Zie het groots


Durf voor groots te gaan en omring jezelf met een overweldigende kijkervaring. Van een spectaculaire beeldkwaliteit tot designs die naadloos integreren in je interieur, je hebt nu meer redenen dan ooit om een Super Big TV te kopen. Ontdek waarom zoveel anderen al voor groots hebben gekozen en nooit meer iets anders willen.

Groter scherm,
grootse kijkervaring


Verbreed je blik en vergroot je kijkervaring met een Super Big TV.

De koper kiest voor groot

Mensen willen grotere TV's.

Een overtuigende 8 op de 10 consumenten heeft de overstap naar een groter scherm gemaakt.

*Bovenstaande bevindingen zijn gebaseerd op onderzoek uitgevoerd door Samsung en IA Collaborative.

Een winkelend stel staat stil en wijst naar TV's met een groot scherm. Een winkelend stel staat stil en wijst naar TV's met een groot scherm.

Niemand heeft spijt van de overstap naar groots.

En weet je? 98% van de consumenten die een Super Big TV hebben gekocht, gaf aan zeer tevreden te zijn over zijn/haar aankoop.

* Bovenstaande bevindingen zijn gebaseerd op onderzoek uitgevoerd door Samsung en IA Collaborative.

Vier blije en lachende gezinsleden zitten dicht bij elkaar op een bank en genieten van een TV met groot scherm. Vier blije en lachende gezinsleden zitten dicht bij elkaar op een bank en genieten van een TV met groot scherm.

Waarom kiezen voor een
groot scherm?

Alles ziet er beter uit als het groter is.

REALISTISCHE ACTIE

Beleef de spanning van het stadion in je eigen huiskamer.

Super Big TV brengt de spanning van live actie in je woonkamer met een heldere en schitterende beeldkwaliteit.

Super Big TV brengt de spanning van live actie in je woonkamer met een heldere en schitterende beeldkwaliteit. Super Big TV brengt de spanning van live actie in je woonkamer met een heldere en schitterende beeldkwaliteit.

Ervaar 4K groots

Kijk jij deze sportzomer thuis op een groot scherm? Met deze nieuwe smart 4K-projector van Samsung haal je het stadion écht in huis. The Premiere is namelijk een Ultra Short Throw Smart projector, die kan projecteren tot een beeldgrootte van maximaal 130inch. Hij is uitgerust met een hoogtechnologische, krachtige laserlichtbron en is het ‘s werelds eerste HDR+ gecertificeerde projector die garant staat voor een realistisch en levendig beeld. Met het gemak van de smarthub in deze projector geniet je tevens van de series en films op Netflix of YouTube en heb je thuis een heuse bioscoopervaring. The Premiere is verkrijgbaar in twee uitvoeringen en momenteel ontvang je een Projecta scherm cadeau (t.w.v. maximaal €1799) of tot wel €500 retour*.

  • De laserprojector kan worden geprojecteerd op een vlakke witte muur of een muur in een andere effen kleur. Voor een optimale kijkervaring wordt een speciaal scherm voor een ultra short throw-projector aanbevolen.
  • *Actieperiode: 05-04-2021 t/m 31-07-2021. Alleen bij deelnemende winkels. Bepaalde modellen uitgesloten. Kijk voor de actievoorwaarden op samsung.com/nl/promo

Samsung verfijnt het grote
scherm

Vertrouw op Samsung voor uitzonderlijke innovaties en geniet van een ongeëvenaarde
Super Big-ervaring.

Echte 8K-resolutie

Verlies jezelf in het 8K-beeldscherm van de QLED en ontdek een andere wereld. Dit scherm heeft 33 miljoen pixels, voor ongekend realistische beelden – ook van heel dichtbij.

*Alleen beschikbaar in de QLED 8K-serie.


Verlies jezelf in het 8K-beeldscherm van de QLED en ontdek een andere wereld. Verlies jezelf in het 8K-beeldscherm van de QLED en ontdek een andere wereld.

AI Upscaling

Ontdek upscalebeelden in 8K/4K-kwaliteit met het unieke AI-gestuurde machine learningproces van Samsung QLED. Hoe groot de QLED TV ook is, je krijgt alle schitterende details scherp in beeld dankzij de geoptimaliseerde upscalingoplossing van Samsung.

*Alleen beschikbaar in de QLED-serie.
*De kijkervaring kan verschillen afhankelijk van de content en het formaat. 'AI-upscaling' is niet altijd van toepassing op pc-verbindingen en bepaalde instellingen van Game Mode.

Ontdek upscalebeelden in 8K\/4K-kwaliteit met het unieke AI-gestuurde machine learningproces van Samsung QLED. Ontdek upscalebeelden in 8K\/4K-kwaliteit met het unieke AI-gestuurde machine learningproces van Samsung QLED.

Game Mode

Speel je games op een groter scherm met optimale grafische instellingen voor een helder beeld zonder vertragingen. Dankzij geavanceerde functies als lage inputvertraging en Dynamic Black Equalizer heb je te allen tijde totale controle over je games.

*Uitsluitend beschikbaar op modellen van de RU8000-serie of hoger.

Speel je games op een groter scherm met optimale grafische instellingen voor een helder beeld zonder vertragingen. Speel je games op een groter scherm met optimale grafische instellingen voor een helder beeld zonder vertragingen.

Ambient Mode

Of hij nu aan staat of uit: je Super Big TV is altijd een stijlvolle aanvulling op je interieur. In Ambient Mode maakt hij onderdeel uit van de inrichting en toont hij decoratieve kunst, familiefoto's of handige informatie op het scherm. Integreer je TV in je interieur zonder hoge kosten.

*Uitsluitend beschikbaar voor QLED-modellen.
*Servicespecificaties variëren per regio en model.

de verschillende opties voor Ambient Mode. de verschillende opties voor Ambient Mode.

Spreid je armen,
zo groot is het scherm!

Nog steeds aan het twijfelen over een TV met groot scherm? Spreid je armen. Die ruimte is genoeg voor een optimale kijkervaring iedere keer dat je de TV aanzet. Stap dus met een gerust hart in de nieuwe wereld van entertainment en kies voor groots.

Groter is beter. Overal.

Ontdek hoe een Super Big TV een aanvulling is voor iedere ruimte.

Kies je Super Big TV

Ontdek het grote assortiment TV's met een groot scherm van Samsung

*Productontwerp en specificaties kunnen per regio variëren.
*De schermweergave bestaat uit gesimuleerde beelden en is slechts bedoeld ter illustratie.
*GUI (Graphic User Interface), ontwerp, functies en specificaties kunnen gewijzigd worden zonder kennisgeving.