Entertainment

Eén afstandsbediening voor het beste resultaat

Snel en eenvoudig aan de slag met de One Remote Control

Een afstandbediening op een tafel Een afstandbediening op een tafel

Geen zin meer in die lade vol afstandsbedieningen? Of om er vier verschillende nodig te hebben om je TV en randapparatuur aan te zetten? Nu kan jij met de One Remote Control al je apparaten die met je TV zijn verbonden vanaf één plek bedienen*. Die oude afstandsbedieningen en daarbij horende dikke handleidingen? Die mogen in de vuilnisbak!

Een hand met de one remote control, gericht naar de TV Een hand met de one remote control, gericht naar de TV
One remote control One remote control
Home
Druk op de Home knop voor toegang tot heel veel apps.

Intuïtief en eenvoudig

Met de One Remote Control verbind je al je apparaten rondom je TV, zoals een console of Blu-ray speler, zodat je die met één afstandsbediening kan bedienen. Met slechts enkele knoppen blijven alleen de meest gebruikte functieknoppen behouden. Je switcht makkelijk tussen je verschillende apparaten. En uiteraard kan je nog steeds alle instellingen veranderen die je voorheen met een oude afstandsbediening kon wijzigen, nu enkel in een overzichtelijke menu. Want waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan?

Mooie content en waanzinnig geluid

Met slechts enkele drukken op de knop heb je razendsnel toegang tot mooie content. Door op de Home knop van de One Remote Control te drukken kom je in het menu met in de startbalk je favoriete apps*.

Een gezin in een tent kijkend naar een TV die op de Smart Hub staat Een gezin in een tent kijkend naar een TV die op de Smart Hub staat

Direct toegang tot je apps

Nog sneller toegang? Op de nieuwste One Remote Control zijn er onderaan drie extra knoppen toegevoegd. Zo open je supersnel Netflix voor de laatste (zelf geproduceerde) series of die klassiekers van vroeger. Met Rakuten TV haal je de bioscoop in huis: je huurt of koopt hier namelijk de nieuwste films die je met de beste beeld- en geluidskwaliteit afspeelt op je Smart TV. Met Prime Video krijg je toegang tot een ander aanbod films en series dan op Netflix. Ook hier zie je zelf geproduceerde content, de zogenaamde 'Originals'. Zo is er voor ieder wat wils.

One remote control One remote control

Opnieuw installeren

Valt de connectie met de One Remote Control weg? Geen probleem. Volg dan deze stappen:

1. Richt de afstandsbediening op de TV.
2. Druk de toetsen ‘Terug’ en ‘Play/ Pauze’ drie tot vijf seconden tegelijkertijd in.
3. Je afstandsbediening wordt nu weer automatisch gekoppeld aan je TV.

Apparaten die je kunt gebruiken met SmartThings Apparaten die je kunt gebruiken met SmartThings
SmartThings SmartThings
SmartThings
Verbind al je slimme apparaten draadloos met elkaar en laat ze met elkaar samenwerken.

Alles bedienen met één app

Ben jij ook altijd op zoek naar de afstandsbediening? Met de SmartThings* app op je telefoon hoef je je hier geen zorgen meer om te maken. Deze app verbindt alle slimme Samsung apparaten met elkaar. Bedien je TV, check of er voldoende eten en drinken in de koelkast staat en krijg tussendoor een berichtje wanneer je wasmachine klaar is. met het programma. Allemaal vanuit je luie zetel.*

One Remote Control

Met de handige One Remote Control bedien je eenvoudig alle aangesloten apparaten met één afstandsbediening.

Lees de volgende verhalen

*Daadwerkelijke product en afstandsbediening kunnen afwijken van het gebruikte beeld.

*Beelden zijn gesimuleerd en uitsluitend voor illustratieve doeleinden. Specificaties met betrekking tot het uiterlijk en ontwerp die geen invloed hebben op de prestaties van het product, kunnen gewijzigd worden zonder kennisgeving.

*Raadpleeg de productdetails voor ieder model.

* Sommige features en functies van 'connected'-toestellen zijn niet of slechts beperkt beschikbaar.

* Het app aanbod kan per model verschillend zijn. Daarnaast behoudt Samsung het recht het aantal aangeboden apps te vergroten of te verkleinen.

* Voor samenwerking via SmartThings moeten alle apparaten zijn geregistreerd bij één Samsung Account. Elk apparaat moet verbinding hebben met Wi-Fi of een ander draadloos netwerk.

* Hiervoor dien je in het bezit te zijn van een geschikte Samsung koelkast en / of wasmachine.