Highlights

Een close-up van verschillende draaiende rechthoeken die overlopen in The Frame TV met de woorden “The Frame” in het midden. De camera zoomt uit om een rechthoekig kunstwerk te laten zien dat aan het plafond hangt en draait, met twee The Frame TV's in het midden van het kunstwerk. De camera zoomt in en we zien hangers op de witte gepersonaliseerde frames van The Frame TV's geklikt worden en een bruine frame voor een andere The Frame TV. Deze scène van de gepersonaliseerde frame is gesimuleerd. Na deze scène wordt de houder van The Frame TV aan de muur bevestigd. Een hand met daarin de afstandsbediening is kort in beeld. Deze drukt op de aan-uitknop, schakelt de TV uit en schakelt de Art Mode in. De woorden "Art Mode, with over 1,200 pieces of art" verschijnen op het scherm. Er verschijnen een aantal kunstwerken en er wordt gescrold totdat er een wordt geselecteerd. Zodra het kunstwerk is geselecteerd, verschijnen de woorden "Customizable Frame of your choice” en wordt de bruine frame vervangen door een beige frame. De camera zoomt uit om te laten zien dat de frame bij het interieur past en blijft uitzoomen. De scène verandert naar The Frame TV op een Studio Stand met golven die neerslaan op het scherm met de woorden “TV uit”. De camera zoomt verder uit, The Frame TV schakelt uit en verandert in een bekend kunstwerk met de woorden “Kunst aan”. De video eindigt met een close-up van vier hoeken van vier The Frame TV's met bruine, zwarte, beige en witte frames die langs de muur bewegen, terwijl de woorden “The Frame” verschijnen. De laatste scène is helemaal zwart met het Samsung-logo in het wit. De gepersonaliseerde frames en Studio Stand worden apart verkocht en de beschikbare kleuren kunnen verschillen per regio. De Studio Stand is alleen compatibel met bepaalde TV-formaten. Afstandsbedieningen verschillen ook per regio. Kijk voor meer informatie op de officiële website van Samsung.
Zorg voor een inspirerend interieur. Je huis verdient meer dan een TV. Het verdient een TV die er altijd mooi uitziet, ongeacht of hij aan of uit staat, die een reflectie is van wie jij bent en waar je van houdt, die verandert naar gelang jouw stemming en die je hoogwaardige QLED-beeldkwaliteit levert. Het verdient The Frame.

Waarom noemen we hem The Frame?

Frame Design

The Frame is een TV die eruitziet als een stijlvol fotokader. De eenvoudigste ideeën zijn vaak de mooiste.

Close-up van drie The Frame TV-hoeken die aan de muur zijn bevestigd als een fotokader. Alle drie de TV's zijn voorzien van een gepersonaliseerde frame in de kleuren zwart, bruin en beige.

Wat maakt The Frame
zo bijzonder?

Art Mode

Met The Frame brengen wij de schoonheid van een galerij naar je interieur. Geniet van je favoriete schilderijen als de TV uit staat.

The Frame TV bevestigd aan de muur met kleurrijke, abstracte kunst op het scherm om te laten zien hoe de Art Mode je interieur tot een galerij omtovert.

Wat kun je verwachten van QLED?

QLED tech. & Smart

We verrijken jouw kijkervaring op ongekende wijze door middel van QLED-technologie.

