Entertainment

Ervaar deze Xbox One X Games in 4K

Onze favoriete Xbox One-games om te spelen op een Samsung QLED 4K TV.

Een Xbox en Samsung TV die Forza 7-spel op het scherm weergeven Een Xbox en Samsung TV die Forza 7-spel op het scherm weergeven

4K-resolutie is al lang beschikbaar voor films en TV, maar wist je dat het nu ook beschikbaar is op vele Xbox One X games? Verbluffende diepte, detail en levendige kleuren, dat is wat 4K biedt bij een horizontale schermresolutie van ongeveer 4.000 pixels. Games in 4K-resolutie bieden De ultieme game-ervaring? Die krijg je als je games in 4K-resolutie samenbrengt met een Samsung QLED 4K TV. Een onovertroffen combinatie!

Van de schilderachtige grandeur van Assassin's Creed Odyssey tot de duistere fantasie van Fallout 4… Wij zetten enkele van de meest visueel verbluffende 4K Xbox One X games voor je op een rijtje!

Red Dead Redemption 2 visueel spel Red Dead Redemption 2 visueel spel

Red Dead Redemption II

Herbeleef het einde van het Wilde Westen met Red Dead Redemption II! Dit actie-avonturenspel speelt zich af in een fictieve versie van 1899 en volgt het verhaal van Arthur Morgan, een lid van de Van der Linde-bende. Deze outlaws moeten vooral zien te overleven, en daarvoor moeten ze proberen te ontsnappen aan de klauwen van zowel de wet, rivaliserende bendes en andere vijanden. Zwerf vrij rond in deze interactieve open wereld vol schietpartijen, overvallen, jacht en paardrijden. Maar vergeet vooral niet om je eer te behouden! Want net als in real life heeft elke keuze gevolgen…

Forza Motorsport 7 visueel spel Forza Motorsport 7 visueel spel

Forza Motorsport 7

De Forza-serie is ondertussen een gevestigde waarde voor wie van racegames houdt. Maar met Forza Motorsport 7 wist de game zich helemaal te heruitvinden! Dompel je onder in wereld van competitief racen en ervaar bloedstollende snelheden. Auto’s verzamelen? De game beschikt over meer dan 700 modellen om uit te kiezen. Een spannende ervaring om je auto tot het uiterste te drijven? Je kan kiezen tussen meer dan 30 locaties om op te racen, allemaal gedetailleerd in haarscherpe resolutie. Dynamische weersomstandigheden en verschillende bestuurders maken het helemaal spannend!

Fallout 4 visueel spel Fallout 4 visueel spel

Fallout 4

Deze bekroonde, post-apocalyptische game is er eentje voor de horrorfans! Welkom in Boston anno 2287, 210 jaar na een grote oorlog die in de Verenigde Staten catastrofale nucleaire verwoesting veroorzaakte. Spelers incarneren dit keer de 'Sole Survivor', een man of vrouw die na een diepe slaap op zoek gaat naar zijn of haar vermiste zoon. Verken de vervallen wereld van het spel, voltooi queestes en help mede-overlevenden in deze duistere toekomstfantasie!

FIFA 19 visueel spel FIFA 19 visueel spel

FIFA 20

Voetbalfan? This one’s for you! Speel zoals je favoriete spelers in een verbluffende hoge resolutie met FIFA 20. Het biedt verbeterde gameplay-functies waarmee je het veld op elk moment kunt controleren en biedt nieuwe en ongeëvenaarde manieren om te spelen.

Far Cry 5 visueel spel Far Cry 5 visueel spel

Far Cry 5

Far Cry 5 is een actie-avontuur first-person shooter game dat zich afspeelt in Hope County, een fictieve regio in Montana, VS. Een sekte genaamd “The Project” brengt deze idyllische gemeenschap van streek en infiltreert onder leiding van de profeet Joseph Seed in elk aspect van het dagelijks leven. Kruip in de huid van een naamloze junior hulpsheriff die vast komt te zitten in Hope County en die samen met het verzet de provincie van de sekte wil bevrijden. Bekijk het ongelooflijk aanpasbare wapen- en wagenrooster en verken vrij de rivieren, het land en de lucht.

Fortnite visueel spel Fortnite visueel spel

Fortnite

Fortnite is een spel voor meerdere spelers beschikbaar in drie versies - Fortnite: Save the World, Fortnite Battle Royal en Fortnite Creative. Save the World is een schiet- en overlevingsspel waarin maximaal vier spelers vechten tegen zombieachtige wezens, Battle Royal laat maximaal 100 spelers vechten om de laatste te zijn en Creative geeft spelers de volledige vrijheid om nieuwe werelden en arena's te creëren. Maak je keuze en schiet nu in actie.

Assassin’s Creed Odyssey visueel Assassin’s Creed Odyssey visueel

Assassin’s Creed Odyssey

Ooit afgevraagd hoe Griekenland, in 431 voor Christus er zou uitzien? Assassin's Creed Odyssey is misschien wel je beste kans om daar achter te komen! In dit actief rollenspel kruip jij in de huid van een huurling die voor zowel Athene als Sparta vecht tijdens een fictieve episode uit de Peloponnesische oorlog. Waarom? Om hun familie te verenigen en een sekte te ontmaskeren. Het spel is rijk aan details en dat maakt de prachtige Griekse landschappen alleen maar indrukwekkender. Stel je instellingen in voor gameplay en ervaar een levendig stukje classicisme!

Ervaar 4K-gaming met Xbox One X en QLED TV

Til je Xbox One X-gamingervaring naar een geheel nieuw niveau met een QLED 4K TV

Lees de volgende verhalen