Entertainment

Verbazingwekkende beelden in Xbox One-games

Onze favoriete Xbox One-games om op een Samsung QLED-televisie te spelen

Onze QLED 8K televisies bieden je de ultieme entertainmentervaring, met een verbluffende diepte, ongelooflijk geluid en meer dan een miljard kleuren. Hierdoor zijn ze perfect voor gamers.

Van de schilderachtige grandeur van Assassin's Creed Odyssey tot het weelderige ontwerp van Ori and the Blind Forest, zijn dit enkele van de meest visueel verbluffende Xbox One games. En met een QLED-televisie kun je de ervaring naar een heel nieuw niveau tillen.

Rise of the Tomb Raider (2015)

In Rise of the Tomb Raider volg je Lara Croft als ze Siberië verkent op zoek naar de legendarische stad Kitezh. In haar zoektocht moet ze het opnemen tegen Trinity, een organisatie die de belofte van onsterfelijkheid van de stad aan het licht wil brengen. De wereld van het spel werd gecreëerd om Lara's verwrongen mentale toestand weer te geven, terwijl de ontwerpers zich lieten inspireren door Russische realisten, Griekse architectuur en Byzantijnse cultuur. Dit alles draagt bij aan een levendig kleurenpalet dat net zo groot is als het spel zelf. Dompel jezelf onder in Lara Croft's dodelijkste avontuur met de QLED.

Ori and the Blind Forest (2015)

Ori and the Blind Forest is een platform-avonturenspel waarin spelers Ori, een witte beschermgeest, en Sein, het 'licht en de ogen' van de Spirit Tree van het Forest, besturen. Spelers bewegen tussen de platforms en lossen puzzels op om het spel te voltooien. Sinds de release in 2015 is Ori alom geprezen om zijn weelderige, prachtige kunst, ontroerende verhalen en slimme speelwijze. Het ontwerp werd in het bijzonder beïnvloed door klassieke, met de hand getekende animatiefilms, waaronder Prinses Mononoke van Studio Ghibli en Hayao Miyazaki’s Nausicaa van the Valley of the Wind. Die invloeden zul je merken als je je doorheen de levels beweegt - de kleuren van de bomen en de algemene beelden veranderen in een verbluffend effect.

Firewatch (2016)

In Firewatch volg je, een jaar na de Yellowstone-branden van 1988, brandwacht Henry in het Shoshone National Forest in Wyoming, Amerika. Dit spel is een eenpersoonsreis door de wildernis en verkent thema's van eenzaamheid en ruimte. Amberrood en oceaanblauw komen overal in de visuele stijl van het spel voor en geven een mystieke kijk op een van de beroemdste bossen van Amerika.

Night in the Woods (2017)

Night in the Woods is een eenpersoons-ontdekkingsspel over een antropomorfe vrouwelijke kat, Mae. Mae is gestopt met studeren en keert terug naar haar langzaam stervende geboortestad en ontdekt daar dat er veel is veranderd sinds haar vertrek. Een fantastisch verhaal en een prachtig ontwerp zorgen samen voor een stad vol liefdevolle personages, met een sinister verhaal dat net onder de oppervlakte schuilt. Denk je dat je hebt wat nodig is om de geheimen van de stad te ontdekken?

Gorogoa (2017)

Liefhebbers van puzzels zullen dit geweldig vinden. In Gorogoa manipuleren de spelers vier beelden in een twee-bij-twee raster en moeten ze, om verder te komen, de beelden rangschikken en combineren om een gemeenschappelijke verbinding tussen hen te vinden. Jason Roberts, de enige maker en ontwikkelaar van het spel, was aanvankelijk van plan om er een interactieve grafische roman van te maken. Zo wordt elke scène met de hand getekend voor een verbluffend visueel effect. De Schotse schilder David Roberts en de Amerikaanse cartoonist Chris Ware behoren tot de vele artistieke invloeden op dit pittoreske puzzelspel. Geef jezelf een mentale training terwijl je geniet van het kunstenaarschap op een QLED.

Assassin’s Creed Odyssey (2018)

Ooit afgevraagd hoe Griekenland er in 431 voor Christus zou uitzien? Assassin's Creed Odyssey is misschien wel je beste kans om daar achter te komen. In dit actief rollenspel hebben spelers de controle over een huurling die voor zowel Athene als Sparta vecht tijdens een fictieve geschiedenis van de Peloponnesische oorlog. Waarom? Om hun familie te verenigen en een sekte te ontmaskeren. Het spel is rijk aan details, dus hoe hoger de resolutie, hoe beter Odyssey eruitziet. Zorg ervoor dat je instellingen zijn ingesteld voor gameplay en ervaar een levendig stukje classicisme.

Ervaar adembenemende kunstwerken met Xbox One en QLED

Lees de volgende verhalen