SmartThings

Verbind je leven met SmartThings.

Synchroniseer je huis volgens je eigen levensstijl. Laat SmartThings je inzicht geven in je aangesloten apparaten, je helpen met je huiswerk en je ervaringen verbeteren, zowel binnen- als buitenshuis. En dat alles met één app.

Download de app SmartThings.

Een groot, modern huis op de achtergrond met een Galaxy mobiel, tablet, smart watch op de voorgrond. Alle 3 schermen tonen de SmartThings-gebruikersinterface met opties voor de bediening van verschillende huishoudelijke toestellen.
Een video toont de verschillende voordelen van SmartThings met 4 verschillende verhalen. Een koppel wordt wakker met een automatische routine waarbij de waterkoker wordt aanzet. De tekst “Goedemorgen, ingesteld op 7 uur ’s ochtends” verschijnt. De man begint zijn was te doen vanuit de keuken met behulp van zijn smartphone. De tekst “Start de wasmachine met Smart Control” verschijnt. De vrouw slaapt nog steeds wanneer de automatische rolgordijnen opengaan. De tekst “Word wakker om 9 uur ’s ochtends” verschijnt. Op hun slimme koelkastscherm verschijnt een wasmelding met de tekst “Cyclus klaar”. Een andere man verlaat het huis met zijn hond. De tekst “Geen beweging gedetecteerd in het huis” verschijnt en de SmartThings-bewegingssensor schakelt alle apparaten uit. Hij ontvangt een melding op zijn telefoon en de tekst “Melding ontvangen wanneer de apparaten worden uitgeschakeld” verschijnt. Een vrouw op het werk krijgt een melding op haar telefoon en de tekst “Een melding ontvangen wanneer er lawaai wordt gedetecteerd” verschijnt. Ze controleert de “SmartThings Cam” met haar telefoon en ziet dat het haar kat is. Tenslotte lopen 3 vrouwen een huis binnen en verschijnt de tekst “Het licht automatisch laten aangaan bij thuiskomt”. Eenmaal binnen selecteert een vrouw een SmartThings-scène op haar telefoon en de tekst “Party Mode onmiddellijk aanzetten” verschijnt. Licht en muziek gaan aan, er komt nog een vriend bij en de tekst “Blijf verbonden, maak het leven eenvoudiger” verschijnt.

Het leven vereenvoudigd. Aangepast aan je leefomgeving.

Optimaliseer de instellingen van je huishoudelijk toestel voor een slimme levensstijl die is afgestemd op je behoeften. Geniet van meer controle over je huis met innovatieve SmartThings-compatibele toestellen die je dagelijkse leven vereenvoudigen.

Op de voorgrond zien we de achterkant van de hoofden van twee vrouwen - de ene met blond haar en de andere met rood haar. Ze kijken naar een uitzending op een grote huiskamer-tv op de achtergrond.
Een Galaxy scherm toont de SmartThings-gebruikersinterface met de optie om een "Movie mode" scène in te stellen en de TV, verlichting en luchtreiniger in de woonkamer aan te passen.

Haal meer sensatie uit een film met SmartThings.
SmartThings zorgt voor de TV, de verlichting en de sfeer; jij maakt de popcorn.

Een slimme wasmachine aan de rechterkant en een zetel, wasmand en wat was staan aan de linkerkant.
Een tabletscherm toont de SmartThings-gebruikersinterface met een melding dat de was klaar is en opties om geautomatiseerde handelingen in te stellen.

Ontvang nuttige meldingen voor kleine dingen, zoals wanneer de was gedaan is.
Als je toevallig buiten bent, houdt SmartThings je was fris tot je terugkomt.

Een woonkamer met een witte zetel in het midden, een lamp en een plant aan de rechterkant en een slimme airconditioner aan de linkerkant.
Een Galaxyscherm toont de gebruikersinterface van SmartThings Welcome Cooling met een gewenste temperatuur, binnen- en buitentemperaturen en aanvullende instellingen.

