Entertainment

Missing Masterpieces

‘s Werelds meest gezochte kunstwerken tentoongesteld op The Frame

Een volledige kunstgalerij aan meesterwerken is verborgen voor de wereld. Verloren gegaan in de loop van de geschiedenis en gehuld in geheimhouding. Maar wat als je de kunstwerken opnieuw zou kunnen bewonderen? De Missing Masterpieces Exhibition brengt voor het eerst een aantal van de beroemdste verloren kunstwerken samen en toont ze op The Frame.

Deze wereldprimeur brengt zeldzame en dierbare kunst inclusief alle mysteries die daarbij horen. Stel je voor wat je allemaal tijdens een zoektocht naar zo’n vermist meesterwerk kan ontdekken over de briljante kunstenaar en het verhaal achter het kunstwerk.

Iedereen zou deze verloren kunstwerken moeten kunnen bewonderen precies zoals de grote meesters het bedoeld hadden. Dat kan nu op een top QLED-scherm in ultrahoge resolutie.

Meesterwerken blijven
een mysterie

“Stel je een museum voor met alle verloren kunst. Het zou
meer kunstwerken tellen dan alle musea ter wereld samen”
- Dr Noah Charney, kunsthistoricus en expert in kunstcriminaliteit


Wat maakt een kunstwerk zo kostbaar dat het 13 keer werd gestolen in zijn 600-jarige bestaan? Van theorieën, geruchten, verhalen die meegenomen werden in het graf en maffiageschenken tot het voeren aan varkens. Dr. Noah Charney, expert op het gebied van internationale kunstcriminaliteit, werpt licht op de mysteries die soms groter zijn dan de kunst zelf.

Bekijk kunst die niet zichtbaar is voor publiek
In verbluffende 4K op een QLED-scherm.

Ontdek meer

Missing Masterpieces
Exhibition

Ontdek de kunstwerken in onze digitale collectie

4

Art Mode Art Mode

Vermiste meesterwerken
in de Art Mode

Ontdek deze unieke collectie

De Art Mode op de Frame TV brengt je dichter dan ooit bij legendarische kunst in deze digitale collectie met vermiste en dierbare meesterwerken. Bekijk de digitale collectie met ‘s werelds meest gezochte kunstwerken in wereldprimeur.

A Samsung Frame TV displaying the lost art titled The Parsonage Garden at Nuenen in Spring by Vincent Van Gogh. A Samsung Frame TV displaying the lost art titled The Parsonage Garden at Nuenen in Spring by Vincent Van Gogh.

Tips verzamelen

De zoektocht gaat verder

Volgens de FBI wordt minder dan 10% van de gestolen kunstwerken teruggevonden. De beroemdste verdwenen kunstwerken worden vaak teruggevonden door goed te luisteren en dankzij een portie geluk.

Zoals bij alle onderzoeken kan elke aanwijzing, een mogelijk vermoeden of een weloverwogen gok tot een doorbraak leiden.

Weet jij meer? Stuur je tips naar
missingmasterpieces@artcrimeresearch.org

De zoektocht gaat verder #MissingMasterpieces

The Frame

Wereldberoemde vermiste Meesterwerken, nu ingekaderd in
The Frame

Bekijk de nieuwste series, kaskrakers of een tentoonstelling van 's werelds vermiste meesterwerken met The Frame. Ontworpen om elk kunstwerk tot leven te brengen op een prachtig QLED-scherm in een verbluffende ultrahoge resolutie.

Lees de volgende verhalen