Entertainment

De muzikale vibe van on tour fotografe Raia

Raia Maria Laura x Galaxy Buds Live

Het werk van Belgische streetstyle fotografe Raia Maria Laura inspireert zich op het dagelijkse leven. Raia zelf houdt van all things pure & simple en legt graag onvervalste emotie vast. Wie beter om de Galaxy Buds Live, de nieuwe stylish draadloze oordopjes van Samsung samen met enkele inspirerende ambassadors in de kijker te zetten? We hadden het met Raia over muziek, de Galaxy Buds Live, en haar inspiratie voor de shoot.

Passie en emotie

Als een echte self-made woman maakte ze van haar passie haar beroep en reist ze zelfs de wereld rond als on tour fotografe. “De combinatie van muziek en fotografie, dat is sowieso zware emotie. Ik fotografeer graag artiesten omdat als het super persoonlijk is, dan zie je dat gewoon op hun gezicht of aan de manier waarop ze bewegen.” And it translates, zeker op foto. “Zo ontstond mijn liefde voor muzikanten, denk ik.”

TIP
“Na een tour zijn mijn oren gewoon kapot”, geeft Raia toe, “en dan heb ik zen vibes en stilte nodig.” Dankzij de Active Noise Cancelling van de Galaxy Buds Live hou je de wereld buiten en creëer je je eigen bubbel om helemaal tot rust te komen.

Een vleugje rock-’n-roll

Raia ging ook op tour met Amerikaans rapper Russ als backstage fotografe. Hoe is het eigenlijk om met een artiest op tour te gaan? “Heel vermoeiend”, geeft Raia heel eerlijk toe. “Je moet foto’s maken van het moment dat de artiest opstaat tot hij gaat slapen. Het is heel zwaar maar ook heel leuk om zo de wereld te zien en die artiest echt te kunnen vastleggen. Soms schrikken ze zelf als ze een foto van zichzelf zien, zo van “Wow, I look good!” en dat is wel superleuk om te horen. De ervaring is sowieso rock-'n-roll maar ook gewoon echt nice.” Wat Raia het liefste in beeld brengt op tour? “Eigenlijk alles, maar shots op het podium – als je ziet dat de artiest echt satisfied is – die zijn echt nice. Ik word heel blij van shots waarin ik die emotie en puurheid zie.” De vele on tour anekdotes houdt Raia lekker voor zichzelf – we don’t kiss & tell either, Raia! – maar wie ze ontzettend graag nog eens voor haar lens zou zien verschijnen, deelde ze wel: Snoop Dog en Naomi Campbell.

So fresh, so clean

Als fotografe heeft Raia een oog voor detail en schoonheid. Hoe deze very fashionable bluetooth oordopjes haar inspireren? “De Samsung Galaxy Buds Live zijn echt simpel en mooi, wow. Precies ik, maar dan in buds”, grapt de fotografe. “Toen ik ze voor de eerste keer zag, dacht ik: “Damn, this is art!”. Ze stralen echt purity uit, wat ik ook veel gebruik in mijn beelden.” Raia houdt haar fotografie liefst heel clean & simple, een perfecte match voor deze collab dus. Haar inspiratie voor de shoot rond de Galaxy Buds Live? “Ze zijn zo clean en mooi, daarom wilde ik een super eenvoudige shoot, maar wel eentje die heel sterk overkomt.” Helemaal in lijn met het iconisch design van de Galaxy Buds Live zelf.

Benieuwd naar de andere ambassadors die Raia samen met de Samsung Galaxy Buds Live mocht vastleggen? Ontdek hoe impressed de voormalige topatletes @elodie_ouedraogo en @oliviaborlee, radio- en TV-figuren @jolienroets, @flowindey en @silentjill en DJ @blck.mmba met de Galaxy Buds Live waren, maar ook wat hun favoriete tunes en muzikale guilty pleasures zijn. Stay tuned!

4

Hit it!

In welke mood je ook bent, met Galaxy Buds Live geniet je elke dag in style van de perfecte soundtrack.

Lees de volgende verhalen