Smartthings

Slimmer leven met SmartThings

Synchroniseer je huis zodat het past bij je levensstijl. SmartThings deelt inzichten over je aangesloten apparaten, helpt bij je huishoudelijke klusjes en verbetert je ervaringen, zowel binnen als buiten je huis. Dit alles met één enkele app.

Download de SmartThings-app.

Het leven vereenvoudigd. Aangepast aan je leefomgeving.

Optimaliseer je thuisapparaten voor een levensstijl afgestemd op jouw behoeften.
Geniet van een huis dat op jou is afgestemd met innovatieve SmartThings-compatibele apparaten die je dagelijks leven vergemakkelijken.

Op de voorgrond zien we de achterkant van de hoofden van twee vrouwen - de ene met blond haar en de andere met rood haar. Ze kijken naar een uitzending op een grote huiskamer-tv op de achtergrond. Op de voorgrond zien we de achterkant van de hoofden van twee vrouwen - de ene met blond haar en de andere met rood haar. Ze kijken naar een uitzending op een grote huiskamer-tv op de achtergrond.
Een Galaxy-scherm toont de SmartThings-gebruikersinterface met verschillende verbonden smart home-apparaten, hun status en andere routines die kunnen worden ingesteld, waaronder 'Goedemorgen' en 'Goedenacht'. Een Galaxy-scherm toont de SmartThings-gebruikersinterface met verschillende verbonden smart home-apparaten, hun status en andere routines die kunnen worden ingesteld, waaronder 'Goedemorgen' en 'Goedenacht'.

Bereid je voor op de filmavond

Haal meer sensatie uit een film met SmartThings.
SmartThings zorgt voor de TV, de verlichting en de sfeer; jij maakt de popcorn.

Een slimme wasmachine aan de rechterkant en een zetel, wasmand en wat was staan aan de linkerkant. Een slimme wasmachine aan de rechterkant en een zetel, wasmand en wat was staan aan de linkerkant.
Een tabletscherm toont een SmartThings-melding dat het wasgoed klaar is en stelt de Spoelen + Centrifugeren-cyclus voor als het wasgoed niet onmiddellijk kan worden verwijderd. Een tabletscherm toont een SmartThings-melding dat het wasgoed klaar is en stelt de Spoelen + Centrifugeren-cyclus voor als het wasgoed niet onmiddellijk kan worden verwijderd.

Nuttige meldingen

Ontvang nuttige meldingen voor kleine dingen, zoals hoe het met je was staat.
Als je toevallig niet thuis bent, kan je je was fris houden tot je terugkomt met de hulp van SmartThings.

Een woonkamer met een witte zetel in het midden, een lamp en een plant aan de rechterkant en een slimme airconditioner aan de linkerkant. Een woonkamer met een witte zetel in het midden, een lamp en een plant aan de rechterkant en een slimme airconditioner aan de linkerkant.
Een Galaxy-scherm toont de gebruikersinterface van de slimme airconditioner van SmartThings met een doeltemperatuur, modus, luchtstroomsterkte en andere instellingen. Een Galaxy-scherm toont de gebruikersinterface van de slimme airconditioner van SmartThings met een doeltemperatuur, modus, luchtstroomsterkte en andere instellingen.

Treed binnen in de perfecte temperatuur

Je hoeft niet te wachten tot je huis is afgekoeld met SmartThings.
De airconditioning gaat automatisch aan voor een verkoelende thuiskomst.

Zet je zorgen opzij

Je huis in een oogopslag

Beheer je thuisinstellingen zonder zelfs maar op te staan van de sofa. Gebruik de SmartThings-app om apparaten en meer te controleren.

Je huis in handen

SmartThings is een krachtige afstandsbediening voor je huis. Ontdek hoe één enkele app je levensstijl drastisch kan verbeteren.

Een huis dat is afgestemd aan jouw planning

Nu kan je huis zich moeiteloos aanpassen aan jouw drukke agenda.
Met SmartThings kun je je huis automatiseren zodat je ochtenden soepeler lopen en je nachten rustiger zijn.

Verrijk je Samsung Galaxy-ervaring

Doe wat je elke dag doet, maar beter met SmartThings. SmartThings is nu geïntegreerd in verschillende apps op Galaxy-apparaten en maakt je dagelijkse ervaringen intuïtiever, handiger en aangenamer.

