Entertainment / Home Entertainment

Netflix is perfect voor een gezellig avondje voor de TV

Onze keuze aan films, shows en stand-upcomedy om thuis te bekijken.

Een afbeelding van de Netflix show A Series of Unfortunate Events

Te koud om het huis te verlaten voor een date night? Geen probleem. Maak wat popcorn, kruip samen onder een dekentje op de bank en zie wat trending is op Netflix. Van stand-upcomedy tot thrillers, hier zijn onze keuzes voor een gezellige date night thuis. Wat ga jij kijken?

Een afbeelding van de Netflix show A Series of Unfortunate Events

A Series of Unfortunate Events

Als je van de boeken houdt, dan zal je ook genieten van de serie. A Series of Unfortunate Events vertelt het tragische verhaal van de Baudelaire-weeskinderen – Violet, Klaus, en Sunny – wiens gemene oom Count Olaf alles probeert om de erfenis te bemachtigen. Nadat veel van zijn laffe plannen en vermommingen mislukken, zijn de jonge kinderen eindelijk in staat om de waarheid over de mysterieuze dood van hun ouders te ontdekken. Met Neil Patrick Harris als de gemene Count, behandelt dit derde en laatste seizoen de laatste vier boeken van de bestseller-serie geschreven door Lemony Snicket (ook wel bekend als Amerikaans schrijver Daniel Handler).

Bekijk alle drie de seizoenen van A Series of Unfortunate Events op Netflix.

Een afbeelding van de Netflix show Bird Box

Bird Box

Dit is er een voor de thriller fans. Wanneer een bovennatuurlijke kracht de wereldbevolking verwoest, is er maar één ding zeker: als je het ziet, dan pleeg je zelfmoord. Wanhopig om voor eens en altijd aan het kwaad te ontsnappen, vluchten Mallory (Sandra Bullock) en haar twee kinderen (liefdevol ‘Girl’ en ‘Boy’ genoemd) door het woud en over een verraderlijke rivier naar de enige plek waar het veilig zou zijn. Om te overleven moeten ze twee dagen lang, geblinddoekt een levensgevaarlijke tocht ondernemen. Bird Box was een onmiddellijk succes en werd gedurende de maand na de release 80 miljoen keer bekeken. Bekijk deze post-apocalypitsche thriller en bepaal zelf wat je er van vindt.

Bekijk Bird Box op Netflix.

Een afbeelding van de Netflix show Ellen DeGeneres: Relatable

Ellen DeGeneres: Relatable

Meer zin om een avond te lachen? In haar eerste special sinds 2003, kijkt Ellen DeGeneres terug op de manier waarop ze een ster geworden is en welke oprechte en hilarische lessen ze ondertussen geleerd heeft. Je ziet de beroemde talkshow-host zoals we haar kennen, tijdens haar shows in Seattle’s Benaroya Hall.

Bekijk Ellen DeGeneres: Relatable op Netflix.

Een afbeelding van de Netflix show Roma

Roma

Beschouw jij jezelf als filmliefhebber? Dan zal jij zeker van deze film genieten. Roma is tot nu toe het meest persoonlijke project Academy Award-winnaar, regisseur en schrijver Alfonso Cuarón. Roma vertelt het verhaal over Cleo (Yalitza Aparicio), de jonge huishoudster van een gezin in Roma, een middle-class-wijk in Mexico Stad. De Mexicaanse auteur schrijft over zijn eigen kindertijd. Hij schetst een intens en emotioneel beeld van het leven tijdens de politieke onrust in Mexico van de jaren 70. De film, Roma, won al velen prijzen waaronder ‘Best Film’ tijdens de 72e BAFTA Awards en ‘Best Director’ tijdens de 76e Golden Globes.

Bekijk Romaop Netflix.

Een afbeelding van de Netflix show Sex Education

Sex Education

Ervaar opnieuw de onbeholpenheid van de puberteit met deze Britse comedy. Sex Education volgt Otis Milburn, een sociaalgênante middelbare scholier die nog maagd is en bij zijn moeder woont die een sekstherapeut is. Wanneer zijn privésituatie op school bekend wordt, maakt Otis gebruik van zijn specialistische kennis om populair te worden. Samen met de 'whip-smart bad-girl' Maeve zet hij een kliniek op om de vreemde en wonderbaarlijke problemen van hun medeleerlingen aan te pakken. Door zijn analyse van tienerseksualiteit, realiseert Otis zich dat hij wellicht zelf therapie nodig heeft.

Bekijk Sex Education op Netflix.

Een afbeelding van de Netflix show Always a Witch

Always a Witch

Deel je liefde voor heksen en tovenaars met Always a Witch. Carmen – een heks en slaaf – staat op het punt om in het 17e-eeuwse Columbia op de brandstapel te worden verbrand voor het begaan van de onvergeeflijke misdaad dat ze voor een blanke man is gevallen. Vlak voor de executie, wordt ze door een tovenaar met de naam Aldemar gered. Hierdoor kan zij zich net op tijd verplaatsen naar een plek waar niemand gelooft dat ze een heks is. De voorwaarde? Ze kan haar bovennatuurlijke gaven niet meer gebruiken. Ze stemt ermee in en verlaat het jaar 1646 voor het hedendaagse Colombia, waar ze een nieuw leven begint, vrienden maakt en zelfs naar school gaat. Maar ze kan niet zo gemakkelijk aan haar verleden ontsnappen en al snel ontdekt ze: eenmaal een heks, altijd een heks.

Bekijk Always a Witch op Netflix.

Breng Netflix tot leven met onze QLED 8K TV

Ervaar elk detail haarscherp dankzij onze QLED 8K TV.

8K QLED TV

8K QLED TV

QLED 4K 55 inch

QLED 4K 55 inch

Cinematic Soundbar

Cinematic Soundbar

Lees de volgende verhalen