Je hoeft niet te wachten tot je huis is afgekoeld met SmartThings.
De airconditioning gaat automatisch aan voor een verkoelende thuiskomst.

Zet je zorgen opzij

Je huis in een oogopslag

Beheer je thuisomgeving zonder zelfs maar op te staan uit de zetel. Gebruik de SmartThings-app overal om apparaten te controleren en meer.

Een vrouw ligt op de zetel, glimlacht en kijkt naar haar smartphone. Aan de rechterkant van de voorgrond toont een Galaxy scherm de gebruikersinterface van de SmartThings-app met opties voor het bedienen van verschillende huishoudelijke toestellen in de woonkamer, de luchtkwaliteit en de huidige temperatuur.

Je huis in handen

SmartThings is een krachtige afstandsbediening voor je huis. Ontdek hoe één enkele app je levensstijl drastisch kan verbeteren.

Een woonkamer met een airconditioner aan de muur en twee Cube Air Purifiers gestapeld naast de salontafel in het midden van de kamer. Achter de salontafel staat een zetel en daarboven hangt een 65-inch Q7 QLED TV aan de muur. Op de voorgrond links toont een Galaxy scherm een mobiele afstandsbediening van de smart TV.

Een huis dat is afgestemd aan jouw planning

Nu kan je huis jouw drukke agenda bijhouden. Met SmartThings kunt je je huis aanpassen, zodat je 's morgens sneller en 's avonds rustiger bent.

Drie Galaxy-schermen worden weergegeven. De eerste toont de automatische instellingen met schakelaars voor 4 routines: Goedemorgen, ik vertrek, ik ben thuis, en goedenacht. De tweede toont een vrouw die wakker wordt in bed, met instellingen voor “Om 7.00 uur ’s ochtends de rolluiken openen in de slaapkamer”. De derde toont een koppel in bed ’s nachts, met instellingen voor “Elke avond om 22.30 uur het licht in de slaapkamer dimmen tot 50%”.

Een verrijkte Galaxy-ervaring met SmartThings

Doe wat je elke dag doet, maar beter met SmartThings. SmartThings is nu geïntegreerd in je Galaxy-apps en maakt je dagelijkse ervaringen intuïtiever, handiger en aangenamer.

Het interieur van een opgeruimde slaapkamer met een bed, tv en meer. De zon komt op, de jaloezieën zijn omlaag en de tv is uitgeschakeld.
Een Galaxy-smartphone ligt wit beddengoed en het alarm dat om 7 uur `s morgens afgaat.
Het interieur van dezelfde slaapkamer, behalve dat deze keer de tv is ingeschakeld en de jaloezieën omhoog zijn.
Een vrouw die wakker wordt en al glimlachend op het bed uitstrekt.
Het interieur van dezelfde slaapkamer met de tv ingeschakeld en de jaloezieën omhoog.
Een Galaxy-smartphonescherm met de instellingenpagina 'Wakker worden met slimme toestellen'. Onder 'Toestellen om te bedienen' staat de tekst 'Tv inschakelen', 'Lichten inschakelen' en 'Deelvenster openen'. Alle drie de commando's zijn ingeschakeld en onder elke commando staat respectievelijk "Tv Slaapkamer", "Licht slaapkamer, slaapkamerlampje" en "Slaapkamer jaloezieën". Onder "Toestellen om te bedienen", geven "Meer opties" de volgende instellingsopties die momenteel zijn uitgeschakeld: "Alleen uitvoeren wanneer je bij Mijn Huis bent," en "Uitvoeren wanneer alarm is afgewezen."

* De hierboven genoemde functie is beschikbaar op mobiele toestellen die werken op Android R, One UI 3.1, en die de SmartThings-app kunnen downloaden. Deze functie is ook beschikbaar op Samsung tv's die na 2018 zijn geproduceerd en die verbinding kunnen maken met SmartThings.