Iemand zit op de bank op haar Galaxy-smartphone te kijken. Ze wordt door Christina Adams gebeld. Iemand zit op de bank op haar Galaxy-smartphone te kijken. Ze wordt door Christina Adams gebeld.
Een vrouw zit glimlachend te bellen. Achter haar zien we een strak ingerichte woonkamer met een Samsung TV aan de muur waarvan het geluid gedempt is. Een vrouw zit glimlachend te bellen. Achter haar zien we een strak ingerichte woonkamer met een Samsung TV aan de muur waarvan het geluid gedempt is.
In het midden van de woonkamer hangt een grote Samsung TV aan de muur met een prachtig beeld van de natuur. Daaronder bevindt zich een TV-meubel en verschillende interieurdecoraties. In het midden van de woonkamer hangt een grote Samsung TV aan de muur met een prachtig beeld van de natuur. Daaronder bevindt zich een TV-meubel en verschillende interieurdecoraties.
Een vrouw zit op de bank in de woonkamer televisie te kijken. Een vrouw zit op de bank in de woonkamer televisie te kijken.
De gebruikersinterface van een Galaxy-smartphone toont een inkomend gesprek van Christina Adams samen met de SmartThings-pop-up waarmee je bepaalde of alle apparaten kunt dempen. De Samsung TV in de keuken is gedempt en de Samsung Jet Bot AI in de woonkamer is gepauzeerd. De gebruikersinterface van een Galaxy-smartphone toont een inkomend gesprek van Christina Adams samen met de SmartThings-pop-up waarmee je bepaalde of alle apparaten kunt dempen. De Samsung TV in de keuken is gedempt en de Samsung Jet Bot AI in de woonkamer is gepauzeerd.

Uitzicht op een woonkamer met TV, sofa en meer. Het lijkt bijna nacht, de gordijnen zijn gesloten en het licht brandt. Uitzicht op een woonkamer met TV, sofa en meer. Het lijkt bijna nacht, de gordijnen zijn gesloten en het licht brandt.
Een man slaapt op een sofa met een Galaxy Watch om zijn pols. Een man slaapt op een sofa met een Galaxy Watch om zijn pols.
Een man met een Galaxy Watch slaapt en houdt een afstandsbediening in zijn handen. Een man met een Galaxy Watch slaapt en houdt een afstandsbediening in zijn handen.
Op de achtergrond staat een woonkamer met de tv en het licht uit. Op de achtergrond staat een woonkamer met de tv en het licht uit.
Een gebruikersinterface van een Galaxy-smartphone toont de slaapmodus met een pop-up die laat zien welke apparaten worden bestuurd wanneer de modus start en eindigt. Een gebruikersinterface van een Galaxy-smartphone toont de slaapmodus met een pop-up die laat zien welke apparaten worden bestuurd wanneer de modus start en eindigt.

Een hand die een Galaxy-smartphone vasthoudt voor een Samsung tv. Het Galaxy-scherm toont een prachtige landschapsafbeelding. Een hand die een Galaxy-smartphone vasthoudt voor een Samsung tv. Het Galaxy-scherm toont een prachtige landschapsafbeelding.
Een Galaxy-smartphone die een prachtig landschapsbeeld op een Samsung tv op de achtergrond werpt. De tv toont dezelfde afbeelding in liggende positie. Een Galaxy-smartphone die een prachtig landschapsbeeld op een Samsung tv op de achtergrond werpt. De tv toont dezelfde afbeelding in liggende positie.
Een vrouw zit in de zetel voor een Samsung tv en bekijkt een prachtig landschapsbeeld op het scherm van haar Galaxy-smartphone. Een vrouw zit in de zetel voor een Samsung tv en bekijkt een prachtig landschapsbeeld op het scherm van haar Galaxy-smartphone.
Een Galaxy-smartphone met Smart View-pop-up op het scherm met 5 opties: App cast, Telefoonscherm verduisteren, Selfievideo, Bedien SmartThings-apparaten en Verbinding verbreken. Een Galaxy-smartphone met Smart View-pop-up op het scherm met 5 opties: App cast, Telefoonscherm verduisteren, Selfievideo, Bedien SmartThings-apparaten en Verbinding verbreken.

