8K-MADNESS EN EEN A-LIST CREW

Wat is de link tussen een crazy cat lady, de Galaxy S21 Ultra, de Neo QLED en local film heroes Adil El Arbi & Bilall Fallah? Chatroom! Adil & Bilall presenteren een hilarische kortfilm van Wajow Talent Factory in samenwerking met Samsung. Een script met een edge, zowel voor als achter de camera legit filmtalent, coole tech & heel veel passie. Dit moet je gezien hebben, trust us!

FROM SMARTPHONE TO SCREEN

Regisseursduo Adil El Arbi & Bilall Fallah staat tegenwoordig op de set voor hun nieuwste Hollywood-film. Toch wisten we het busy duo te strikken voor een pittige #DoWhatYouCan t-uitdaging! Hun missie? Samen met de talenten van WAJOW Een crazy 8K-kortfilm shooten met de Galaxy S21 Ultra. Lees snel verder om te ontdekken waarom ze het zo dope vinden om hun kortfilm op een 8K-scherm tot leven te zien komen.

ON SET MET CAMERAMAN SVEN VAN ALBOOM

Een hilarisch ice cream incident (we don’t kiss & tell… or do we?), de beste setlife hacks en de ultieme S21 Ultra tips & tricks van young creative Sven van Alboom. Lees snel verder om te ontdekken hoe het er behind the camera aan toe ging op de set van Chatroom!

EN… ACTIE!

Zin om je eigen crazy ideas om te zetten in de #nextbigthing? Stap in de voetsporen van Adil & Bilall en hun Chatroom crew, en waag je aan je eerste smartphone film! Impressive 8K beeldkwaliteit, de meest veelzijdige lenzen, een onderwaterfunctie voor de durvers... Check snel hoe dope de Galaxy S21 Ultra is en wat je er allemaal mee kan!

8K POWER OOK THUIS

Shooten in de hoogste beeldkwaliteit maar er nadien niet van kunnen genieten? Seems like a waste! Daarom introduceert Samsung Neo QLED: de Quantum Dot technologie in combo met nauwkeurige Mini LED’s garanderen een 100% accurate kleurweergave, uitzonderlijk contrast en sublieme helderheid. De crazy cat lady en TikTok-dad? Die lijken wel uit het scherm te springen! Zo beleef jij wanneer je maar wil een echte bioscoop-ervaring in je eigen woonkamer. A dream come true voor film lovers en regisseurs at heart.

Shoot in 8K, watch in 8K

Leg met de Galaxy S21 Ultra élk detail vast in verbluffende 8K-beeldkwaliteit en herbeleef het moment naadloos en in volledige resolutie op de Neo QLED 8K.