Fotografie

Laat zien wie je écht bent met de Galaxy S21

FRONT CAMERA AAN!

Zelfexpressie; een basisbehoefte volgens de piramide van Maslow en tegelijk ook het handelsmerk van elke creatieveling. Of het nu om tegen de sterren op drummen gaat, een meesterwerk schilderen of vloggen, jezelf uitdrukken draait om vrijheid. Geen beperkingen, wel eindeloze mogelijkheden! Laat dat nu net ook zijn waarom de Galaxy S21 in het leven is geroepen. Met de nieuwe Samsung Galaxy S21 5G herdefinieer je de grenzen van je zelfexpressie on the daily. Van de 8K Video Snap en de Vlogger View waarbij je front & back camera tegelijk filmen tot de iconische premium uitstraling. Wie beter dan Sean Dhondt, Flo Windey, Jolien Roets, Raia Maria Laura, GuiHome, Carl Knight, Silent Jill en Maxime Prokaz om VOOR de camera te zetten, hun 2 cents te laten delen over zelfexpressie en hoe zij everyday epic maken.

Delen, niet opkroppen

Over één ding zijn ze het allemaal eens: zelfexpressie is een basisbehoefte, een vorm van overleven. Het maakt je vrijer in je denken, neemt angsten weg en helpt je aanvaarden wie je diep vanbinnen bent. Kortom: het is onmisbaar als je je gelukkig wil voelen. Wat zelfexpressie dan precies is? Dat is voor iedereen anders. Zo stort Sean zijn hart liefst uit in zijn songteksten en legt Jolien haar gevoel in haar dj-sets. Carl doet het met verf, Guihome met al even kleurrijke grappen en Flo met een eindeloze flow woorden. Vaak over onderwerpen die voor anderen nét iets moeilijker bespreekbaar zijn. Je nadien lichter voelen, daar gaat het allemaal over.

4

Iedereen is uniek

“Een smartphone is voor iedereen iets anders”, zegt Flo. “Dat vind ik net zo leuk aan de clip die we vandaag hebben geshoot, je ziet hoe iedereen anders omgaat met hetzelfde toestel.” Voor mij is het “Hoe sneller, hoe beter.” Flo haat trage telefoons. “Ik wil momenten niet missen of opnieuw in scène zetten omdat mijn camera nog moest opstarten.” De Galaxy S21 is gelukkig héél snel. Daarvoor zorgt de 5nm-processor, onze snelste chip ooit. De beeldkwaliteit is al even indrukwekkend. Fotograaf Maxime behaalt met de Galaxy S21 even mooie resultaten als met zijn professionele camera’s. “Dit had ik nooit eerder gezien in een smartphone, 64 megapixel is echt enorm.” Voor Silent Jill —die ’s nachts op verlaten plekken zoekt naar het paranormale— en Jolien —die als dj in clubs en op festivals het dagdagelijkse overstijgt— is de Night Mode van de Galaxy S21 dé feature. “De Galaxy S21 is onnavolgbaar in het donker. Je maakt zonder flits hallucinante beelden met levendige kleuren.”

Battery = Life

Flo: “Mijn pet peeve.”
Jolien: “Onze grootste angst. Dan kan je niets meer.”
Maxime: “Dan houdt het allemaal op.”
Fotografe Raia vat de gevoelens van onze ambassadors over een lege batterij nog het best van al samen: “Battery is life.” Gelukkig heeft de Galaxy S21 genoeg vermogen om de hele dag en nacht mee door te komen. “Een batterij die zo lang meegaat? “Dat is al van de jaren 90 geleden.” lacht Jolien. Voor Flo maakt het tijdens de lockdown net iets minder uit: “Ik zit nu toch heel de dag thuis. Maar ik ben superblij dat ik nooit meer een externe charger zal moeten meezeulen. Ik bleef altijd overal aan hangen met die kabel.” Voor comedian GuiHome —die ook zonder lockdown meestal thuis of op kantoor is— is de laadsnelheid belangrijker. “Ik heb altijd een stekker bij de hand, maar wil er niet te lang aan vasthangen. Als ik een idee heb, wil ik het meteen kunnen uitvoeren.” Gelukkig geeft de Galaxy S21 met Super Fast Charging urenlang vermogen in slechts enkele minuten. Met Fast Wireless Charging laadt hij trouwens bijna even snel op zonder kabel.

You do you

Het is een cliché zo groot als een huis, maar het klopt wel nog steeds: wat je graag doet, doe je beter. Onze ambassadors geven social creators precies hetzelfde advies. “Vind eerst jezelf, zoek uit wat je graag doet en laat dat aan de wereld zien. Dat is sowieso de mooiste versie van jezelf.” Maxime zegt het zo: “We hebben allemaal ons eigen universum, dat maakt het leven net zo interessant. Als je jouw unieke wereld op een mooie, grappige of ontroerende manier kan tonen aan anderen, ben je altijd goed bezig.” “En wees niet bang om shit gewoon online te smijten,” voegt Flo nog toe. “Praat in de camera, ga ervoor.”

Maak kennis met de smartphone die je leven verandert

Lees de volgende verhalen