Entertainment

Schop het tot Rode Duivel!

Iedereen Rode Duivel met Samsung's Devil Face filter.

EK 2021. Geen overvolle stadia of dorpspleinen dit jaar, wel een overdosis aan sfeer en excitement. Sinds we het drie jaar geleden op het WK tot de halve finale schopten, hebben we allemaal halsreikend uitgekeken naar de comeback van onze Red Devils. Om het #tousensemble gevoel nog meer te versterken creëerde Samsung enkele te gekke face-swap filters. Zo kan jij de Rode Duivels bij elke belangrijke match als de 12de man joinen! Samsung ambassadors Flo Windey & @GuiHome keurden de filters alvast helemaal goed tijdens een EK-voorbereiding van de Rode Duivels. Nu jij nog!

4

Filter je famous

Via innovatieve face-swap technologie sta je in een mum van tijd mee op het veld met onze Belgische voetbaltrots. Het enige dat je hoeft te doen? Surfen naar shareyourexcitement.be om vervolgens een selfie te nemen of een bestaande foto van jezelf te gebruiken. Daarna kies je een supportersvideo naar keuze; van een Russisch
Slav-dansje met Trossard & Boyata tot een photobomb met De Bruyne & Doku. Ten slotte rendert Samsung voor jouw je video zodat je deze meteen kan delen op je socials. #graaggedaanhé

“Ik ben super hyped over deze filters, ze stimuleren dat positieve ‘tous ensemble’ groepsgevoel waar we allemaal écht nood aan hebben!”

- Flo Windey

4

EK-Euforie

“Ik ben nog nooit zo enthousiast geweest voor een EK. Het afgelopen jaar heeft de anticipatie om de Rode Duivels bezig te zien alleen maar vermenigvuldigd. Het gaat ongetwijfeld een uitzonderlijk spektakel worden en deze filters maken het alleen nog maar leuker!”

Word Rode Duivel en win een Neo QLED TV*

Wil jij de Duivels ook graag virtueel aanmoedigen en ook nog eens kans maken op een NEO QLED TV? Surf dan vanaf 3 juni t.e.m. 25 juni naar shareyourexcitement.be om een video te maken én share deze vervolgens op je social kanaal met de #shareyourexcitement. Zo beleef je nog meer van de match!

* Raadpleeg shareyourexcitement.be voor de wedstrijdvoorwaarden.

Lees de volgende verhalen