Entertainment

Playlist Voyeurism

Audiofielen over hun favo muziek

Muziek is er eigenlijk voor elk moment van de dag (en de nacht, natuurlijk). Maar sommige momenten vragen er nog meer om dan andere. Wat knalt er in Immersive Sound door de Galaxy Buds Pro van Sean, Flo, Jolien, Silent Jill en GuiHome als ze aan een workout bezig zijn? Wat is hun favoriete nummer om op te dansen? Welk nummer of welke artiest begeleidt hun meest romantische momenten? En (als het —God forbid— toch misloopt) de break-up nadien?

4

Dansen, dansen, dansen!

We zitten al lang in ons kot, maar stiekem wordt er thuis nog heel wat afgedanst. En met een beetje geluk kan het straks terug samen in een zweterige menigte, tot in de vroege uurtjes. Wat zijn de favoriete dansnummers van onze ambassadors op dit moment? Als ze écht moeten kiezen? Jolien: "Eén nummer? Pfoe. Laat me op zijn minst een artiest kiezen: Burna Boy. Maar eigenlijk vind ik alle dancehall opzwepend." Sean: “Ik heb wel echt een favoriete song: Numb, van Elderbrook.” Flo: “Ik dans op alle nummers in “Baby 2000”, mijn eigen playlist op Spotify. Ik ben supertrots op mijn 1000 volgers.” Silent Jill en GuiHome (in koor): “Fever, van Dua Lipa en Angèle!”

Songs to make you sweat

“De beste workout song?” Voor Sean hangt het van de workout af, “Als ik echt powertrain, is er één nummer het allerbeste: Bow Down, van I Prevail.” Flo zweet zich dan weer te pletter op Midnight Sky van Miley Cyrus en gaat al helemaal goed op de intelligente Active Noise Cancelling van de buds tijdens haar sporty me-time. Jolien heeft niet persé een favoriet nummer, maar als ze gaat joggen is het op Afro Party Anthems (check zeker eens de playlist op Spotify), of op iets van “ongeveer 96 beats per minute, dat is een gezapig tempo.” Wil je het aantal beats per minuut van een nummer achterhalen? Check dan de superhandige app BPMCounter. GuiHome is niet zo’n sportief type en heeft voor deze rubriek dus geen tip. Eerlijk is eerlijk.

Sexy time

Melk bij de koffie, muziek bij de romantiek: voor de ene onmisbaar, voor de andere (Flo) een doodzonde. De geilste nummers en playlists (voor als het wat langer dan één liedje mag duren) volgens onze trouwe brand ambassadors.

Guihome: “De playlist van Bruno Mars”
Jolien: “De playlist “Are and Be” op Spotify, super laid-back R ’n B.”
Flo: “Geen muziek.”
Jill: “Alles van Oscar and the wolf.”
Sean: “Voor romance? Zo onverwacht, uit het niets? Euh…het nieuwe album van Harry Styles.”

Dark side of the moon

Héél af en toe loopt het al eens fout in de liefde. Voor iedereen. En dan heb je grof gezien twee soorten muziek: het soort nostalgie dat je on repeat luistert tijdens je afdaling in het meest onoverkomelijke verdriet of muziek die je uit de put helpt kruipen. Beide processen durven al eens lang duren, maar gelukkig is de batterijduur van de Buds Pro daarop voorzien. Ze zijn trouwens ook in hoge mate waterbestendig (voor die single tear die over je wang tot in je oor loopt). Bij deze alvast wat inspiratie voor je volgend gebroken hart:

Jill: “Geen muziek luisteren! Zet een leuke serie op!”
Sean: “I need my girl, van The National.”
Flo: “Driver’s license, van Olivia Rodrigo”
Jolien: “Luister naar oude nummers waar je leuke herinneringen aan hebt (van voor je stukgelopen relatie). Je verdriet niet stimuleren!”

Wil jij ook de beste buds?

Lees de volgende verhalen: