Entertainment

Haal alles uit je Smart TV

Alle content binnen handbereik

Een gezin met een QLED TV op de achtergrond Een gezin met een QLED TV op de achtergrond

Je TV gebruik je niet meer alleen om live nieuws, films of series te bekijken. Stream YouTube video’s op je TV of kijk je favoriete films en series wanneer je maar wil. Het kan allemaal dankzij de apps die terug te vinden zijn op een Samsung Smart TV*.

Een afbeelding van een TV die laat zien dat een Smart TV internet met apps combineert. Een afbeelding van een TV die laat zien dat een Smart TV internet met apps combineert.

Een Smart TV is een televisie die verbonden is met het internet. De internetverbinding zorgt ervoor dat je, net als op je smartphone, verschillende apps kan gebruiken. Je kunt dus perfect je favoriete YouTube-video’s bekijken op een mooi groot scherm. Streamen is tegenwoordig even standaard als TV kijken, en dat begreep Samsung maar al te goed. Met één druk op de knop heb jij alle content binnen handbereik. Je Samsung Smart TV is hét centrum van entertainment.

Een hand met de One Remote Control richtend naar de TV Een hand met de One Remote Control richtend naar de TV
one remote control one remote control
Home
Druk op de Home knop voor toegang tot heel veel apps.

Alles binnen handbereik

Met de One Remote bedien jij je nieuwe Smart TV op een soepele en intuïtieve manier. Met maar een paar klikken op deze slimme afstandsbediening zij bijna alle functies binnen handbereik. Zodra je op de ‘Home’ knop drukt op de afstandsbediening, heb je toegang tot verschillende apps. Een aantal zijn alvast vooraf geïnstalleerd, maar je kunt ze ook zelf downloaden uit de App Store. Je favoriete apps voeg je gemakkelijk toe aan de startbalk, zodat je voortaan nog sneller toegang hebt.

Apps van de Smart TV Apps van de Smart TV

Apps toevoegen

Er zijn twee manieren om apps aan je startbalk toe te voegen. De eerste manier is tijdens de eerste installatie. Je krijgt dan een scherm te zien met ‘Maak je eigen Smart Hub’. Je kunt bij deze stap dan een aantal aanbevolen apps aanvinken om toe te voegen aan de Launcher (startbalk). Zodra je klaar bent met de installatie, vind je de aangevinkte apps terug in de startbalk.

Om later andere apps toe te voegen of te verwijderen, volg je deze stappen:
1. Open de App Store.
2. Zoek de app die je wilt gebruiken, open deze door op het app-icoontje te klikken.
3. Klik op ‘Installeren’.
4. Na het installeren verschijnen in hetzelfde scherm 3 buttons: ‘Open’, ‘Toevoegen aan startpagina’, en een button om de app te beoordelen.
5. Klik op ‘Toevoegen aan startpagina’.
6. De startbalk verschijnt onderaan in beeld, met het app-icoontje. Je kunt nu de positie van de app in de startbalk oon nog zelf bepalen.

De startbalk is geheel naar eigen smaak in te richten. Je kunt namelijk alle app-icoontjes verplaatsen en verwijderen. Weet je niet waar je moet beginnen met al die apps? We lichten er hier alvast 3 toe.

Apparaten die je kunt gebruiken met SmartThings Apparaten die je kunt gebruiken met SmartThings
SmartThings SmartThings
SmartThings
Verbind al je slimme apparaten draadloos met elkaar en laat ze met elkaar samenwerken.

Alles bedienen met één app

Ben jij ook altijd op zoek naar de afstandsbediening? Met de SmartThings* app op je telefoon hoef je je hier geen zorgen meer om te maken. Deze app verbindt alle slimme Samsung apparaten met elkaar. Bedien je TV, check of er voldoende eten en drinken in de koelkast staat en krijg tussendoor een berichtje wanneer je wasmachine klaar is. met het programma. Allemaal vanuit je luie zetel.*

Smart TV

Kijk video wanneer jij wil, stream Youtube video’s op je TV of kijk je favoriete uitzending eenvoudig terug. Het kan allemaal met de apps op een Samsung Smart TV.

Lees de volgende verhalen

* Het app aanbod kan per model verschillend zijn. Daarnaast behoudt Samsung het recht het aantal aangeboden apps te vergroten of te verkleinen.
* Voor samenwerking via SmartThings moeten alle apparaten zijn geregistreerd bij één Samsung Account. Elk apparaat moet verbinding hebben met Wi-Fi of een ander draadloos netwerk.
* Hiervoor dien je in het bezit te zijn van een geschikte Samsung koelkast en / of wasmachine.