Art Mode

Voorzien van meer dan 1200 kunstwerken

Een vrouw loopt langs The Frame TV 2020 van Samsung aan de muur die eruitziet als kunst omdat er een schilderij wordt weergegeven in Art Mode.
Maak je woonkamer nog mooier met gerenommeerde kunstwerken. Je vindt altijd het perfecte kunstwerk dat bij je stemming past, voor iedere gelegenheid. Richt je ruimte iedere dag opnieuw in als je eigen kunstgalerij.

Als The Frame uit staat, worden er prachtige kunstwerken weergegeven.

Art Mode

Dit is waarschijnlijk de enige TV waar je naar wil kijken als hij uit staat. Als The Frame uit staat en Art Mode is ingeschakeld, wordt je persoonlijke kunstcollectie op een elegante manier weergegeven, geheel passend bij je eigen stijl en een aanvulling op je interieur.

Een vrouw zit in haar woonkamer en kijkt naar The Frame in TV Mode, en schakelt deze vervolgens uit om een kunstwerk te laten zien in Art Mode.

Galerieën van wereldklasse in je woonkamer

Art Store

Beheer je eigen persoonlijke kunstcollectie van de beste internationale kunstgalerieën met behulp van de Art Store. Haal jouw favoriete klassiekers en moderne kunstwerken in huis tijdens de gratis proefperiode. Als je lid wordt, krijg je onbeperkt toegang tot kunstwerken en foto's, van klassieke werken tot moderne kunst.

Kies uit een grote kunstcollectie in de Art Store om weer te geven op The Frame TV.
*De Art Store is mogelijk niet in alle landen beschikbaar.
*Kunstwerken in de Art Store kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
De Art Store biedt kunstwerken van 12 partnerbedrijven aan: Royal Collection Trust, Artspace, Lumas, Magnum Photos, Te Papa, Saatchi Art, State Hermitage Museum, V&A, Yellow Korner, Museo del Prado, Stadel Museum en Minted.

Kun je geen keuze maken in de Samsung Art Store? The Frame maakt het leuk en gemakkelijk om te ontdekken welke kunstwerken passen bij jou en je interieur.

Speciale kunst
voor jou

Auto Curation

The Frame is een soort persoonlijke curator. Hij onthoudt je stijl en smaak en doet aanbevelingen voor kunst aan je muur.

Een close-up van het beginscherm van de Art Mode op The Frame TV. Je ziet dat je kunt kiezen uit nieuwe of populaire kunstwerken, evenals aanbevolen kunstwerken voor jou.

Creëer je eigen galerij

Favorieten

Creëer je eigen galerij met favoriete kunstwerken voor in je woonkamer. Selecteer en markeer de kunstwerken die je mooi vindt als favorieten en bekijk ze allemaal bij elkaar.

The Frame TV laat een foto zien, geselecteerd als favoriet, die onderdeel van je persoonlijke galerij kan worden met de Samsung Art Collection.

Omlijst je favoriete momenten

My Collection

Je eigen foto's – of een nieuwe familiefoto – uploaden en weergeven is heel gemakkelijk. Stuur je foto's gemakkelijk naar The Frame via je smartphone of met een USB-stick.

*Persoonlijke foto's die geüpload zijn naar The Frame worden in de oorspronkelijke kwaliteit weergegeven. Het wordt aanbevolen beelden met een 4K-resolutie (3840*2160 pixels) of hoger te uploaden.
*Alleen compatibele toestellen.
Gezinsfoto’s worden weergegeven op The Frame TV met behulp van My Collection. Er wordt op het scherm van The Frame TV gebladerd.

Til je foto's naar nieuwe artistieke hoogten

Filters

Je gekoesterde momenten en herinneringen komen opnieuw tot leven. Upload je foto's naar My Collection en kies uit zes filters om je persoonlijke foto's te veranderen in kunstwerken.

Er worden meerdere filters toegepast op een foto op The Frame TV om deze een nieuwe uitstraling te geven.

Zie kunst zoals
het bedoeld is

Helderheidsensor

De helderheidsensor detecteert het omgevingslicht dag en nacht en past automatisch de helderheid en kleurtoon van het scherm aan voor een natuurlijke belichting van je kunst.

*Prestaties kunnen verschillen afhankelijk van de belichtingsomstandigheden.
The Frame geeft een foto op het scherm weer terwijl hij op een Studio Stand staat en de lichten op het scherm worden gedimd, omdat het donkerder wordt in de kamer.

Voelt je aanwezigheid

Bewegingssensor

De bewegingssensor detecteert wanneer je de kamer verlaat en schakelt de Art Mode uit om energie te besparen. Als je de kamer terug binnenkomt, wordt de kunst tot leven gewekt door de bewegingssensor.

*Bewegingssensor werkt alleen in Art Mode Prestaties kunnen verschillen afhankelijk van de belichtingsomstandigheden.
Een man staat in de keuken. The Frame TV hangt aan de muur achter hem en toont een schilderij. The Frame TV schakelt automatisch uit nadat hij de ruimte verlaat.

QLED tech. & Smart

Ben je benieuwd wat The Frame allemaal kan?

QLED-technologie zorgt voor een volledig nieuwe kijkervaring.

Ervaar QLED-technologie binnen het mooie kader van The Frame TV.