Dit is de smartphone voor wie alles wilt. We hebben naar jullie, onze fans, geluisterd en wat we hebben gecreëerd is een smartphone die geen compromissen sluit. Dit is de smartphone op maat gemaakt voor allerlei liefhebbers. Dus of je nu houdt van fotografie, gamen of je feed vult met alles wat je inspireert, wij hebben de ultieme combinatie van S20-innovatie samengesteld. Dit is de smartphone die je geeft wat je wilt, om meer te doen waar je van houdt.

Dit is de Galaxy S20 FE.

De leden van BTS, alle vier zittend op een bank en drie staand achter de bank. Ze hebben allemaal verschillende kleuren van de Galaxy S20 FE-telefoon.

Infinity-O Display

Alle ogen gericht op het Infinity-O Display

Verbeter je zicht. Het 6.5" Full HD+ Infinity-O Display heeft amper een rand rond de platte kanten en een klein cameragat.2 Dat betekent een indrukwekkender scherm dat gamen, streamen en videobellen veel leuker maakt.

Galaxy S20 FE met een foto van surfers op het scherm, die de meeslependheid van het Infinity-O Display laat zien.

Ga breder, kom dichter, en maak de foto in één opname

Pro-grade Camera

De professionele camera met drie lenzen

Met drie camera's aan de achterzijde kun je die professionele, #nofilter opname met gemak maken. Stel de scène in beeld met de groothoekcamera, ga dan breder met de ultra groothoekcamera of zoom in met 3x optische zoom op de telefoto camera.

Twee Galaxy S20 FE-telefoons in Mystic Bronze, één gezien vanaf de achterkant en één gezien vanaf de voorkant. De telefoon toont vanaf de achterkant de locaties van de 12MP Ultra Wide Camera, 12MP Wide-angle Camera en 8MP Telefotocamera. De telefoon van voren gezien heeft een portret van een vrouw op het scherm en toont de locatie van de 32 MP camera aan de voorzijde.

Space zoom

Verplaats je van de menigte naar de eerste rij

Krijg VIP-toegang - met 30x Space Zoom kun je van de ene kant van de kamer naar de andere inzoomen. Met de combinatie van 3x optische zoom en 30x superresolutiezoom kun je een close-up van de scène krijgen zonder je voeten te bewegen.3, 4

Foto van mensen die in een park zitten, zonder zoom.
3x ingezoomde foto, waarbij je dichter bij een vrouw komt die alleen aan een tafel zit op de achtergrond van de 1x ingezoomde foto.
10x ingezoomde foto, waardoor ik nog dichter bij de vrouw kwam die alleen aan een tafel zit. Meer details worden duidelijk, zoals dat ze een tijdschrift leest en boven op de tafel een bosje van vele miniballonnen en een oranje flesje staat.

3xoptische zoom
Tot 30xsuperresolutiezoom

Voor de nachtbrakers

Twee vrouwen zitten in een open raam naar buiten te kijken. Eén opname met Galaxy S20 FE zonder nachtmodus en de andere opname met nachtmodus. Het beeld dat met de Nachtmodus is gemaakt, is helder, gedetailleerd en heeft meer kleur dan de andere foto.

Night mode

Onze grootste dual pixel sensor voor levendige, heldere nachtfoto's

Met grotere pixels en verbeterde AI-camera past de lens aan de achterzijde van de Galaxy S20 FE zich aan om licht binnen te halen, zelfs als het donker is, zodat je foto's er gedetailleerd en kleurrijk uitzien.5 Het neemt ook meerdere frames tegelijk op en verwerkt ze tot één duidelijke nachtfoto.

Een vrouw zit in een open raam, met een kroonluchter op de achtergrond. Eén opname met Galaxy S20 FE zonder nachtmodus en de andere opname met nachtmodus. Het beeld dat met de Nachtmodus is gemaakt, is helder, gedetailleerd en heeft meer kleur dan de andere foto.

Single Take

Fotografeer het één keer, krijg meerdere opties. Allemaal mogelijk gemaakt door AI

Single Take verandert je in een professionele contentmaker met één tik op de sluiter. Maak een opname van maximaal 15 seconden en laat je smartphone het werk doen. Zodra het klaar is, ga je naar de galerij om een verscheidenheid aan video's, foto's en meer te ontdekken.6

Play

Galaxy S20 FE vanaf de voorkant gezien met de camera-interface op het scherm, met de modus Single Take. Verschillende foto's lijken de verschillende stijlen te laten zien die de Galaxy S20 FE kan produceren als je Single Take gebruikt.

Front Camera

Ga van selfies naar zelfportretten

Met een 32 MP camera aan de voorkant worden je selfies en vlogs naar een heel nieuw niveau getild. Wees de ster van de foto en geniet van meer details in je foto's en video's.

Drie soorten selfies, gemaakt met de 32 MP camera aan de voorzijde voor gedetailleerde opnamen van hoge kwaliteit. Twee vrouwen liggen in een veld met hun hoofden tegen elkaar. Een selfie van een vrouw vanuit een lage hoek. Een selfie van een man en een vrouw vanuit een lage hoek die naar de telefoon kijken.

Connectiviteit

Dankzij LTE en Wi-Fi 6 kun je razendsnel streamen

Tot 1,6 Gbps LTE geeft je krachtige datasnelheden, terwijl Wi-Fi 6 je veilig en met een lage latentie verbindt, zelfs op een drukke plek.7 Dus of je nu verbonden bent met LTE of Wi-Fi, je kunt in realtime doorgamen met weinig vertragingen.

Galaxy S20 FE met een scène uit een game op het scherm die de details laat zien die je kunt ervaren in je games met LTE- en Wi-Fi 6-snelheden.

