Entertainment

Tips voor je volgende filmmarathon

Haal alles uit je volgende filmavond.

Wanneer was je laatste filmmarathon? Haal die snacks maar boven, want het aanbod van films en series is bijna onuitputtelijk. Om écht optimaal voorbereid te zijn op een avondje genieten voor de buis hebben we een paar handige tips voor de ultieme filmmarathon voor je op een rijtje gezet.

1. Een overaanbod aan films en series

Zonder twijfel het meest essentiële onderdeel van je marathon: voldoende films en series om uren zoet mee te zijn. Heb je verschillende mensen weten te verleiden tot het 'meelopen' van deze marathon? Zorg dan voor de juiste variatie zodat er voor ieder wat wils is. Je gezelschap is namelijk wat je filmmarathon echt leuk maakt.

Ga je voor een guilty pleasure met een film die je al 30 keer gezien hebt en makkelijk nóg 30 keer kunt kijken of ontdek je liever iets nieuws? Met onze Netflix tips tips liggen nieuwe favorieten zo voor het grijpen.

Cinemabeleving
De Samsung Q-Series Cinematic Soundbar zorgt ervoor dat je middenin de actie zit dankzij zijn omhooggerichte luidsprekers en kamervullend geluid.

2. Goed geluid maakt het verschil

Uit onderzoek blijkt dat een goede geluidsinstallatie wonderen doet voor je beleving van een film of serie. Zorg dan ook dat je audiosysteem helemaal on point is door het op de juiste manier op te stellen. Jouw ideale Soundbar opstelling heb je zo gevonden. Met de Cinematic Sounbar ben je in ieder geval verzekerd van dat enige echte bioscoopgevoel. Eens kijken wie er dan nog met een stalen gezicht op de bank zit tijdens die zenuwslopende thriller!

3. Scherp beeld is een must

Naast prima geluid mag ook de meerwaarde van een goed beeld niet onderschat worden. Zeker als je van plan bent om uren aan het scherm gekluisterd te zitten. Let hierbij niet alleen op de kwaliteit van het beeld (SUHD bevat de meeste pixels en levert hierdoor de meest vloeiende beelden), maar ook op de vorm van het beeldscherm. En alles ziet er nog beter uit als het groter is. Heb je onze super big TV’s al gezien?

4. Je vrienden slepen je erdoorheen

Niets gezelliger dan samen een filmpje kijken of die nieuwe serie bingen. Maar wist je dat je dat ook op afstand kan doen? Met Netflix Party kijk je samen met al je vrienden real-time. Combineer dat met een videogesprek en het is alsof ze naast je zitten. Wat je ziet bespreek je meteen in de group chat.

Je optimale filmmarathon partners

Een echte movie marathon staat of valt natuurlijk met een goede kijkervaring. Check de volgende producten voor een gegarandeerde thuisbioscoopervaring.

Lees de volgende verhalen