Entertainment

Je favoriete Studio 100 helden altijd op zak

Laat je kids op avontuur gaan met Maya de Bij, Mega Mindy en Nachtwacht, met de exclusieve Studio 100 tablet.

Als je op zoek bent naar fun voor je kids, dan zit je bij Studio 100 zeker goed. Je hebt ze vast al horen meezingen met Samson & Marie, K3 en Bumba en misschien ken je stiekem de deuntjes nu ook al uit je hoofd. Dan vind jij het waarschijnlijk ook leuk dat je kids ze vanaf nu gratis kunnen bekijken op de Galaxy Tab A7 Lite Studio 100 Edition, een gehele kidsproof compacte tablet!

Gratis Studio 100 entertainment voor kids

De Galaxy Tab A7 Lite is de perfecte tablet voor het hele gezin, zeker mét deze nieuwe Studio 100 uitbreiding voor de allerkleinsten. Je krijgt namelijk gratis toegang tot Studio 100 films, series en games. Er wordt ook een Studio 100 Kids Cover meegeleverd die goed tegen een stootje kan. Wat je er allemaal op kunt kijken? Denk aan afleveringen van Maya de Bij, Mega Mindy, Nachtwacht, Rox en de meest recente K3 film ‘Dans van de Farao’. Daarnaast kun je de 100% Wolf-game spelen en de leukste karaokesongs zingen. Héél véél vermaak voor je kids, beschermd in een veilige omgeving in de tablet.

Een veilige omgeving

De Studio 100 content vind je terug in de vooraf geïnstalleerde en beveiligde omgeving van Samsung Kids. Met Samsung Kids creëerden we een veilige omgeving op je tablet waarin je kinderen met plezier op ontdekkingstocht gaan door de digitale wereld. In de Quick Panel schakel je gemakkelijk de Samsung Kids modus in. In deze modus vind je niet alleen alle voordelen van Studio 100, maar hierin worden je kinderen ook gestimuleerd om te leren, creatief te zijn en te groeien door de lieve nieuwe vriendjes als Crocro, Cooki, Lisa en Bobby.

’s Avonds is hij van jou

De Galaxy Tab A7 Lite Studio 100 Edition heeft een prachtig display van 8,7" en bevat krachtige stereospeakers. Een goed en compact scherm dat je zelf ook nog eens kunt gebruiken wanneer de kinderen in bed liggen. Nog een pluspunt is de ingebouwde batterij die extra lang meegaat.

Wil jij alle fun van Studio 100 en nóg meer in huis halen voor je kids? Deze tablet heeft het allemaal!

Lees de volgende verhalen