Zie het groots

Durf voor groots te gaan en omring jezelf met een overweldigende kijkervaring. Van een spectaculaire beeldkwaliteit tot designs die naadloos integreren in je interieur, je hebt nu meer redenen dan ooit om een Super Big TV te kopen. Ontdek waarom zoveel anderen al voor groots hebben gekozen en nooit meer iets anders willen.

Super Big TV's Zie het groots Super Big TV's Zie het groots

Groter scherm,
grootse kijkervaring

Verbreed je blik en vergroot je kijkervaring met een Super Big TV.

Video: verbreed je blik en vergroot je kijkervaring met een Super Big TV. Video: verbreed je blik en vergroot je kijkervaring met een Super Big TV.

De koper kiest voor groot

Een overtuigende 8 op de 10 consumenten heeft de overstap naar een groter scherm gemaakt. Een overtuigende 8 op de 10 consumenten heeft de overstap naar een groter scherm gemaakt.

Mensen willen grotere TV's.

Een overtuigende 8 op de 10 consumenten heeft de overstap naar een groter scherm gemaakt.

*Bovenstaande bevindingen zijn gebaseerd op onderzoek uitgevoerd door Samsung en IA Collaborative.
98% van de consumenten die een Super Big TV hebben gekocht, gaven aan zeer tevreden te zijn over hun aankoop. 98% van de consumenten die een Super Big TV hebben gekocht, gaven aan zeer tevreden te zijn over hun aankoop.

Niemand heeft spijt van de overstap naar groots.

En verder nog? 98% van de consumenten die een Super Big TV hebben gekocht, gaven aan zeer tevreden te zijn over hun aankoop.

*Bovenstaande bevindingen zijn gebaseerd op onderzoek uitgevoerd door Samsung en IA Collaborative.

Waarom kiezen voor een
groot scherm?

Alles ziet er beter uit als het groter is.

REALISTISCHE ACTIE

Beleef de spanning van het stadion in je eigen huiskamer.

Super Big TV brengt de spanning van live actie in je woonkamer met een heldere en schitterende beeldkwaliteit.

Super Big TV brengt de spanning van live actie in je woonkamer met een heldere en schitterende beeldkwaliteit. Super Big TV brengt de spanning van live actie in je woonkamer met een heldere en schitterende beeldkwaliteit.

LEVENDIG BEELD

Ga helemaal op in de bioscoopervaring.

Zie je favoriete films tot leven komen op de Super Big TV. De levendige details en rijke kleuren zorgen voor een luxueuze kijkervaring.

Zie je favoriete films tot leven komen op de Super Big TV. De levendige details en rijke kleuren zorgen voor een luxueuze kijkervaring. Zie je favoriete films tot leven komen op de Super Big TV. De levendige details en rijke kleuren zorgen voor een luxueuze kijkervaring.

MEESLEPEND GAMEN

Dompel je volledig onder in de actie.

Je tilt je vaardigheden naar een volledig nieuw niveau als je op een gaming-tv met groot scherm speelt. Door de gedetailleerde weergave en diepte van de Super Big TV ga je helemaal op in het spel en ben je altijd aan zet.

Je tilt je vaardigheden naar een volledig nieuw niveau als je op een gaming-tv met groot scherm speelt. Door de gedetailleerde weergave en diepte van de Super Big TV ga je helemaal op in het spel en ben je altijd aan zet. Je tilt je vaardigheden naar een volledig nieuw niveau als je op een gaming-tv met groot scherm speelt. Door de gedetailleerde weergave en diepte van de Super Big TV ga je helemaal op in het spel en ben je altijd aan zet.

Samsung verfijnt het grote
scherm

Vertrouw op Samsung voor uitzonderlijke innovaties en geniet van een ongeëvenaarde
Super Big-ervaring.

Echte 8K-resolutie

Verlies jezelf in het 8K-beeldscherm van de QLED en ontdek een andere wereld. Dit scherm heeft 33 miljoen pixels, voor ongekend realistische beelden – ook van heel dichtbij.

