Samsung Soundbar

3 categorieën soundbars, voor ieder wat wils

De Cinematic Q-series Soundbar zorgt ervoor dat je midden in de actie zit, dankzij zijn omhoog gerichte luidsprekers. De All-in-one S-series Soundbar levert door zijn geïntegreerde subwoofer krachtige bassen en zorgt zo voor een kamervullend geluid. Onze Essential T-series Soundbars zijn minimalistisch en de kortste weg naar een sensationeel geluid.

Kies een categorie

BEKIJK ALLE AUDIOPRODUCTEN

Beleef de Bioscoop thuis

Cinematic Q-Series soundbars

Onze befaamde Cinematic Q-series Soundbars zetten je midden in de actie. Ze zijn de ideale match voor je QLED TV, niet alleen qua design, maar ook voor geluid. Dankzij Q-Symphony schakelt de soundbar niet alle speakers van je Samsung QLED TV uit, maar werken ze harmonieus samen. Zo vullen ze elke hoek van de kamer met rijke, zuivere en spectaculaire klank.

Cinematic Soundbar

Geluid uit een stijlvol alles-in-één design

All-in-one S-series soundbars

Wil je geen grote subwoofer, maar je toch laten overdonderen door een krachtige en strakke bas die geheel afgesteld is op de muziek en film? Kies dan voor een Samsung All-in-one S-series Soundbar met geïntegreerde subwoofer. Deze soundbar is dankzij Spotify Connect ook een ideale keuze als je een stand-alone muziekoplossing zoekt. En met zijn stijlvolle design, afgewerkt met kwalitatief hoogwaardig textiel van het Deense Kvadrat, past hij moeiteloos in elk interieur.

We zien de door Kvadrat ontworpen All-in-one soundbar S60T op een tafel met minimalistische uitstraling die naadloos past bij het interieur.

De kortste weg naar sensationele klank

Essential T-series soundbars

De Essential T-series Soundbars hebben een compact design, maar leveren toch een rijke, volle klank. Surround Sound Expansion en DTS Virtual:X breiden het luisterveld zowel horizontaal als verticaal uit voor een knappe surroundbeleving. Via Bluetooth maakt de soundbar eenvoudig een draadloze verbinding met andere apparaten.

We zien een soundbar en subwoofer op een houten kast vanuit een hoek, met een TV op de achtergrond die aan de muur bevestigd is.

Laat het feest uit de speakers knallen

Sound Tower

We zien een Giga Party Audio speaker met led-lampen op een tafel staan met een feest op de achtergrond. Neonblauwe en -roze geluidsgolven komen uit de woofer, passend bij de vrolijke sfeer.

Accessoires

Eindeloze mogelijkheden.

Vind het perfecte accessoire om je geluidservaring compleet te maken. Combineer je soundbar met achterspeakers.

Samsung Soundbar Accessoires

Samsung Audio Lab

Getest en afgestemd in het Samsung Audio Lab in Californië, waar onze vooraanstaande audio-engineers de meest geavanceerde akoestische technologieën en toonaangevende computermodellen gebruiken om je een perfect uitgebalanceerd, kamervullend geluid te geven.

We zien de Samsung Soundbar langs de achterkant met de losse speakeronderdelen om de hoeveelheid techniek die er in de soundbar verstopt zit, te laten zien.

'Onze primaire focus ligt op het gehoor van de luisteraar en pas daarna op de luisteromgeving – de transducers (woofers en tweeters), versterkers, en digitale signaalprocessors (DSP's).'

We zien een Samsung Soundbar langs de achterkant in een echovrije kamer die gebruikt wordt om ieder aspect van de soundbar te testen.

SmartThings-app

Alle muziek binnen handbereik

Met de SmartThings-app bedien je verschillende apparaten met je smartphone, of je nu thuis of onderweg bent. Met de app voeg je gemakkelijk je Audioproducten toe aan je thuisnetwerk.

Samsung Smartthings-app