Entertainment

Ontspan met Netflix tijdens het pendelen

Verzacht je pendeltijd met deze Netflix must sees

Zit je werkdag er ein-de-lijk op? Dan ben je wel aan wat ontspanning toe! Die lange trein- of busrit saai of frustrerend? Never again! Open de Netflix app op je Samsung smartphone en begin al tijdens het pendelen lekker te ontspannen. Het kleine scherm is ideaal om alle nieuwe populaire shows te volgen. Van komedies tot moordmysteries, er is voor elk wat wils. Waar ga jij van genieten?

Chef’s Table

In de tweede originele Netflix-documentaireserie, “Chef’s Table”, maak je in elke aflevering kennis met een andere wereldberoemde chef. In seizoen 6 verkennen vier chef-koks hun relatie met het thuisfront aan de hand van eten. We zien hoe Mashama Bailey een nieuw restaurant in Georgia opende, voortbouwend op de culinaire geschiedenis van de Zuid-Afrikaans-Amerikaanse koks die haar zijn voorgegaan. Maar ook hoe Dario Ceccini het slagersbedrijf van zijn familie redde en zo 's werelds beroemdste slager werd. Ontdek ook hoe Asma Khan een carrière als advocaat links liet liggen om de geheime recepten en roots van haar familie in India te ontdekken. En hoe Sean Brock zuiderse culinaire tradities nieuw leven wil inblazen – en hoe het bijna zijn ondergang betekende.

Bekijk Seizoen 6 van Chef’s Table op Netflix.

After Life

Vind jij de humor van Ricky Gervais in “The Office” en “Extras” ook zo zalig? Mis dan zeker “After Life” niet. Wanneer Tony (Ricky Gervais) zijn echtgenote aan kanker moet afgeven, stort zijn wereld in. Het kan Tony allemaal niets meer schelen: de aardige kerel van vroeger blijkt lastig te redden. Bereid je voor op Ricky Gervais' befaamde, kenmerkende duistere lach in deze zesdelige serie.

Bekijk After Life op Netflix.

Turn Up Charlie

Genoten van Idris Elba in “Luther”? Wacht tot je hem hierin ziet! “Turn Up Charlie” draait rond Charlie (Idris Elba), een worstelende DJ en eeuwige vrijgezel, die een laatste kans op succes krijgt als hij met tegenzin 'manny' wordt voor de problematische dochter van zijn beroemde beste vriendin, Gabby (Frankie Hervey).

2019 Release date: 15th March

Bekijk Turn Up Charlie op Netflix.

7 Days Out

Leer tal van nieuwe dingen met “7 Days Out”. Deze zesdelige docureeks biedt een intieme kijk op de sensatie en het drama van de zeven dagen die voorafgingen aan belangrijke historische en culturele gebeurtenissen in de wereld van mode, eten, ruimte, sport en entertainment. Van wijlen Karl Lagerfeld, die zich voorbereidt op de nieuwste Chanel Haute Couture-collectie, tot NASA's baanbrekende Cassini-missie, biedt “7 Days Out” ongekende toegang tot de meest opwindende gebeurtenissen achter de schermen.

Bekijk 7 Days Out op Netflix.

A Little Help with Carol Burnett

Zin in een nieuwe kijk op je dagelijkse problemen? De Amerikaanse actrice en tv-gastvrouw Carol Burnett wordt vergezeld door een groep van de eerlijkste en meest ongefilterde mensen ter wereld - een stelletje oprechte en vermakelijke kinderen tussen 5 en 9 jaar oud. Elke aflevering bevat een beroemdheid die dapper genoeg is om een eigen dilemma voor te stellen waarover de kinderen hun mening delen voor een live publiek. Deze uiterst eigenzinnige jonge 'experts' wegen in op de herkenbare en humoristische kwesties die we allemaal graag haten. Doe mee en leer iets nieuws van de onschuldige jeugd.

Bekijk A Little Help with Carol Burnett op Netflix.

Conversations with A Killer: The Ted Bundy Tapes

Deze is niet voor watjes. “Conversations with a Killer: De Ted Bundy Tapes” onthullen voor het eerst de krankzinnige geest van de seriemoordenaar Ted Bundy. Deze aangrijpende docureeks draait om een man die zich achter zijn persoonlijkheid, knappe uiterlijk en sociale vriendelijkheid verschuilde, voordat hij in 1978 werd opgepakt. Hij beging onuitsprekelijke misdaden tegen meer dan 30 vrouwen. 40 jaar later valt 'Jack the Ripper of the United States' onze psyche op een frisse maar angstaanjagende manier binnen door exclusieve, nooit eerder gehoorde interviews.

Bekijk Conversations with A Killer: The Ted Bundy Tapes op Netflix.

Dating Around

Begin je graag je dag met wat lichte humor? Dan is deze voor jou! In elke aflevering flirt een single met vijf blind dates, met vallen en opstaan. De missie: een match vinden die een tweede date waard is. Het eerste originele datingprogramma van Netflix biedt een eerlijke en meeslepende kijk op de echte wereld van dating.

Bekijk Dating Around op Netflix.

Alle titels kunnen worden gewijzigd.
Foto's en video's met dank aan Netflix.

Watch Netflix on your way to work on the new Galaxy S10+

Dompel jezelf onder in alle Netflix-films en -series dankzij de diepte en details van onze QLED 8K TV.

Lees de volgende verhalen