Brand

Zo maken de Galaxy Buds Pro digitale
toegankelijkheid mogelijk voor iedereen

Het is nu makkelijker dan ooit om een technisch vooruitstrevende levensstijl te leiden, dankzij de audiotoegankelijkheid van de Galaxy Buds Pro.

Als je slechthorend bent, weet je dat het een uitdaging is om een verbonden, modern leven te leiden. Gelukkig heeft de technologie rondom oordopjes enorme vooruitgang geboekt, waardoor je hier niet langer mee hoeft te worstelen. Galaxy Buds Pro helpen je niet alleen om de wereld buiten te sluiten, maar met de juiste instellingen kun je zelfs meer van de buitenwereld horen, het volume per oor en per frequentie aanpassen en nog meer doen om de beperkingen van je gehoorverlies te minimaliseren.

Jouw audioniveau terug in balans

Gehoorverlies kan variëren van licht tot volledig gehoorverlies, het kan beperkt zijn tot specifieke frequenties of zelfs verschillen per oor. Hoewel Galaxy Buds Pro voorgeschreven hoortoestellen niet kunnen vervangen, kunnen ze wel heel wat bijdragen om je te helpen om te gaan met je gehoorverlies.

De functie voor aanpasbaar geluid test je gehoor en past vervolgens het linker- en rechteroortje onafhankelijk van elkaar aan op jouw unieke behoeften.¹ Het kan het algemene volume wijzigen, of zelfs focussen op specifieke frequenties en deze zo nodig verhogen of verlagen, zodat je aan beide kanten precies het juiste audioniveau krijgt.

Haal de buitenwereld naar binnen

De Galaxy Buds Pro onderdrukken niet alleen geluiden uit je omgeving met actieve ruisonderdrukking, ze kunnen zelfs de geluiden versterken die jij specificeert. De microfoontjes voor omgevingsgeluid pikken geluiden op uit de omgeving, waardoor jij deze naar wens harder of zachter kunt zetten. Je kunt zelfs je instellingen aanpassen om specifieke geluiden te versterken of te dempen, zoals menselijke stemmen of deurbellen. Uit een recent onderzoek blijkt² dat de functie voor omgevingsgeluid in Galaxy Buds Pro mensen met milde tot matige gehoorbeperkingen kan helpen om gesproken woorden beter te begrijpen, wat leidt tot een betere betrokkenheid bij een gesprek.

Uitgerust met een duurzame batterij

Het maakt niets uit hoe goed je oortjes zijn voor digitale toegankelijkheid als ze midden in een film, audioboek of tijdens een belangrijk gesprek opeens leeg zijn. Daarom zijn Galaxy Buds Pro gemaakt om lang mee te gaan, met maximaal 5 uur afspeeltijd op een enkele oplaadbeurt en nog eens 13 uur in het hoesje.

Spraakmemo's staan tot je dienst
Heb je moeite om de andere kant van een gesprek te verstaan? Open de app Spraakrecorder en gebruik spraakmemo's om spraak om te zetten in tekst.

Regel het geluid met één druk op de knop

Als je de Galaxy Buds Pro in je oren hebt, kun je gemakkelijk reageren op plotselinge veranderingen zonder dat je je telefoon erbij hoeft te pakken. Met de aanraakbediening kun je het geluid pauzeren of overslaan, telefoongesprekken ontvangen en beëindigen en de functie voor het aanpassen van het omgevingsgeluid in- of uitschakelen.³

  • ¹Aanpasbaar geluid is beschikbaar op de Galaxy S-serie, Galaxy Note-serie en Galaxy Z-serie.
  • ²https://news.samsung.com/nl/galaxy-buds-pro-helpen-mensen-met-gehoorproblemen
  • ³Voor functies zoals ruisonderdrukking en omgevingsgeluid is een Bluetooth-verbinding met een compatibel apparaat vereist. Geavanceerde instellingen zoals omgevingsgeluidniveaus zijn alleen beschikbaar op Android-apparaten met Android 7.0 of hoger en 1,5GB RAM of meer. Geavanceerde functies worden ingeschakeld via de app Galaxy Wearable op Android, beschikbaar via de Google Play Store.

Pas het aan op jouw leven

Bij Samsung staat toegankelijkheid centraal in alles wat we ontwerpen. Pak de Galaxy Buds Pro en de Galaxy S21 5G en stem af op de wereld om je heen.

Lees de volgende verhalen