HIGHLIGHTS

TV when it’s on,
ART when it’s off

The Frame 2019
The Frame toont kunst op het scherm. The Frame past perfect in het interieur en maakt de woonkamer nóg mooier.
The Frame TV tovert de woonkamer om tot een kunstgalerij. De tv toont kunstwerken die kunnen gepersonaliseerd worden zodat ze perfect passen binnen het interieur en de woonruimte nog mooier maken. In één klik schakelt het scherm over op TV MODE en dan terug naar ART MODE als de tv wordt uitgeschakeld.
The Frame TV hangt aan de muur. Uitgeschakeld toont de tv een afbeelding van giraffen in Art Mode. Ingeschakeld toont de tv een groep bewegende giraffen in het wild. Een split-screenvergelijking toont een afbeelding in Art Mode en een live video in TV Mode.
Video waarin wordt uitgelegd hoe u uw foto in de Art Mode op uw The Frame TV kunt instellen met behulp van de SmartThings-app op uw smartphone.
*Verbruikt stroom in Art Mode

Maak je woonkamer nóg mooier met een TV die past bij jouw stijl en interieur. The Frame is meer dan een TV. Hij maakt ieder moment in je kamer mooier, en beschikt bovendien over de hogeresolutiebeeldkwaliteit van QLED. Een schitterende TV als hij aanstaat en een kunstwerk als hij uitstaat.

 

Maak je living mooier met kunst

Art Mode
The Frame hangt aan de muur in de woonkamer en Art Mode is ingeschakeld. De TV toont een kunstwerk waardoor de kamer er mooi uitziet.

Mooi op elk moment

Design
The Frame ziet eruit als een echt kunstwerk. De TV hangt aan de muur en toont kunstwerken in verschillende stijlen.

Ontdek QLED-technologie

QLED-technologie
Het scherm toont een kunstwerk van een regenwoud met verschillende vormen en kleurrijke bloemen.

*Het daadwerkelijke product kan afwijken van de gebruikte afbeelding. Zie onze productgalerij.
**De beelden zijn louter illustratief bedoeld en ter verduidelijking.

Belangrijkste specificaties

*De belangrijkste specificaties verschillen per regio.

Welke kies jij?

*Beelden zijn gesimuleerd en louter voor illustratieve doeleinden. Specificaties met betrekking tot het uiterlijk, ontwerp en de GUI (Graphic User Interface) die geen invloed hebben op de prestaties van het product, kunnen gewijzigd worden zonder kennisgeving.