ART MODE

Maak je living mooier met kunst

The Frame vormt als lijst een prachtig geheel met de muur en toont diverse kunstwerken waarop de andere muurdecoraties geïnspireerd zijn.

*Het daadwerkelijke product kan afwijken van de gebruikte afbeelding. Zie onze productgalerij.

Maak je woonkamer nóg mooier met gerenommeerde kunstwerken. Je vindt altijd het perfecte kunstwerk dat bij je humeur past, voor iedere gelegenheid. Je kunt de collectie gemakkelijk personaliseren om je woonkamer iedere dag opnieuw in te richten als je eigen kunstgalerie.

 

Galerijen van wereldklasse
in je living

Art Store

Neem op The Frame een gratis proefabonnement en ontdek alle schitterende content in de Samsung Art Store. Als je lid wordt, krijg je onbeperkt toegang tot meer dan 1.200 kunstwerken en foto's, van klassieke werken tot moderne kunst.

*De Art Store is mogelijk niet in alle landen beschikbaar.
**Kunstwerken in de Art Store kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
De logo's van 12 partnerbedrijven die kunst leveren aan de Art Store: Artisty, Artspace, Lumas, Magnum Photos, Te Papa, Saatchi Art, Museo del Prado, V&A, YellowKorner, Museum of Fine Arts, Städel Museum en Minted.

Koninklijke Musea voor Schone Kunsten

Haal een prestigieus kunstwerk uit de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België in huis!

Samsung slaat voor het eerst de handen in elkaar met een Belgisch Museum. De KMSKB selecteerden 22 werken voor The Frame Art Store omwille van hun belangrijke rol in de nationale en internationale kunstgeschiedenis en hun succes bij het brede publiek.

Art Mode toont alle content met blauwe lijnen als je voor de kleur blauw kiest

Kies voor de beste kijkervaring

The Frame hangt strak tegen de muur in een woonkamer. Een vrouw zit links van de TV en een andere vrouw staat er rechts van. The Frame biedt een uitstekende kijkervaring vanaf iedere plek in de kamer.

Kader je favoriete momenten in

Mijn collectie

Je eigen foto's – of een nieuw familieportret – uploaden en weergeven is heel gemakkelijk. Stuur je foto's simpelweg naar The Frame via je telefoon of met een USB-stick.

*Persoonlijke foto's die geüpload zijn naar The Frame worden in de oorspronkelijke resolutie weergegeven. Het wordt aanbevolen beelden met een 4K-resolutie (3840*2160 pixels) of hoger te uploaden.
*Alleen beschikbaar voor compatibele toestellen.
Installeer The Frame waar je maar wil
The Frame hangt aan een muur in de eetkamer, met een tafel op de voorgrond. De TV toont een gezinsfoto uit Mijn collectie en laat zien hoe je foto's weergeeft op The Frame met Samsung Art Mode.

Creëer je eigen sfeer

De tijd instellen voor een slideshow

Geniet van je favoriete kunstwerken wanneer jij dat wil. Selecteer de kunstwerken die jij wil zien op de TV en stel in hoe lang je ze op het scherm wil tonen.

Art Mode toont iedere 30 minuten een nieuwe foto
The Frame in Art Mode met verschillende kunstwerken op het scherm in een slideshowopstelling.

Selecteer je eigen favorieten

Favorieten

Creëer je persoonlijke galerij met favoriete kunstwerken voor in je living. Selecteer en markeer de kunstwerken die je mooi vindt als favorieten en bekijk ze allemaal bij elkaar.

Maak zelf je categorienamen aan en creëer je eigen collectie.
The Frame toont een foto die als Favoriet is geselecteerd. Je kunt een categorie Favorieten creëren in je eigen galerij met de Samsung Art Collection.

Voelt je aanwezigheid

Bewegingssensor

Als je in de buurt bent, merkt de bewegingssensor je aanwezigheid op en toont het scherm van de TV het kunstwerk. Zo kun jij genieten van je favoriete kunst. Als je vertrekt, gaat het scherm uit om energie te besparen.

*Bewegingssensor werkt alleen in Art Mode. Prestaties kunnen variëren naargelang de belichtingsomstandigheden.
Een man is in de keuken. The Frame hangt aan de muur achter hem en toont een schilderij. Als de man de ruimte verlaat, schakelt The Frame automatisch uit.
Een man is in de keuken. The Frame hangt aan de muur achter hem en toont een schilderij. Als de man de ruimte verlaat, schakelt The Frame automatisch uit.

De perfecte manier om de hele dag van kunst te genieten

Helderheidssensor

Door het omgevingslicht te detecteren past de helderheidssensor automatisch de helderheid en kleurweergave van het scherm aan voor een natuurlijke belichting. Je ziet je kunst dus altijd zoals het zou moeten. Dag en nacht.

The Frame past automatisch de helderheid aan het natuurlijke licht aan.
The Frame toont een afbeelding op een Studio Stand. Het licht in de afbeelding wordt gedimd als het donkerder wordt in de kamer.

Welke kies jij?

Bekijk een andere TV die bij jouw lifestyle past: The Serif

Een meisje ligt op een groen tapijt en leest een boek. Naast haar staat The Frame direct op het tapijt zonder standaard.
*Beelden zijn gesimuleerd en louter voor illustratieve doeleinden. Specificaties met betrekking tot het uiterlijk, ontwerp en de GUI (Graphic User Interface) die geen invloed hebben op de prestaties van het product, kunnen gewijzigd worden zonder kennisgeving.
**Om My Collection in te kunnen instellen met een iOS- en Android-toestel (niet-Galaxy) moet de SmartThings-app worden gedownload.
***Voor de Smart-functies dien je over compatibele toestellen of telefoons te beschikken.
****Art Mode (Smart-service) en GUI (Graphic User Interface) kunnen verschillen per model en regio.