Entertainment

Play out of the box op je nieuwe Samsung device!

De nieuwe generatie Smart devices's, monitoren en smartphones bieden je een nog verfijnder beeld, geluid en kleur voor een intensere game-ervaring.

Gamen op een console, zonder console? Dat is Cloud Gaming! Met onze nieuwe devices kun je de nieuwste generatie Xbox-games rechtstreeks op je tv spelen! En dat zonder fysieke console, maar wel met alle sensaties van de ongelooflijke games uit de consolecatalogus van Xbox!

Cloud gaming, zo gamen we in de toekomst

Een console, massa’s kabels, fysieke games in dozen die zich opstapelen en ruimte innemen. Als fanatieke gamer herken je dit wel. Maar nu behoort dat tot de verleden tijd, want het enige wat je nog nodig hebt is een Samsung TV, een computer met monitor of een smartphone, een stabiele internetverbinding en de Game Pass. Met de Game Pass ervaar je alle voordelen van een Xbox, maar zonder een Xbox Console! De Game Pass biedt momenteel toegang tot meer dan 100 games (het aanbod zal naar verwachting snel groeien), waaronder recente meesterwerken zoals Halo Infinite of Forza 5, wat neerkomt op.… ontelbare uren gameplezier!

Neo QLED for the win

Om de gamingrevolutie te bevorderen, is enkel het allerbeste beeld en geluid goed genoeg. Daarom is Xbox Cloud Gaming beschikbaar op onze gloednieuwe 2022 Neo QLED 4K en 8K series , die een uitstekende scherpte en een rijkdom aan kleuren en geluid biedt om je games nog ongelooflijker te maken! Deze nieuwe TV's zijn voorzien van AMD FreeSync Premium Pro™ core-technologie voor een vloeiende, snelle gameplay zonder vertraging in 4K 120Hz (en zelfs 4K 144Hz op QN9xB** en QN95B series!)! Welkom in het nieuwe gaming-tijdperk!

Nooit meer zonder je PC

Om al jouw PC-game perfect te kunnen spelen heb je een goede grafische kaart en geluidskaart nodig, en natuurlijk een monitor die bij de rest van je hardware past. We hebben vele gaming monitoren die je doen verbazen met hun prestaties, zoals de gloednieuwe Odyssey Neo G7. Deze monitor heeft een comfortabele 43-inch scherm en is inclusief ondersteuning voor AMD's Freesync Premium Pro-software voor soepeler gamen. Deze en nog vele andere gaming monitoren vind je hier in ons brede assortiment.

Smart Gaming

Smart Gaming betekent altijd en overal gamen! En dat doe je gemakkelijk met een krachtige smartphone in je pocket. Smartphonegames worden, net als console- en PC-games, steeds beter en daarom verdienen ze de beste game-ervaring. Hoe je dat behaalt? Met een ideaal schermformaat, een snelle processor, dynamisch geluid en een simpele gebruikerservaring. Oftewel met de Galaxy S23 Ultra!

Klaar om de beste Xbox games te spelen ?

Lees de volgende verhalen