Entertainment

De ultieme game-beleving

De Odyssey Gaming Monitor brengt een unieke immersive experience.

De magie van gaming is beleving en benadering van de werkelijkheid in al zijn facetten. Nauwelijks van echt te onderscheiden graphics gecombineerd met een gameflow die altijd vloeiend en snel is en nooit onderbroken door haperingen en vertraging. Een ervaring waarbij je niet enkel toekijkt maar echt midden in de game zit. De Odyssey gaming monitoren bieden precies dat! Gaming zoals gaming bedoeld is, met alles wat games anno 2021 te bieden hebben.

Rond je game-ervaring af

Ultrabreed en curved zorgt de Odyssey ervoor dat je bij elke game een universum binnenstapt waar jij het middelpunt bent. 's Werelds eerste 1000R curved scherm sluit perfect aan bij het blikveld van het menselijke oog voor een onvoorstelbaar realistische ervaring. De game komt als een volledig nieuwe wereld op je af en vraagt tegelijkertijd minimale inspanning. Van vermoeide ogen is nauwelijks sprake, waardoor je je lang en compleet kunt focussen op de game.

QLED technologie voor realistisch gamen

Bij de Odyssey monitor gaat het vooral om Quantum Matrix Technology, waarmee Samsung’s Quantum Mini LED-systeem zeer precies wordt aangestuurd. Het resultaat is letterlijk en figuurlijk kraakhelder. Mini LED’s verlichten het scherm heel nauwkeurig en creëren zo helderder beeld en meer contrast. Schaduwen zijn dieper, zonlicht feller en details beter zichtbaar. Koppel dat dan weer aan de realistische kleuren waardoor je games levensecht lijken. Reken daarbij op een refresh rate van 240Hz en het resultaat is compleet: vloeiende, snelle games zonder haperingen waardoor je je voorsprong op de concurrentie behoudt!

Maximale power

Naast alle verfijnde technologie vraagt beeld van dit niveau ook gewoon power en brute kracht. Het heeft een systeem nodig dat het maximale uit de Odyssey gaming monitor en dus uit de games haalt. Met een SSD leg je een krachtige basis om optimaal van de Odyssey te genieten. De 980 Pro SSD is gemaakt voor PC en console gaming en zorgt ervoor dat je te allen tijde kan doen wat je wil doen. Zo is je ideale gaming set-up compleet.

It’s up to you!

Het maakt niet uit wat je voorkeur precies is, of je het met NBA2K20 nu tegen andere gamers opneemt in een NBA-seizoen, je missie najaagt in de straten van Blaine County in GTA V of gewapend ten strijde trekt in Call of Duty: Warzone, het is aan jou en je squad. Alles hangt nu af van jouw skills. Je hebt alle tools in handen om beter en sneller te zijn dan je tegenstanders en games te beleven zoals de makers het bedoeld hebben.

Ben jij klaar voor de ultieme test? GG!

Lees de volgende verhalen