Entertainment

Gamen zonder limiet

Breid je PlayStation 5 SSD opslag uit om ongelimiteerd te gamen

De opslagcapaciteit van je PlayStation 5 is beperkt, maar laat dat je niet tegenhouden om te gamen! Je PS5 heeft standaard 825 GB SSD waarvan je 667 GB effectief kan gebruiken voor de opslag van je games. Dat lijkt veel, maar als je weet dat bijvoorbeeld de nieuwste Call of Duty-game al 133 GB nodig heeft, dan kan je je wellicht voorstellen dat je sneller op de limieten van de opslagcapaciteit botst dan je lief is. Gelukkig maakt Sony het sinds kort mogelijk om je PlayStation 5 uit te breiden met een extra SSD.

Games worden steeds groter

Meer actie. Vollere kleuren. Supergeluid. Games worden steeds attractiever en realistischer, maar dat maakt ze ook groter en dat vreet opslagruimte. Gemiddeld kan jouw PS5 10 tot 15 middelgrote games aan. Wil je meer games spelen? Dan zal je keuzes moeten maken en regelmatig games wissen om plaats te maken voor nieuwe. Niet cool, toch? Gelukkig is er nu een oplossing! Je kan je PlayStation uitbreiden met een extra SSD zoals de 980 PRO Heatsink PCIe 4.0 NVMe™ M.2 SSD.

Hoe pak je dit aan?

Vrees niet. Je hoeft geen techneut of doorgewinterde gamer te zijn om je PS5 up te graden met een extra SSD. Het is gewoon een kwestie van plug-and-play. Oké, het kan best spannend zijn om de mooie behuizing van je console er af te halen, maar dat ding is daarvoor gemaakt, dus maak je geen zorgen. Binnenin is hier speciaal een slot voor voorzien. Dat kan je niet missen. Je hoeft alleen maar de SSD op de juiste plaats vast te klikken en daarna de schijf te formateren. Je PS5 zal je daarin begeleiden en op de Samsung Community kan je ook nog eens de installatie-instructies vinden. In geen tijd is je nieuwe SSD klaar voor gebruik en ben jij weer ready om te gamen.

Ongeëvenaarde SSD-performance

Gamen is serious business. Je hebt dus niet alleen extra ruimte nodig, maar ook snelheid én koeling. De 980 PRO Heatsink PCIe 4.0 NVMe™ M.2 SSD biedt bescherming tegen oververhitting dankzij de heatsink en Dynamic Thermal Guard. Dat klinkt allemaal wat technisch, maar het komt hierop neer: de optimale temperatuurcontrole, hoogwaardige bandbreedte en duurzame prestaties zorgen ervoor dat je games snel laden. Dat vormt een absolute win voor jouw speeltijd en game-ervaring.

Behoud je voorsprong op de concurrentie

Hier vind je alles wat je nodig hebt:

Lees de volgende verhalen