Entertainment

Blijf connected in je Samsung Smart Home

Deel leuke momenten, ook op afstand.

Een vrouw ligt in de zetel, helemaal klaar voor een chille avond. Haar lamp wordt gedimd op de achtergrond, eenvoudig gedaan met de Samsung SmartThings-app. Een vrouw ligt in de zetel, helemaal klaar voor een chille avond. Haar lamp wordt gedimd op de achtergrond, eenvoudig gedaan met de Samsung SmartThings-app.

Zin in een zorgeloze get-together met vrienden en familie? We feel you! Maar je weet het ondertussen wel: safe is the new sexy. Nodig ze daarom digitaal uit in jouw Smart Home! Ook als het om fun & social connection gaat, maakt een slim huishouden je dagelijkse leven zoveel makkelijker. Benieuwd hoe Samsungs SmartThings-app jou vanuit één centraal punt helpt met vrienden en familie af te spreken? Let’s go!

Spice things up

Een datenight met je partner of er een speciale avond van maken met huisgenoten? Misschien zit een uitgebreide apero met een grote groep er niet in, maar je kan wel perfect een leuke bier- of wijnproeverij plannen. Spreek af welke flessen jullie in huis halen, van all time favorieten tot spannende nieuwe ontdekkingen. Kijk, terwijl je in de supermarkt bent, in de Family Hub™ koelkast, just to be sure dat er genoeg snacks zijn, en laat op de terugweg weten dat jij voor een leuke playlist zorgt.

Een Galaxy smartphone met de View Inside functie van de Family Hub-koelkast afgebeeld. Een Galaxy smartphone met de View Inside functie van de Family Hub-koelkast afgebeeld.

Samen, op afstand

Staat jouw vriendengroep bekend om epische filmmarathons (van de nieuwste blockbusters tot de grootste klassiekers) of om te supporteren voor jullie favoriete teams? Dat kan nog steeds, en nu veilig vanuit je eigen zetel in je Smart Home! Thuis stream je die playlist via de SmartThings-app op je tv en pas je de verlichting nog snel aan om helemaal in de sfeer te komen. Start een videocall en maak het gezellig. Kruip elk in jullie eigen zetel, neem er een dekentje bij en zet die film of wedstrijd op. De videocall kan je met Multi View bovendien op je Samsung TV screensharen, lekker easy. Zo kun je toch nog collectief naar de tv schreeuwen! Je hoeft zelfs niet meer te onderhandelen over wie dat laatste handje popcorn mag opeten.

Een Galaxy Z Flip met een videocall erop afgebeeld, met op de achtergrond een QLED TV. Eenvoudig met de Multi View-functie wordt je TV scherm in tweeën gesplitst, aan de ene kant de videocall en op de andere kant kijk je gemakkelijk de voetbalwedstrijd. Een Galaxy Z Flip met een videocall erop afgebeeld, met op de achtergrond een QLED TV. Eenvoudig met de Multi View-functie wordt je TV scherm in tweeën gesplitst, aan de ene kant de videocall en op de andere kant kijk je gemakkelijk de voetbalwedstrijd.

Easy like a Sunday morning

Met een enkele druk op de ‘Good Morning’-routine van de SmartThings-app word je langzaam wakker terwijl de Ecobee thermostaat je huis geleidelijk opwarmt en de automatische gordijnen voorzichtig het daglicht binnenlaten. En bij een lazy Sunday hoort uiteraard ook brunch… En nu kan dat in je meest comfy pantoffels en pyjama! Spreek met je besties af om een heerlijk ontbijtje te laten leveren van jullie favoriete brunch hotspot. Videobel elkaar en praat alvast wat bij met een lekkere cappuccino terwijl jullie op de delivery guy wachten. Met de camera bij je voordeur, zie je wanneer al het lekkers er aankomt nog voor er aangebeld wordt. Smakelijk!

Een Galaxy smartphone met het startscherm van de SmartThings-app, waarop de verschillende routines en scènes te zien zijn. Een Galaxy smartphone met het startscherm van de SmartThings-app, waarop de verschillende routines en scènes te zien zijn.

Zo zijn er nog eindeloos veel Smart Home-oplossingen. Ontdek ze snel.

Lees de volgende verhalen