Entertainment

Shoot in 8K. Watch in 8K.

Levensechte herinneringen met levensechte beelden

Leg voor het eerst dierbare momenten vast in 8K met de Galaxy S20+ en bekijk ze naadloos en op volledige resolutie op de Samsung QLED 8K TV. Zo voelt elke herinnering alsof het gisteren was.

Wat is 8k

8K-video heeft een resolutie van 16 keer Full HD (FHD) en 4 keer UHD (4K). Daarmee leg je alles wat je ziet tot in de kleinste details vast. Deze revolutionaire vooruitgang in de resolutie maakt het mogelijk om mobiele video's met een ongekend scherpe resolutie te maken die zelfs geschikt zijn voor het witte doek. De kwaliteit is zo goed dat bijvoorbeeld het Samsung Unpacked livestream event van de Galaxy S20 gefilmd kon worden met een... Galaxy S20!

Ontdek hoe jij jouw mooiste momenten kan (her)beleven in 8K.

Je favoriete familiemomenten

Kinderen. Ze groeien zo snel. Gelukkig kun je met de Galaxy S20+ en QLED je favoriete familiemomenten vastleggen. De levensechte details, de verbeterde diepte en het uitzonderlijk contrast van de 8K-technologie brengen magische momenten opnieuw tot leven.

TIP
Na de wedstrijd kunnen jullie samen genieten van de belevenis. Koppel gewoon je Galaxy S20+ aan de QLED 8K en deel de opname op het grote scherm met Tap View. Je kunt ook kijken met Smart View of via de Connected Gallery-app.

Leg je overwinningen vast in 8K

Is het nu je persoonlijke Ronde van Vlaanderen of een tennistoernooi, jouw historische overwinningen wil je toch vereeuwigd zien? Je hebt er lang voor getraind en nu ben je er eindelijk klaar voor. Zorg voor wat enthousiaste supporters langs de weg. Die doen wonderen voor je motivatie en tegelijkertijd kunnen ze jouw prestatie vastleggen met de Galaxy S20+.

Er hangt romantiek in de lucht

Jullie ja-woord, vrienden en familie die rijst gooien bij het verlaten van het stadhuis, de openingsdans… Allemaal onvergetelijke momenten waarvan je je later alles wilt herinneren. Met de Galaxy S20+ vang je elk detail in 8K. Wedden dat jullie op jullie 10de huwelijksverjaardag blij zullen zijn om alles te kunnen herbeleven op een QLED 8K TV?

Herbeleef je vakantie in geuren en kleuren in 8K

Terugdenkend aan je vakantie komen er vaak allerlei details naar boven. De kleurenpracht van die soek in Marrakesh of het betoverende paars van de lavendelvelden in het zuiden van Frankrijk bijvoorbeeld. Met de superscherpe 8K-resolutie van de Galaxy S20+ leg je elk detail haarfijn vast. Eenmaal thuis stream je dit in een handomdraai naar je QLED 8K TV. Meteen waan je je terug op vakantie.

Geniet van de verbluffende 8K-beeldkwaliteit

Leg met de Galaxy S20+ élk detail vast in verbluffende 8K-beeldkwaliteit en herbeleef het moment met verbazingwekkende helderheid op de Samsung QLED 8K.

Lees de volgende verhalen