Op de achtergrond zien we een strak ingerichte woonkamer met banken, een TV en meer. Op de voorgrond toont een Galaxy-smartphone het instellingenmenu voor 'Waarschuwingen op slimme apparaten'. Op de achtergrond zien we een strak ingerichte woonkamer met banken, een TV en meer. Op de voorgrond toont een Galaxy-smartphone het instellingenmenu voor 'Waarschuwingen op slimme apparaten'.
Een Samsung TV in het midden met een soundbar eronder. In een blauwe tekstballon van de soundbar staat: 'Je hebt vandaag om 15.00 uur een 'verjaardagsfeest'.' In de rechterbovenhoek van de TV staat ook een melding met dezelfde herinnering en de knop 'OK' eronder. Een Samsung TV in het midden met een soundbar eronder. In een blauwe tekstballon van de soundbar staat: 'Je hebt vandaag om 15.00 uur een 'verjaardagsfeest'.' In de rechterbovenhoek van de TV staat ook een melding met dezelfde herinnering en de knop 'OK' eronder.
Een verjaardagsfeestje met kinderen en volwassenen die allemaal een feestmuts op hebben. Ze blazen de kaarsjes op een verjaardagstaart uit die in het midden tussen de confetti staat. Een verjaardagsfeestje met kinderen en volwassenen die allemaal een feestmuts op hebben. Ze blazen de kaarsjes op een verjaardagstaart uit die in het midden tussen de confetti staat.
Een Galaxy-smartphonescherm met de instellingenpagina 'Waarschuwingen op smart-apparaten'. Op de pagina wordt weergegeven dat aankomende kalendergebeurtenissen kunnen worden gemeld op smartapparaten op de vooraf ingestelde locatie. De 'Locatie' is ingesteld op 'Mijn huis'. Waarschuwingen voor woonkamer-tv en keukenluidsprekers zijn ingeschakeld. 'Calendar01' is ingeschakeld in de optie Kalenders. Onderaan bevindt zich de optie 'Scènes uitvoeren'. Onderaan, onder 'Meer opties', is de instelling 'Alleen waarschuwen als je bij [Mijn huis] bent' uitgeschakeld. Een Galaxy-smartphonescherm met de instellingenpagina 'Waarschuwingen op smart-apparaten'. Op de pagina wordt weergegeven dat aankomende kalendergebeurtenissen kunnen worden gemeld op smartapparaten op de vooraf ingestelde locatie. De 'Locatie' is ingesteld op 'Mijn huis'. Waarschuwingen voor woonkamer-tv en keukenluidsprekers zijn ingeschakeld. 'Calendar01' is ingeschakeld in de optie Kalenders. Onderaan bevindt zich de optie 'Scènes uitvoeren'. Onderaan, onder 'Meer opties', is de instelling 'Alleen waarschuwen als je bij [Mijn huis] bent' uitgeschakeld.

Matter en SmartThings. Een moeiteloze start van een slimmer huis.

SmartThings werkt met Matter, een baanbrekende connectiviteitsnorm die wordt ondersteund door meer dan 280 bedrijven, zodat je kunt beslissen welk apparaat je mee naar huis neemt. Zoek gewoon naar het Matter-logo.

Dompel je volledig onder in je muziek

Met SmartThings Music Sync dansen de kleuren en helderheid van je Philips Hue-verlichting op je muziek, zodat je met je oren, je ogen en je ziel van de muziek kunt genieten. 8

De knop Start synchroniseren wordt aangeklikt en elk van de drie lampen krijgt een andere kleur. Er wordt een Roze tint op het kleurenpalet geselecteerd en de verlichting verandert op het ritme van de muziek.
Een QR-code die gelinkt is aan de downloadpagina van de SmartThings-app op Google Play of in de App Store.

SmartThings Home

Maak kennis met onze nieuwe geïntegreerde oplossingen die aangepaste ervaringen bieden voor een slimmer, aangenamer leven thuis.

Beheer je huis, vanuit je auto

SmartThings op Android Auto houdt je huis op orde. Bedien je SmartThings-apparaten vanaf je autodisplay, zodat je je ogen op de weg kunt houden in plaats van op je smartphone. Bijna thuis? Zet de thermostaat hoger, start de luchtreiniger en open de garagedeur, allemaal door op Welcome Home te drukken vanuit je auto. 17


Het leven is een beetje makkelijker met een stemassistent - of twee

Zet de tv aan en start de stofzuiger met je stem. Je kunt je huis bedienen met je favoriete stemassistent, of allemaal tegelijk. 18

Verbind en ervaar meer met SmartThings

SmartThings is meer geïntegreerd met andere slimme toestellen om het leven nog makkelijker te maken.
Houd het symbool "Werkt met SmartThings" in de gaten in winkels en online.

Ga aan de slag met SmartThings

Het verbonden leven is slechts een knop verwijderd. Tik op het menu "Hoe gebruiken" in de SmartThings-app.

Een QR-code die verwijst naar een handleiding over hoe je aan de slag kunt en SmartThings kunt gebruiken. https://qr-st.samsungiotcloud.com?action=how_to_use

Contact opnemen met Samsung Help

Hebt u verder nog vragen?

