Entertainment

Een nieuwe revolutie in mobiel gamen

Superdynamisch beeld, de snelste processor en een krachtige batterij waarmee je blijft gaan

De Galaxy S23, S23+ en S23 Ultra zetten een nieuwe standaard in mobiel gamen. De beeldfrequentie van 120 Hz biedt de meest vloeiende beelden. De snelste processor ooit in een Galaxy stuwt je spelplezier naar ongekende hoogtes en de krachtige batterij laat dat plezier langer duren dan ooit. De S23 Series verandert de wereld van mobiel gamen voorgoed!

Een smartphone die je speltempo kan bijhouden

Kogels ontwijken en knallen in je favoriete shooting game of keihard scheuren over een F1-circuit? Het Dynamic Amoled 2X met zijn 120 Hz-technologie zorgt ervoor dat alle beelden naadloos in elkaar overvloeien. Zo mis je geen fractie van een seconde van die geweldige actie in je game. De Refresh Rate is ‘Dynamic’, omdat die zich continu aanpast aan wat je speelt. Zo wordt er minder energie verbruikt en kun jij langer genieten.

Even overschakelen naar een groter scherm? Switch van je Galaxy S23 Ultra naar je Galaxy Book3 Ultra en game gewoon verder... Mét meeslepende geluidskwaliteit.

Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy at your service

Voel de power van de ’s werelds krachtigste chip in de Galaxy modellen: Snapdragon 8 Gen 2. Dit merk je overduidelijk in al je games. Deze Snapdragon zorgt voor ongelofelijke gaming prestaties zonder trillingen en haperingen en met nog meer kwaliteit. Ready, set, go!

Klaar voor de strijd

Als je het slagveld betreedt, dan kan je maar beter goed bewapend zijn. Dat geldt ook voor de Galaxy S23 Ultra als de S23 en S23 Plus. De krachtige processor met verbeterde koeling, de 120 Hz-technologie en de slimme batterij zijn perfect op elkaar afgestemd om jou een geoptimaliseerde en naadloze ervaring te bieden, van gamen tot streamen. En dat zonder de batterij uit te putten. Perfect voor urenlang gaming plezier.

Stap in een wereld vol fun en actie met de Galaxy S23 smartphones.

Lees de volgende verhalen