Entertainment

Speel jij Flip-Man de game helemaal uit?

Flip-Man heeft honger en rent door het doolhof om alles te pakken. Maar, pas op voor de spookjes!

Waka waka, waka waka waka… Klinkt best herkenbaar, hè? Zeker voor de vele mensen uit de 80s en 90s! Zij hebben de knoppen van deze famous game versleten in de arcade en we dachten: dat willen wij ook! Daarom pakten we een tijdmachine en brachten we alle old skool fun terug met de Flip-Man. Slachtoffer? Jouw computer- of smartphonescherm. Dader? De Flip-Man game, want jij zet straks alles op alles om een Flip-Man topscore te behalen!

Meet Flip-Man

Flip-Man is een snackable game die je speelt met de pijltjes van je toetsenbord of door heen en weer te swipen op je Galaxy smartphone. Wat Flip-Man is, is natuurlijk geen raadsel, want deze funny snacker heeft de body van de nieuwste Galaxy Z Flip4. Deze Flip phone heeft honger, ontzettende honger, en wil alles eten wat hij pakken kan, dus ren door het doolhof zo snel als je kunt om alles te pakken. En de spookjes? Pas daar maar voor op, want anders is het snel Game over. Klaar voor de challenge? Hierrrr speel je Flip-Man:

Flip back to the future met de Galaxy Z Flip4

Is jouw smartphone net zo flexibel als de Flip-Man? You wish. De Galaxy Z Flip4 is een unieke foldable smartphone waarmee je gegarandeerd opvalt. Deze phone heeft de looks van ‘back in the day’, maar is ook uitgerust met de nieuwste tech en functies van nu. De perfecte combi die FUN uitstraalt, je outfit helemaal afmaakt en je helpt met z’n vele skills. Zo houdt de Cover Screen jou altijd up-to-date zonder je smartphone open te flippen en kun je heel easy handsfree foto’s en video’s maken met de FlexCam. Kortom, haal alles uit de Galaxy Z Flip4, net zoals Flip-Man alles snackt wat er te snacken valt in deze game! Yummmm.

Take a break en omnomnommm je weg naar de top met Flip-Man de game.

Lees de volgende verhalen