 • Beeld gesimuleerd ter illustratie. De werkelijke gebruikersinterface kan afwijken.
 • Elk apparaat moet met wifi of een ander draadloos netwerk verbonden zijn.
 • Voor interoperabiliteit via SmartThings moeten alle apparaten bij één Samsung-account zijn geregistreerd.
 • De beschikbare technologie, functies, kenmerken en services kunnen per land, provider, netwerkomgeving of product verschillen en zijn onderhevig aan veranderingen zonder voorafgaande waarschuwing.
 • Zoek het 'Works with SmartThings'-logo op het product of de productverpakking.
 • "Bixby" is beperkt tot geselecteerde talen en bepaalde accenten/dialecten.
 • Compatibele apparaten moeten apart worden gekocht om SmartThings-services te kunnen gebruiken.
 1. De hierboven genoemde functie is beschikbaar op mobiele apparaten waarop One UI 3.1 en hoger waarop de SmartThings-app is geïnstalleerd.
 2. De hierboven genoemde functie is beschikbaar op mobiele apparaten met One UI 5.0 en hoger waarop de SmartThings-app is geïnstalleerd. Mobiele apparaten met One UI 3.1 en hoger, maar lager dan One UI 5.0, hebben toegang tot de functie via de Clock-app. Modi moeten vooraf worden ingesteld door de gebruiker.
 3. Beschikbaar op Galaxy Watch4 en later.
 4. Een Matter-compatibele hub is vereist voor het aansluiten van Matter-apparaten op SmartThings.
 5. Matter hub-functionaliteit wordt geleverd via firmware-update. Apparaten die in aanmerking komen voor ondersteuning: Hub (IM6001-V3P**, STH-ETH-200, STH-ETH-250), Samsung TV (QN900B/QN800B/QN700B/QN95B/S95B/QN90B/QN85B/Q80B/Q70B/Q60B/BU8/The Serif/The Frame/The Sero uitgebracht in 2022), Smart Monitor (M50B en hoger uitgebracht in 2022), Family Hub (modellen verkocht in de VS en Korea in 2017 of later, RH9000 uitgesloten in KR). Update kan op verschillende tijdstippen worden toegepast.
 6. Alle Matter-compatibele hubs hierboven ondersteunen Matter-apparaten die werken op een wifiradio.
 7. Om Matter-apparaten aan te sluiten die werken op Thread-radio: op Samsung TV, Family Hub of Smart Monitor is een SmartThings Dongle of een Thread border router vereist. Op Hubs STH-ETH-200 of STH-ETH-250 is een Thread border router vereist.
 8. Alleen beschikbaar op Galaxy-apparaten. Deze functie vereist Philips Hue White en Color Ambiance-lampen en een Hue Bridge.
 9. De schattingen van je energieverbruik en -kosten kunnen afwijken van je werkelijke kosten en verbruik.
 10. De ondersteunde apparaten en functionaliteiten van de AI-energiemodus verschillen per regio.
 11. Alleen beschikbaar op Jet Bot AI+.
 12. Het vinden van huisdieren is alleen mogelijk als er een volledige kaart van je huis is. Die kan worden gemaakt met de Jet Bot AI+ gemonteerd op de lader, of met de gebruiker die de Jet Bot AI+ door de kaart van je thuis stuurt.
 13. Galaxy SmartTags hebben een Bluetooth-bereik tot 120 m zonder obstakels. De werkelijke prestaties kunnen variëren afhankelijk van de omgeving waarin ze worden gebruikt.
 14. Momenteel beschikbaar met Galaxy-smartphones en -tablets boven Android 8.0, Galaxy Watch met Wear OS of met Tizen OS 5.5 en hoger, Galaxy Buds+ en later, S Pen Pro en bepaalde Galaxy Book-modellen. Andere worden ondersteund.
 15. Om Galaxy Watch en Buds te vinden met SmartThings Find dient de nieuwste versie van de Galaxy wearable-app geïnstalleerd te zijn.
 16. De locatie van je apparaten, zoals Galaxy SmartTag, wordt alleen met jouw toestemming gedeeld met andere leden op je SmartThings-locatie.
 17. Maak draadloos verbinding of gebruik een USB-kabel om je mobiele apparaat aan je auto te koppelen om SmartThings op Android Auto te gebruiken. Ga naar de Google Android Auto-webpagina om te zien of je auto compatibel is.
 18. Google is een handelsmerk van Google LLC.

 

Achter- en vooraanzicht van een Galaxy S22 Ultra smartphone. Achter- en vooraanzicht van een Galaxy S22 Ultra smartphone.

Galaxy S22 Ultra

Afbeelding van vijf keer verschillende services op het scherm. Afbeelding van vijf keer verschillende services op het scherm.

Apps & Services