Entertainment / Home Entertainment

Eén afstandsbediening voor het beste resultaat

Snel en eenvoudig aan de slag met de One Remote Control.

One Remote Control liggend op een tafel

Ook geen zin meer in die lade vol afstandsbedieningen? Of om er vier verschillende nodig te hebben om je TV en randapparatuur aan te zetten? Nu kan jij met de One Remote Control al je apparaten die met je TV zijn verbonden vanaf één plek bedienen*. Die oude afstandsbedieningen en daarbij horende dikke handleidingen? Die mogen in de vuilnisbak!

Afbeelding waarop staat afgebeeld welke afstandsbedieningen kunnen worden vervangen door de One Remote Control

Intuïtief en eenvoudig

Met de One Remote Control verbind je al je apparaten rondom je TV, zoals een console of Blu-ray speler, zodat je die met één afstandsbediening kan bedienen. Met slechts enkele knoppen blijven alleen de meest gebruikte functieknoppen behouden. Je switcht makkelijk tussen je verschillende apparaten. En uiteraard kan je nog steeds alle instellingen veranderen die je voorheen met een oude afstandsbediening kon wijzigen, nu enkel in een overzichtelijke menu. Want waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan?

Een hand met de One Remote Control richtend naar de TV
one remote control

Mooie content en waanzinnig geluid

Met slechts enkele drukken op de knop heb je razendsnel toegang tot mooie content. Door op de Home knop van de One Remote Control te drukken kom je in het menu met in de startbalk je favoriete apps**.

one remote control
Een gezin in een tent kijkend naar een TV die op de Smart Hub staat

Direct toegang tot je apps

Nog sneller toegang? Op de nieuwste One Remote Control zijn er onderaan drie extra knoppen toegevoegd. Zo open je supersnel Netflix voor de laatste (zelf geproduceerde) series of die klassiekers van vroeger. Met Rakuten TV haal je de bioscoop in huis: je huurt of koopt hier namelijk de nieuwste films die je met de beste beeld- en geluidskwaliteit afspeelt op je Smart TV. Met Prime Video krijg je toegang tot een ander aanbod films en series dan op Netflix. Ook hier zie je zelf geproduceerde content, de zogenaamde 'Originals'. Zo is er voor ieder wat wils.

De One Remote Control met uitgelicht hoe je de afstandsbediening kunt pairen met je TV

Opnieuw installeren

Werd de connectie met de One Remote Control onderbroken? Geen probleem, volg gewoon deze stappen:

1. Richt de afstandsbediening op de TV.
2. Druk de toetsen ‘Terug’ en ‘Play/ Pauze’ drie tot vijf seconden tegelijkertijd in.
3. Je afstandsbediening wordt nu weer automatisch gekoppeld aan je TV.

Apparaten die je kunt gebruiken met SmartThings
SmartThings
SmartThings

Verbind al je slimme apparaten draadloos met elkaar en laat ze met elkaar samenwerken.

Ontdek meer

Alles bedienen met één app

Ben jij ook altijd op zoek naar de afstandsbediening? Met de SmartThings*** app op je telefoon hoef je je hier geen zorgen meer om te maken. Deze app verbindt alle slimme Samsung apparaten met elkaar. Bedien je TV, check of er voldoende eten en drinken in de koelkast staat en krijg tussendoor een berichtje wanneer je wasmachine klaar is. met het programma. Allemaal vanuit je luie zetel.****

SmartThings
SmartThings

Verbind al je slimme apparaten draadloos met elkaar en laat ze met elkaar samenwerken.

Ontdek meer

Lees de volgende verhalen