Entertainment

Boost jouw filmbeleving met de nieuwste generatie
OLED TV van Samsung

Beleef al je games en films nog intenser met de nieuwste techniek achter OLED. Dit is wat Quantum Dot (QD) en OLED voor jou kunnen betekenen.

Wat gebeurt er als je het beste van twee technieken combineert? Het prestigieuze kleurbereik van de Quantum Dot’s en het verbluffende contrast van OLED? Dan ontstaat er innovatie die meer neigt naar magie. Alle filmliefhebbers kunnen nu hun ogen openen voor een beeldkwaliteit die je meeneemt naar een andere wereld. Maak jezelf helemaal ready en druk op ‘play’. De nieuwste én eerste Samsung OLED TV doet de rest en sleept je mee zover in de film als je wilt.

Waarom OLED?

Omdat de nieuwe OLED-techniek samen met onze innovatieve mind een baanbrekende kijkervaring biedt. Gecombineerd met onze innovaties creëert het een ultieme meerwaarde voor iedere film- en gamebeleving. En dat is precies wat onze Quantum Dot technologie gecombineerd met het nieuwste van OLED voor je doet. Wij introduceren onze kijk op OLED TV’s en brengen je de nieuwste Samsung OLED 4K TV voor niet zomaar een kijkervaring, maar één die alle dimensies overtreft. Wij vertellen je hier wat je als liefhebber van entertainment kunt verwachten. Eén ding is zeker, met de super powers van OLED springen de heroes van je favoriete films zó je scherm uit.

Alle filmliefhebbers opgelet

Sluit de gordijnen, pak je snacks en plof op de bank, want jouw filmavond is begonnen met OLED. Deze nieuwste TV geeft je namelijk alles wat jouw filmhartje begeert. Waar OLED deze magische details vandaan haalt? Het zit ‘m in het diepste zwart, de kleurrijkste kleuren en de schitterende helderheid. De pixels in het scherm geven licht en kunnen afzonderlijk van elkaar aan en uit worden gezet zodat ook het zwartste zwart geen detail verliest. Harry Potteravond? Zo zie je het magische Zweinstein in detail opdoemen uit het donkerste zwart. Maar ook het kleurbereik van de OLED is fenomenaal. Deze TV vervangt namelijk het standaard kleurenfilter met Quantum Dot technologie voor een intens kleurbereik. De kleurrijke wereld van film leeft helemaal op wanneer jij gezellig onder een dekentje in het donker zit.

Elk detail op scherp

De Quantum Dot technologie in deze TV realiseert een schitterende helderheid tot in detail. Het licht wordt omgezet op een efficiënte wijze. Elke pixel geeft als het ware licht alsof de magie van je scherm afspat. Gecombineerd met OLED is het contrast zo hoog dat het lijkt alsof het scherm plays with your mind. Kijk je een docu over de wildernis in Afrika? Dan lijkt het inderdaad net alsof die olifant zo uit je beeld stapt. Wild hè? Dit effect creëert de OLED overigens ook met geluid dankzij Dolby Atmos. De TV volgt objecten in je beeld en past het geluid erop aan. Vaart er een boot weg? Je hoort ‘m gewoon langs zoeven. Wordt er iets op je afgevuurd? Je hoort ‘m bijna afketsen van de muur.

Alle gameliefhebbers opgelet

De OLED TV is niet alleen ideaal voor al je films, maar ook als gamer word je enorm blij van de intense kleur- en helderheidsbeleving van Quantum Dot en OLED. Actie en reactie is key in een game en daarom kun je geen enkel detail missen. De kijkhoek van deze TV is groot waardoor ieder detail van jouw gamewereld zichtbaar is vanuit elke hoek van de kamer. Handig voor als je met je vrienden speelt. Let the battle begin, want dit OLED-scherm heeft 4 HDMI 2.1 poorten met 4K gaming ondersteuning en een razendsnelle responstijd van 120Hz die meegaat met iedere actie. Dus wacht niet langer en stap achter het stuur van jouw racewagen en beleef iedere actiescène als nooit tevoren.

Geavanceerde techniek, ultraslank design

Kortom, een betoverende 4K kijkervaring verpakt in een ultradun design. Jouw nieuwe OLED TV gedraagt zich niet alleen als een gateway naar jouw favoriete film- en gamewerelden, deze unieke TV is ook een plaatje om te zien met z’n slanke design. De OLED TV is het dunste TV-scherm in onze collectie en ziet eruit om door een (superdun) ringetje te halen. Met de slanke, minimalistische behuizing neemt de OLED TV weinig ruimte in beslag en gaat hij gemakkelijk op in ieder interieur, ongeacht de grootte van je huis.

De nieuwe OLED 2022
TV series

Voor een out-of-this-world filmervaring

Lees de volgende verhalen