Entertainment

Heb jij straks deze bekende
kunstwerken aan je muur hangen?

Kunstliefhebbers opgelet! De Art Store breidt uit met art pieces uit het Louvre en Thyssen Museum.

Als jij een echte kunstliefhebber bent, dan ken jij vast wel The Frame. Met alle pretty pieces in de Art store maak je jouw Frame TV een prachtig plaatje om naar te kijken. Letterlijk. Zoals je eerder al de zonnebloemen van Van Gogh, de vrolijke chaos van Kadinsky en de serene Rococo schilderingen van Bernardo Bellotto in je huis kon laten shinen, is het nu de beurt aan het Thyssen Museum en het Louvre. Zij voegden vele must-see kunstparels toe in de Art Store.

Een masterpiece uit het Louvre gewoon aan je muur

“Paris is always a good idea”, zeggen ze en hier zijn wij het helemaal mee eens. Met een kleine toevoeging, want wie the city of love bezoekt, kan niet weg zonder een bezoekje aan het befaamde Louvre. We maken het je gemakkelijk door de Art Store uit te breiden met 40 kunstwerken en foto’s. De collectie bevat natuurlijk de bekendste kunstwerken als de Mona Lisa en De bruiloft te Kana, maar ook foto’s van de Grande Galerie itself, de Pyramide du Louvre en de Jardin de Tuileries.

De collectie van het Spaanse Thyssen Museum

Dit museum, of te wel het Museo Nacional Thyssen-Bornemisza om niet bescheiden te klinken, heeft één van de belangrijkste schilderkunstcollecties in de wereld. Vroeger waren al deze schatten in het bezit van één welvarende familie, de Spaanse familie Thyssen-Bornemisza. Zij verzamelden binnen zeven jaar bijna 900 werken van over de hele wereld. Wat ze voor ons klaar hebben liggen? Werken van Renoir, Monet, Cézanne, Popov, Van Gogh en nog veel meer.

Dit zijn onze favorieten

Denk je dat de werken van het majestueuze Thyssen Museum niet in jouw interieur passen? Think again. Je kunt kiezen uit vele klassiekers. Bekijk hier onze favorieten.

4

Pronken met een kunstwerk?

Haal de nieuwe toegevoegde pieces nu uit de Art Store en geniet van jouw Frame TV.

Lees de volgende verhalen