Super Smooth 120Hz

Ons meest soepele scrollende scherm om al je feeds bij te houden

Twee keer zo snel als veel andere schermen van smartphones, vernieuwt het Super AMOLED-scherm zich met een supersoepele 120 Hz om de actie helder te houden en de aanraakreactie snel te houden. Of je nu gewoon door de tijdlijn scrolt of door je galerij bladert, het scherm beweegt snel en zonder schokken.

Zij-aan-zij vergelijking van het soepele scroll-verschil tussen een op 60Hz ingesteld display en een op 120Hz ingesteld display.

4500mAh

All-Day Intelligent Battery

All-Day Intelligent Battery, zodat je urenlang kunt spelen

Leef je leven zonder je zorgen te maken waar je je smartphone kunt aansluiten. De batterij van 4500 mAh (standaard) geeft je smartphone het vermogen dat hij nodig heeft om de hele dag mee te gaan, en hij is intelligent genoeg om stroom te sparen voor wanneer je hem echt nodig hebt.8, 9

Galaxy S20 FE met een nachtfoto op het scherm met een schaduw van een persoon die een surfplank boven zijn hoofd houdt. Bovenaan is een volle maan aan de hemel. De volle maan bevindt zich half buiten het scherm, wat overeenkomt met de batterijduur van een hele dag die beschikbaar is op de Galaxy S20 FE.

AP and RAM

De telefoon die sneller denkt dan snel

Profiteer optimaal van hoge datasnelheden en cloudgebaseerde inhoud met onze nieuwste S20-chipsetinnovatie en 6 GB RAM.10 Dit alles plus de verbeterde NPU tilt prestaties naar een nieuw niveau, dus het overschakelen van app naar app gaat naadloos, livestreams komen duidelijk door en je hebt kracht waarmee je door kunt gamen naar de overwinning.

Een illustratie van een chip die krachtige prestaties levert aan de Galaxy S20 FE.

Geheugen

Ruimte voor duizenden foto's en video's11

Met 128 GB ingebouwde opslagruimte en de mogelijkheid om tot 1 TB meer op te slaan op een microSD-kaart, is de enige limiet aan wat je kunt opslaan wat jje zelf creëert en download.

*MicroSD-kaart apart verkrijgbaar. Beschikbaarheid Micro SD-kaart kan per land en fabrikant verschillen.

Galaxy S20 FE vanaf de voorkant gezien met de Galerij-app op het scherm. Rondom de telefoon bevinden zich miniaturen van foto's gemaakt met de Galaxy S20 FE om te laten zien hoeveel foto's en video's kunnen worden opgeslagen op de opslag van meer dan 1 TB.

IP68

Bescherm tegen spatten, regendruppels en stof

Deze smartphone heeft een IP68-classificatie voor water- en stofbestendigheid en is bestand tegen maximaal 1,5 meter water gedurende 30 minuten.12 Het is dus prima om te blijven spelen en vastleggen als je smartphone een beetje nat wordt.

Galaxy S20 FE in Cloud Navy gezien vanaf de achterkant met water dat eromheen spat om de IP68-classificatie te vertegenwoordigen.

Ecosystem

Verbind jouw wereld met de wereld van Galaxy

*Galaxy Tab S7, Watch Active2, Buds Live en Fit2 worden apart verkocht. *Beschikbaarheid kan per land en provider verschillen.

Een flatlay met de Galaxy S20 FE in Cloud Navy met de voorkant naar boven, Galaxy S20 FE in Cloud Navy met de voorkant naar beneden, Galaxy Tab S7 in Mystic Black, Galaxy Buds Live-oordopjes in Mystic Bronze, Galaxy Fit2 in Red en Galaxy Watch Active2 in Pink Gold.

De Galaxy-favorieten, allesbehalve gewoon

 • Super Steady

  Trillende actiefoto's worden verfijnd met geavanceerde AI-stabilisatie.

 • Super Fast Charging

  Een powernap voor je smartphone. Sluit aan om binnen 30 minuten voor meer dan 50% op te laden met de 25 W Super Fast Charger.13

 • Fast Wireless Charging 2.0

  Stel je smartphone in voor een supersnelle power-up.14

 • Wireless PowerShare

  Je kunt je oordopjes, horloge en zelfs de smartphone van een vriend opladen.15

  *Oordopjes en horloge worden apart verkocht.

 • Samsung DeX

  Maak draadloos verbinding met je tv om op een geheel nieuwe manier te multitasken.16, 17

 • Quick Share

  Trek gewoon het deelvenster omhoog en tik op uw vrienden in de buurt om te delen.18

 • Eén gebruikersinterface 2

  Eén gebruikersinterface is ontworpen voor alledaagse eenvoud. Het bewaart wat belangrijk is op de Always On Display, zodat je in één oogopslag kunt zien wat je nodig hebt. En het is gemakkelijker voor de ogen met de donkere modus.

  Ga naar One UI 2

Why Galaxy

Word vertrouwd met het buitengewone

Gedaan met kiezen tussen wat je leuk vindt en wat je nodig hebt. We ontwerpen onze toestellen zo dat als je ze eenmaal hebt, je je afvraagt hoe je ooit zonder hebt gekund.

Ontdek meer

Een kleine heuvel is bezaaid met rood verlichte windturbines op de voorgrond, met op de achtergrond een stralende sterrenhemel.

Hoe jij ons hebt geassisteerd bij het ontwerpen van je droomtelefoon.

Lees het verhaal

Een luchtfoto van twee vrouwen die naast elkaar op het gras liggen. De vrouw links draagt een blauw gekleurd hemd, terwijl de vrouw rechts een topje in limoengroen draagt. Hun hoofden zijn tegen elkaar gedrukt vanuit de tegenovergestelde kanten. Ze lachen allebei naar de camera.