Entertainment

Sean Dhondt & de Galaxy S21 Ultra: een killer combo

Sean Dhondts videoclip captured door de Galaxy S21 Ultra-lens

De nieuwe solo single van Sean Dhondt is een muzikale ode aan glimlachen. Killer Smile is een catchy song over de schoonheid van lachen, de helende kracht van een glimlach na een ruzie, maar ook die spontane onbewaakte lachjes die je dag goed maken. Kortom alledaagse dingen die op één of andere manier voor onvergetelijke ervaringen zorgen. Dat is waar ‘Killer Smile’ maar tegelijk ook de Galaxy S21 Ultra voor staan. Dé smartphone om een hele videoclip mee op te nemen volgens Sean. Zo gezegd, zo gedaan. When we said #EverydayEpic, we meant it!

4

8K Video beyond cinema? Eerst zien dan geloven!

8K Video is de hoogste videoresolutie in een smartphone. Dat is vier keer zoveel pixels als 4K. Opnames in 8K 24fps. Nog mooier dan op het witte doek. Sean was dan ook hyped om te experimenteren met de creatieve mogelijkheden van deze camera. “Een volledige videoclip filmen op mijn smartphone? Ik dacht meteen; daar zit iets in! Wanneer je een videoclip creëert met een smartphone, wordt je als artiest maar ook als videograaf geprikkeld om op andere manieren te werken. Ook raak je simultaan geïnspireerd tijdens je creatieproces doordat je experimenteert met verschillende smartphone functies zoals Vlogger View, Single Take of 8K Video Snap. Zo kon ik tijdens de opnames met Vlogger View een filmpje maken dat zowel mijzelf (voor de camera) als de crew in actie (achter de camera) tegelijk kon vastleggen. Echt de waanzin! Je mag en kan alles doen in een videoclip én nu met de Galaxy S21 Ultra nog meer!”

“Na het shooten met de Galaxy S21 Ultra ben ik er los van overtuigd dat artiesten altijd en overal hun videoclip zelf kunnen shooten.”

Super slow-motion recording? Prove it!

Killer Smile’ tovert een instant lach op je gezicht maar ook de Galaxy S21 Ultra Super Slow-mo-effecten doen je mondhoeken omhoog krullen. “Slow motion werkt altijd. Of je nu iets super random doet zoals bellenblazen, een flesje water uitgieten of in dit geval wat bloemen rondstrooien, je creëert met Super Slow-mo meteen een heel filmisch effect.” Met de Super Smooth 60fps-video op de Galaxy S21 Ultra leg je met slechts één klik alle actie in slow motion vast. Alle tools en technieken, voor een visueel masterpiece heb je met de Galaxy S21 op zak !

Be part of de resolutie revolutie

Maak van elke ervaring een visueel masterpiece met de Galaxy S21 Ultra.

Lees de volgende verhalen