*Alleen beschikbaar in de QLED 8K-serie.


Verlies jezelf in het 8K-beeldscherm van de QLED en ontdek een andere wereld. Verlies jezelf in het 8K-beeldscherm van de QLED en ontdek een andere wereld.

AI Upscaling

Ontdek upscalebeelden in 8K/4K-kwaliteit met het unieke AI-gestuurde machine learningproces van Samsung QLED. Hoe groot de QLED TV ook is, je krijgt alle schitterende details scherp in beeld dankzij de geoptimaliseerde upscalingoplossing van Samsung.

*Alleen beschikbaar in de QLED-serie.
*De kijkervaring kan verschillen afhankelijk van de content en het formaat. 'AI-upscaling' is niet altijd van toepassing op pc-verbindingen en bepaalde instellingen van Game Mode.
Ontdek upscalebeelden in 8K\/4K-kwaliteit met het unieke AI-gestuurde machine learningproces van Samsung QLED. Ontdek upscalebeelden in 8K\/4K-kwaliteit met het unieke AI-gestuurde machine learningproces van Samsung QLED.

Game Mode

Speel je games op een groter scherm met optimale grafische instellingen voor een helder beeld zonder vertragingen. Dankzij geavanceerde functies als lage inputvertraging en Dynamic Black Equalizer heb je te allen tijde totale controle over je games.

*Uitsluitend beschikbaar op modellen van de RU8000-serie of hoger.

Speel je games op een groter scherm met optimale grafische instellingen voor een helder beeld zonder vertragingen. Speel je games op een groter scherm met optimale grafische instellingen voor een helder beeld zonder vertragingen.

Ambient Mode

Je Super Big TV verandert je ruimte zelfs als hij uitstaat. In Ambient Mode maakt hij deel uit van de inrichting en toont hij decoratieve designs, familiefoto's of handige informatie op het scherm.

*Uitsluitend beschikbaar op QLED-modellen.
*Servicespecificaties verschillen per regio en model.
Ambient Mode Ambient Mode

Spreid je armen,
zo groot is het scherm!

Nog steeds aan het twijfelen over een TV met groot scherm? Spreid je armen. Die ruimte is genoeg voor een optimale kijkervaring iedere keer dat je de TV aanzet. Stap dus met een gerust hart in de nieuwe wereld van entertainment en kies voor groots.

Spreid je armen, zo groot is het scherm Spreid je armen, zo groot is het scherm

Groter is beter. Overal.

Ontdek hoe een Super Big TV een aanvulling is voor iedere ruimte.

Kies je Super Big TV

Samsung Super Big TV - QLED 8K TV 98 inch Q950R Samsung Super Big TV - QLED 8K TV 98 inch Q950R

QLED 8K 98 inch
Q950R

Perfecte weergave met meer diepte en detail

Samsung Super Big TV - QLED 4K TV 75 inch Q90R Samsung Super Big TV - QLED 4K TV 75 inch Q90R

QLED 4K 75 inch
Q90R

Picture perfect

Samsung Super Big TV - QLED 4K TV 82 inch Q60R Samsung Super Big TV - QLED 4K TV 82 inch Q60R

QLED 4K 82 inch
Q60R

Laat je verleiden door één miljard kleuren

Samsung Super Big TV - UHD 4K TV 82 inch RU8000 Samsung Super Big TV - UHD 4K TV 82 inch RU8000

UHD 4K 82 inch
RU8000

Entertainment op zijn best

Samsung Super Big TV - UHD 4K 75 inch RU7100 Samsung Super Big TV - UHD 4K 75 inch RU7100

UHD 4K 75 inch
RU7100

Optimaal verbonden, optimaal genieten

*Productontwerp en specificaties kunnen per regio verschillen.
*De schermweergave bestaat uit gesimuleerde beelden en is louter illustratief bedoeld.
*GUI (Graphic User Interface), ontwerp, functies en specificaties kunnen gewijzigd worden zonder voorafgaande kennisgeving.