Meer slimme apparaten, één slimme app.

Verbind, automatiseer en beheer al uw Samsung- en SmartThings-apparaten en elektronica met één gebruiksvriendelijke app.
Omdat slim eenvoudig moet zijn, hoeveel apparaten u ook in uw huis hebt.

Download de SmartThings-app.

In een donkere woonkamer kijkt een man naar een film waarin een vrouw op zoek is naar iemand om haar te helpen. Als hij een beweging rond het huis bemerkt, bedient hij de lichten en het deurslot met de SmartThings-app op zijn smartphone. Dan wordt een melding van de bewegingsdetector in de achtertuin op de tv weergegeven. Hij selecteert Weergeven op volledig scherm en ziet op de tv dat er een kat in de tuin is. Opgelucht kijkt hij verder naar de film. Aan het einde van de video wordt onder aan het scherm deze melding weergegeven: Elk apparaat moet verbinding hebben met Wi-Fi of een ander draadloos netwerk. Voor sommige functies is een SmartThings-hub nodig die afzonderlijk wordt verkocht. Technologie, services en oplossingen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd, en verschillen per markt. Bixby beschikbaar in bepaalde talen. De interface kan afwijken door updates en land/regio. De beschikbare functies en compatibiliteit kunnen per land verschillen. Alleen compatibel met bepaalde apparaten. Kijk voor compatibiliteit op www.samsung.com/smartthings.

Maak verbinding met een huis vol apparaten.

SmartThings werkt met steeds meer apparaten. Zoek gewoon naar het label Works with SmartThings.

Een afbeelding van het logo Works with SmartThings en verschillende pictogrammen van apparaten zoals tv, av, airco, was-/droogmachine, robotstofzuiger, koelkast, Wi-Fi-hub, bewegingssensor, camera, multifunctionele sensor, deurbel, lamp, slot, stopcontact, schakelaar/dimmer en thermostaat die beschikbaar zijn in de SmartThings-app

Eén app, meerdere schermen.

Open de SmartThings-functies via verschillende Samsung-producten, waaronder smartphones, tv's en koelkasten.

Vooraanzicht van de Galaxy S9 Midnight Black met de melding Nieuw apparaat toevoegen aan SmartThings in de SmartThings-app.

Eenvoudige installatie.

U kunt meteen aan de slag met een Samsung Account. Nadat u uw SmartThings-profiel hebt gemaakt, vindt de app automatisch de compatibele apparaten. Nodig vrienden en familie met een paar tikken uit als u klaar bent.

Werk nog slimmer samen.

SmartThings verbindt slimme Samsung-apparaten met elkaar zodat ze kunnen samenwerken om uw huis nog slimmer te maken.

We zorgen dat steeds meer apparaten naadloos met elkaar zijn verbonden.

Uw huis, uw manier.

Maak uw huis slimmer met aangepaste automatisering. Maak schema's en scenario's, en laat de rest over aan SmartThings.
De app kan nieuwe slimme manieren suggereren om uw dag te automatiseren.

Een afbeelding van de Galaxy S9 Midnight Black waarop automatische instellingen voor Omstandigheden en Acties zijn geactiveerd in de SmartThings-app.

Een actie triggeren

Automatiseer uw huis met gegevens voor tijd, locatie of temperatuur. Stel in dat de sproeier aangaat bij zonsopkomst of de lichten bij zonsondergang.

Een afbeelding van de Galaxy S9 Midnight Black waarop het pictogram Samsung-tv en Robotstofzuiger is geactiveerd in de SmartThings-app.

Scenario instellen

Maak een scenario dat de achtergrond bepaalt voor de filmavond of waarmee het huis in de slaapstand wordt gezet als het bedtijd is.

Zijaanzicht van een vrouw die op een Galaxy S9 Orchid Gray kijkt en opdracht geeft om de luchtzuiveraar aan te zetten.

Handsfree bediening.

Gebruik Bixby op uw Galaxy-telefoon om uw slimme apparaten met uw stem te regelen. Pas de temperatuur aan of speel muziek af door een simpele opdracht uit te spreken.

De app ophalen

Download nu de SmartThings-app.

Contact opnemen met Samsung Help

Hebt u verder nog vragen?

* Elk apparaat moet verbinding hebben met Wi-Fi of een ander draadloos netwerk.
* Voor samenwerking via SmartThings moeten alle apparaten zijn geregistreerd bij één Samsung Account.
* Technologie, functies en voorzieningen kunnen per land, provider, netwerkomgeving of product verschillen en kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.
* Zoek het Works with SmartThings-logo op het product of de verpakking.
* Afbeelding en gebruikerservaring gesimuleerd ten behoeve van illustratie.
* Bixby is beperkt tot bepaalde talen en accenten/dialecten.