“Als filmmakers is resolutie en kwaliteit van beeld enorm belangrijk en streven we ernaar dat de ervaring van de kijker op groot scherm zoveel mogelijk nagebootst wordt eens je de film thuis bekijkt”, legt Adil uit. Enter 8K video! Waarmee zelfs de kleinste details tot hun recht komen. “Zowel in dag- als in nachtscenes want doorheen de geschiedenis van film is het altijd een worsteling geweest om gedetailleerde donkere scenes te kunnen nabootsen en tonen, en met de Neo QLED lukt het om op een unieke manier nachtscenes te bekijken zonder aan realisme te verliezen”, besluit Bilall.

Soundbar en TV speakers werken samen voor intens geluid

“Een goeie filmproductie is niets zonder een goeie soundtrack. Meer nog, we zouden durven stellen dat geluid 50% van de filmbeleving is. Dankzij sound effects en soundmixing krijgen we die extra intensiteit in bepaalde scenes”, aldus Adil & Bilall. Wil je de cinema ervaring thuis compleet maken?! Dan is Dolby Atmos ondersteuning een super toevoeging om van extra punch en 3D-effecten te genieten. Combineer je Neo QLED 8K TV met een Cinematic Soundbar voor de perfecte combo van adembenemende beelden en meeslepend surround-geluid! Dankzij Q Symphony blijven de speakers van je TV aan wanneer je de soundbar aansluit. Resultaat? Een nog sterker en intenser geluid dat je onderdompelt in je favoriete movies. De crazy cat lady en TikTok-dad die nog maar net voor de S21 Ultra van Adil & Bilall stonden? Die lijken wel uit het scherm te springen!

Shoot in 8K, watch in 8K

Leg met de Galaxy S21 Ultra élk detail vast in verbluffende 8K-beeldkwaliteit en herbeleef het moment naadloos en in volledige resolutie op de Neo QLED 8K.

Lees de volgende verhalen