Een hand die een Galaxy-smartphone vasthoudt voor een Samsung tv. Het Galaxy-scherm toont een prachtige landschapsafbeelding.
Een Galaxy-smartphone die een prachtig landschapsbeeld op een Samsung tv op de achtergrond werpt. De tv toont dezelfde afbeelding in liggende positie.
Een vrouw zit in de zetel voor een Samsung tv en bekijkt een prachtig landschapsbeeld op het scherm van haar Galaxy-smartphone.
Er verschijnt een melding op het scherm met de vraag "Stemming instellen met slimme toestellen?" en twee opties eronder met de tekst "Verlichting bedienen" en "Jaloezieën sluiten".

* De hierboven genoemde functie is beschikbaar op mobiele toestellen die werken op Android R, One UI 3.1, en die de SmartThings-app kunnen downloaden. Deze functie is ook beschikbaar op Samsung tv's die na 2018 zijn geproduceerd en die verbinding kunnen maken met SmartThings.

Het interieur van een opgeruimde woonkamer met zetels, tv en meer.
Een Samsung tv in het midden en een geluidsbalk eronder. Een blauwe tekstballon van de soundbar luidt: "Je hebt vandaag om 15.00 uur een "Verjaardagsfeestje". In de rechterbovenhoek van de tv wordt ook een melding weergegeven met dezelfde herinnering en een 'OK'-knop hieronder.
Een verjaardagsfeestje met kinderen en volwassenen die allemaal verjaardagshoedjes dragen. Ze blazen de kaarsjes uit midden op de verjaardagstaart en zijn omgeven door confetti.
Een Galaxy-smartphonescherm met de instellingenpagina 'SmartThings-acties'. Onder 'Toestellen' staat 'Woonkamer-tv' en 'Woonkamer-luidspreker'. Beide toestellen zijn ingeschakeld. Onder "Toestellen" tonen "Kalenders" de instellingenopties voor kalander 1 en kalander 2. Alleen kalender 1 is ingeschakeld.

* De hierboven genoemde functie is beschikbaar op mobiele toestellen die werken op Android R, One UI 3.1, en die de SmartThings-app kunnen downloaden. Deze functie is ook beschikbaar op Samsung tv's die na 2018 zijn geproduceerd en die verbinding kunnen maken met SmartThings.

Voeg een tikkeltje intelligentie toe aan je huis

Laat SmartThings de dagelijkse karweitjes en stress op zich nemen, zodat jij je kunt focussen op wat belangrijker is.

* Momenteel beschikbaar met Galaxy smartphones en tablets met een hogere versie dan android 8.0, Galaxy Watch3 en Galaxy Buds Live. Anderen zullen volgen.
** Om Galaxy Watch en Buds met SmartThings Find te vinden, moet de nieuwste versie van de app Galaxy wearable worden geïnstalleerd.

Ontdek de belangrijke dingen in je leven

SmartTags* met Bluetooth kunnen eenvoudig worden bevestigd aan sleutels, tassen of zelfs je huisdieren. Als je denkt dat je verloren voorwerp of dierbare in de buurt is, maar je kunt het niet direct vinden, tik dan gewoon op de ringknop op de SmartThings-app en volg het geluid van je ringtone.

Een Smart Tag rust op een bank, verbonden met een ander klein Galaxy-toestel. Een pictogram met de GPS-locatie met de Smart Tag in het midden steekt uit de Smart Tag.

* Galaxy SmartTags hebben een Bluetooth-bereik van maximaal 120 m zonder obstakels. De werkelijke prestaties kunnen variëren afhankelijk van de omgeving waarin ze worden gebruikt.

Beheer je huis, vanuit je auto

SmartThings en Android Auto houden je huis op orde. Met je thuismeldingen op het dashboard kun je je ogen op de weg houden en moet je je smartphone niet aanraken. Bijna thuis? Zet de thermostaat aan, start de luchtreiniger en open de garagedeur, allemaal door op de knop Welkom Thuis in je auto te klikken.

