Life Hacks

Een dag in een Smart Home

Zo krijg jij weer tijd voor de dingen die er toe doen.

Vier afbeeldingen van Smart Home producten. Een QuickDrive wasmachine, een QLED 8K TV met Cinematic Soundbar, The Sero TV en de Family Hub. Vier afbeeldingen van Smart Home producten. Een QuickDrive wasmachine, een QLED 8K TV met Cinematic Soundbar, The Sero TV en de Family Hub.

Focussen op werk, plezier en familie, zonder te moeten piekeren over die huishoudelijke taken die nog op je to do list staan? Dat is wat het leven in een Smart Home je belooft! Ook als het om fun & social connection gaat, maakt een slim huishouden je dagelijkse leven zoveel makkelijker. Benieuwd hoe Samsung’s SmartThings-app jou vanuit één centraal punt helpt en hoe jouw dagelijkse routine er uit zou kunnen zien in een Samsung Smart Home? Let’s go! We nemen je graag een dagje mee.

Een Galaxy smartphone met daarop het startscherm van de Samsung SmartThings-app. Een Galaxy smartphone met daarop het startscherm van de Samsung SmartThings-app.

7:00 uur: Rise & shine

Druk jij ook altijd een paar keer op die snooze button? We feel you. Maar nu heb je er het perfecte excuus voor. Via Automatische Instellingen in de SmartThings-app heb jij jouw gewenste ‘Morning Routine’ al vooraf ingesteld. Zo kun je aangeven wanneer je alarm afgaat en hoe laat de slimme thermostaat geleidelijk gaat opwarmen. De gordijnen gaan vanzelf open en laten voorzichtig het daglicht binnen, terwijl je TV aanspringt voor je dagelijkse news shot.

Vrouw kijkt op haar Galaxy Watch3 en zit klaar voor een online yoga- of sportsessie. Vrouw kijkt op haar Galaxy Watch3 en zit klaar voor een online yoga- of sportsessie.

7:30 uur: Mindfulness

Begin de dag met een heerlijke online yogasessie waarbij je Galaxy Watch3 je perfect ondersteunt. Klaar met de yogasessie? Gooi snel je wasje in de wasmachine en de was-assistent in de SmartThings-app zoekt voor jou het meest geschikte wasprogramma.

8:00 uur: An egg-celent start of the day

Tijd voor gebakken eitjes of een ander welverdiend ontbijt. Gebruik dit moment in de keuken om je trainingssessie te evalueren op je smartphone en loop daarna de dag even door met de Family Hub™ koelkast. Zo weet jij precies wat er op de agenda staat en wat je nog van je to do list moet schrappen. Begin met een lekker relaxt gevoel aan je dag en vraag Bixby om de POWERbot te starten zodat je huis straks heerlijk schoon is.

8:30 uur: De werkdag begint

Een thuiswerkdag op je werkkamer? Dankzij SmartThings weet je precies wat er verder in huis gebeurt. Wie er aanbelt of wat de huisdieren uitspoken. Met een Smart Home blijf je altijd on top of things.

4

10:00 uur: Tijd voor een break!

Een melding op je slimme apparaten: de was is klaar. Meteen een mooie gelegenheid voor een koffiepauze. De was haal je direct uit de wasmachine zodat je geurtjes voor bent die kunnen ontstaan als de was te lang in de machine blijft liggen.

14:00 uur: Let’s videocall

Tijd voor die zakelijke videocall? Deze wordt leuker, relaxter en duidelijker op een groot scherm vanuit je woonkamer via Multi View op je Samsung QLED TV.

Een vrouw die in de supermarkt op haar smartphone kijkt, waarop ze de inhoud van haar koelkast ziet via de View Inside functie van de slimme Family Hub koelkast. Een vrouw die in de supermarkt op haar smartphone kijkt, waarop ze de inhoud van haar koelkast ziet via de View Inside functie van de slimme Family Hub koelkast.

17:30 uur: View Inside

Is het vanavond datenight? Ga nog snel naar de winkel voor wat snacks en wijn. Via je smartphone kijk je zo je Family Hub™ koelkast in om te zien wat je nog in huis hebt. Terwijl jij de oprit oprijdt, gaan de garagedeuren open en springen de lampen binnen al aan.

18:30 uur: Quality time

Na een drukke dag is er niets fijner dan in de zetel te ploffen en te relaxen, toch? Zet meteen een ontspannen playlist aan, bestel eten online en ga voor die quality time met je partner terwijl je samen in de zetel zit en de week doorneemt. Via een melding op je smartphone zie jij het meteen wanneer de bezorger voor de deur staat.

Een man kijkt naar zijn Samsung smartphone, waarop de Movie Night scène is afgebeeld in de SmartThings-app. Op de achtergrond zie je een QLED 8K TV met een cinematic soundbar, die door de scène geactiveerd worden waardoor Netflix aangezet wordt. Een man kijkt naar zijn Samsung smartphone, waarop de Movie Night scène is afgebeeld in de SmartThings-app. Op de achtergrond zie je een QLED 8K TV met een cinematic soundbar, die door de scène geactiveerd worden waardoor Netflix aangezet wordt.

20:30 uur: Movie Night

In de stemming voor een leuke film? Met 1 druk op de knop ben je klaar voor een perfecte movie night. Ga naar de ‘Movie Night’-scène in de SmartThings-app en kies een film uit, ondertussen zet SmartThings de TV en Soundbar vast automatisch aan en dempt de lampen voor een relaxte vibe. Heerlijk, toch? Je hoeft alleen nog maar de popcorn te pakken.

23:00 uur: Slaap zacht

Het is mooi geweest vandaag. Op de ingestelde tijd verlaagt de slimme thermostaat de temperatuur in huis automatisch zodat je heerlijk kunt slapen. In bed check je nog even alles wat de Samsung Health-app vandaag voor je heeft geregistreerd en zet je nieuwe gezondheidsdoelen voor morgen.

Lees de volgende verhalen