Life Hacks

Show je NFT-collectie haarscherp op je Smart TV

Voor alle digital art liefhebbers hebben we nieuws! Straks kun je al je NFT’s bekijken en aanschaffen op je eigen Samsung Smart TV.

Ben jij een NFT-verzamelaar, dan ben jij vast en zeker bekend met platform Nifty Gateway. Nifty Gateway is dé place-to-be voor de grootste internationale markt in NFT’s. Als pionier in the NFT-game is Nifty Gateway al jaren actief met het aanbieden van een eindeloze collectie aan digital art pieces. Binnenkort kun jij ook deze kunstontwerpen bewonderen op de Samsung Smart TV’s met het NFT platform. Met dit platform geven we NFT’s een podium die ze verdienen en het is straks ook beschikbaar in de Benelux. Want als je een echte verzamelaar bent, dan wil jij je NFT-collectie het liefst natuurlijk showen met prachtig beeldkwaliteit.

Waarom we dit doen?
Omdat we de wereld van digital art nog toegankelijker willen maken en creativiteit in kunst overal zo veel mogelijk willen stimuleren. NFT’s krijgen steeds meer een powerful voice in de kunstwereld en maakt het voor iedereen toegankelijk zijn of haar art te laten zien.

Al je Nifties haarscherp op je Smart TV

We hebben namelijk ’s werelds eerste Smart TV NFT-platform in samenwerking met Nifty Gateway! Verwacht van dit platform een omgeving met digitale kunst en verzamelobjecten van topkunstenaars die je heel easy kunt bekijken, beoordelen en kopen voor je eigen collectie. Zoals werken van populaire namen als Beeple, Daniel Arsham, Pak en meer. Met het heldere, haarscherpe beeld van onze Smart TV’s zie je direct welke van hun one-of-a-kind art pieces direct bij jou passen.

Heb je al enkele prachtige pieces in je collectie, dan worden deze veilig opgeslagen in de Nifty Gateway wallet. Je kunt deze altijd openen en je collectie showen op jouw Smart TV. Geloof ons, je hebt je NFT’s nog nooit zo kwalitatief op een scherm gezien. Daarnaast biedt het platform een flexibiliteit aan betalingsmethodes zoals debet kaarten, credit cards of cryptocurrency. Dit platform is binnenkort ook beschikbaar in de Benelux op Samsungs 2022 premium TV’s zoals de QLED, Neo QLED, OLED en op lifestyle TV’s als The Frame.

Wat zijn NFT’s precies?

Ben je een new bee in de wereld van NFT’s, dan snappen we dat je soms een beetje verdwaald raakt. NFT is een afkorting voor “Non-fungible token”, dit betekent eigenlijk dat alle NFT’s one-of-a-kinds zijn en dus géén meerderen van bestaan. Koop je een NFT, dan alleen jij hebt de rechten van die art piece. Blockchains traceren de verkopen van een NFT en houden bij wie de rechten ervan hebben. Een NFT kan daarnaast letterlijk alles zijn. Een tekening, foto, muziek of zelfs een tweet van Twitter. Alles is mogelijk en het is helemaal aan jou over wat je interessant vindt om op te nemen in je collectie.

Bekijk al jouw art pieces haarscherp op je Samsung Smart TV

Lees de volgende verhalen