* Verbind draadloos of gebruik een USB-kabel om je mobiele toestel aan je auto te koppelen en gebruik SmartThings op Android Auto.
** Ga naar de Google Android Auto-webpagina om te zien of je auto compatibel is. - Link naar Google Android Auto-pagina Google Android Auto webpage

Links wordt een afbeelding weergegeven van een auto-infotainmentsysteem dat is verbonden met SmartThings en het menu 'Mijn startpagina'. Aan de rechterkant toont een Galaxy-smartphone de instellingenpagina van Android Auto met verschillende opdrachtopties. De opdracht "Beveiligingsmonitor" onder "SmartThings-thuismonitor" is uitgeschakeld. De opdrachten "Startpagina" en "Startpagina welkom" zijn ingeschakeld onder "Scènes". De opties "Achtertuin", "Garagedeur" en "Keuken" onder "Toestellen" zijn alleen ingeschakeld voor de optie "Garagedeur".

* Verbind draadloos of gebruik een USB-kabel om je mobiele toestel aan je auto te koppelen en gebruik SmartThings op Android Auto.
** Ga naar de Google Android Auto-webpagina om te zien of je auto compatibel is. - Link naar Google Android Auto-pagina Google Android Auto webpage

Het leven is een beetje makkelijker met een stemassistent - of twee

Zet de TV aan en start de stofzuiger met je stem. Je kunt je huis bedienen met je favoriete stemassistent, of allemaal tegelijk.

Een vrouw zit met haar smartphone in de zetel. Er is een slimme airconditioner en een slimme robotstofzuiger in de ruimte. Er verschijnen 2 gespreksbubbels in de buurt van de vrouw met de tekst “Hoi Bixby, start de stofzuiger" en “Ok, het stofzuigen wordt gestart”. 3 logo’s van AI-assistenten worden hierboven weergegeven: Bixby, Hey Google, en Amazon Alexa.

*Google Duo is een handelsmerk van Google LLC.

Verbind en ervaar meer met SmartThings

SmartThings is meer geïntegreerd met andere slimme toestellen om het leven nog makkelijker te maken. Houd het symbool "Werkt met SmartThings" in de gaten in winkels en online.

Een afbeelding van het logo Works with SmartThings en verschillende pictogrammen van apparaten zoals tv, av, airco, was-/droogmachine, robotstofzuiger, koelkast, Wi-Fi-hub, bewegingssensor, camera, multifunctionele sensor, deurbel, lamp, slot, stopcontact, schakelaar/dimmer en thermostaat die beschikbaar zijn in de SmartThings-app

Ga aan de slag met SmartThings

Het verbonden leven is slechts een knop verwijderd. Tik op het menu "Hoe gebruiken" in de SmartThings-app.

Een QR-code die verwijst naar een handleiding over hoe je aan de slag kunt en SmartThings kunt gebruiken. https://qr-st.samsungiotcloud.com?action=how_to_use

* Elk apparaat moet met Wi-Fi of een ander draadloos netwerk verbonden zijn.
* Voor interoperabiliteit via SmartThings moeten alle apparaten bij één Samsung-account zijn geregistreerd.
* De beschikbare technologie, functies en kenmerken kunnen per land, provider, netwerkomgeving of product verschillen,
en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
* Ontdek het 'Werkt met SmartThings'-logo op het product of de productverpakking.
* Afbeeldingen en UX zijn gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.
* ""Bixby"" is beperkt tot geselecteerde talen en bepaalde accenten/dialecten.
* Toestel- en schermafbeeldingen gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.
* Compatibele toestellen moeten apart worden gekocht om toegang te krijgen tot SmartThings Services.

Contact opnemen met Samsung Help

Hebt u verder nog vragen?