The Frame TV staat op een standaard en speelt een scène af met 100% kleurvolume en hogere resolutie dankzij QLED-technologie voor een optimale kijkervaring. In de hoek staat dat de Smart TV wordt bestuurd door TIZEN.
Met The Frame TV in het midden van een kunstgalerij, verandert de ruimte in een woonkamer. Op de muur laat The Frame TV kunstwerken zien om uit te kiezen in Art Mode en in de hoek staat “Art Mode”. De camera zoomt in om de Art Mode van dichtbij te zien. De camera zoomt vervolgens uit om bloemenkunst op het scherm te laten zien met bloemen die rondom The Frame TV in de woonkamer groeien. De camera zoomt nog verder uit en laat een schilderij van de kust zien op The Frame TV, omringd door een woonkamer in stijl van de kust. Als er nog verder wordt uitgezoomd, verschijnt er een schilderij van de jungle op The Frame TV en groeien er bomen in de woonkamer. Dit laat zien hoe kunstwerken kunnen worden gepersonaliseerd en gekozen om zo goed mogelijk bij de ruimte te passen en het interieur nog mooier te maken. Er is een hand zichtbaar die op de knop drukt en het scherm switcht naar TV Mode, met een scala aan streamingdiensten en beeldopties op het scherm. Vervolgens wordt The Frame TV uitgeschakeld door een hand, keert deze terug naar Art Mode en zoomt de camera uit om het bloemenkunstwerk nogmaals weer te geven op het scherm in de woonkamer. Het scherm wordt zwart en de slogan van The Frame TV wordt in witte letters weergegeven: “TV uit, kunst aan”. De laatste scène laat het zwarte scherm met het witte Samsung-logo zien. Beelden zijn gesimuleerd en louter voor illustratieve doeleinden. De Art Mode-specificaties van The Frame TV en GUI kunnen verschillen per model en regio.
Er zijn veel bezoekers in de kunstgalerij. Opeens verdwijnen er schilderijen op verschillende plaatsen in de galerij en blijven de kaders leeg. De beveiligingsagenten, studenten, docent, kunstconservators en alle mensen die naar de schilderijen staan te kijken, zijn verbaasd over het ontbrekende schilderij. Een man zit op zijn bank en bladert door de prachtige schilderijen op The Frame. De ondertiteling is als volgt: Geniet van meer dan 1000 kunstwerken met een betaald abonnement. Elke gepersonaliseerde frame wordt apart verkocht. Alle afbeeldingen en gebruikersinterfaces die hier worden weergegeven, zijn overdreven voor het doel van deze demonstratie. HBO NOW is alleen beschikbaar in de VS en er is een abonnement vereist. ‘s Werelds mooiste kunstwerken zijn direct beschikbaar en zeer gedetailleerd dankzij de QLED-technologie. De camera draait naar een schuin beeld van The Frame die aan de muur in een woonkamer hangt om te laten zien dat het een TV is als hij aan staat en een kunstwerk als hij uit staat.
De stapsgewijze instructies laten zien hoe je foto's kunt weergeven in de Art Mode van The Frame TV. Open de SmartThings-app, selecteer Foto's en kies de foto's van je smartphone. Selecteer Matte Layout and Color in de app en kies uit verschillende opties. Selecteer vervolgens Photos on The Frame om de foto op het TV-scherm weer te geven.
*Elektriciteitsverbruik treedt op in Art Mode.

Klantreview

“...de Art Mode en hoogwaardige beeldkwaliteit zorgen voor dat dit een unieke toevoeging aan ons huis is.”


55" Class The Frame QLED Smart 4K UHD TV (2019), VS, samsung.com


Een portret van een klant die zijn mening geeft over The Frame TV 2020.
*De afbeeldingen dienen louter voor illustratieve doeleinden en zijn bedoeld om meer inzicht te geven.

Hoe The Frame jouw
ruimte verandert

*De belangrijkste specificaties verschillen per regio.

Verschillende afmetingen voor
verschillende stijlen

Kunst krijgt een heel ander karakter als het groter of kleiner is. Daarom bieden we The Frame aan in alle soorten en maten.

The Frame TV, 75 inch model

The Frame 75 inch (2020)

75LS03T
The Frame TV, 65 inch model

The Frame 65 inch (2020)

65LS03T
The Frame TV, 55 inch model

The Frame 55 inch (2020)

55LS03T
The Frame TV, 50 inch model

The Frame 50 inch (2020)

50LS03T
The Frame TV, 43 inch model

The Frame 43 inch (2020)

43LS03T

The Frame 32 inch past naadloos in je interieur, groot of klein

De nieuwste release van The Frame van Samsung, nu ook in  32 inch. Zo past hij zelfs in kleine ruimten.

Manieren om een
mooie galerij te maken

The Frame TV van Samsung tovert iedere ruimte om tot een galerij, ongeacht of het je woonkamer of kantoor is. Hij past namelijk in ieder interieur.

Frame Design

Waarom noemen we hem The Frame?

The Frame is meer dan alleen maar een TV. Ontdek het zelf.

The Frame TV gezien vanuit een hoek met focus op het frame-ontwerp en gepersonaliseerde frames in verschillende kleuren die passen bij je stemming.

Samen beter

Studio Stand zonder TV

Studio Stand

VG-SEST11K
Frames in drie verschillende kleuren

Gepersonaliseerde lijst

Een onzichtbare aansluiting losgekoppeld

Een onzichtbare aansluiting