Brand

Maak kennis met de Portable SSD T7 Family

Drie Portable SSD’s met dezelfde roots en unieke troeven

Ontmoet onze Portable SSD T7 Family. Drie Portable SSD’s stelen elk op hun manier de show. Eerst en vooral is er de klassieke Portable SSD T7. Die spreekt iedereen aan. Dan is er de extra beveiligde Portable SSD T7 Touch voor wie zijn bestanden achter slot en grendel wil bewaren. En nu is er ook de nieuwste telg van de familie: de extra versterkte Portable SSD T7 Shield. Sterker dan ooit voor wie graag grenzen opzoekt. De T7 Family is nu compleet en heeft voor elk wat wils.

Portable SSD is de toekomst

SSD’s zijn de moderne broertjes van de klassieke (externe) harde schijf of HDD. En eerlijk gezegd overklassen SSD’s hun voorganger op alle vlakken. Ze zijn ontzettend veel sneller, bieden tot 2TB opslagruimte en zijn veel compacter en lichter. Bovendien bevatten SSD’s geen bewegende onderdelen. Je hoeft dus niet bang te zijn voor mechanische storingen. Echt waar, laat die externe HDD maar liggen, want Portable SSD is sowieso de betere keuze.

Creativiteit zonder grenzen

Foto’s, video’s, ontwerpen, … wat je ook creëert, je kan het snel én veilig kwijt op een Portable SSD T7 van Samsung. Nooit meer plaatsgebrek en steeds bij de hand. Het maakt niet uit of je aan je pc zit in je home-office of op kantoor. Of misschien in die leuke koffiebar om de hoek? De T7 connecteer je met zo goed als alle toestellen via USB Type C-to-C en Type C-to-A-kabels. Beelden of video zet je in slechts een paar seconden over dankzij de ongelooflijke snelheid van USB 3.2 Gen2. Let op, we spreken hier over sequentiële lees- en schrijfsnelheden tot respectievelijk 1.050 MB en 1.000 MB per seconde!

Een kluis in je broekzak

Heb je belangrijke bestanden die alleen voor jouw ogen bestemd zijn? Dan biedt de Portable SSD T7 Touch die gebruikmaakt van AES 256-bit-encryptie de noodzakelijke veiligheid. Ontgrendelen doe je met je vingerafdruk of met een wachtwoord. Zonder geeft jouw SSD geen krimp. Tot dusver is AES nog nooit gehackt. Tot in 2011 waarin een team van KULeuven, Microsoft en Normale Supérieure ontdekten dat AES-256 toch te hacken was. Het kost je alleen 8 miljard jaar. Succes!

Niet bang van een uitdaging

Speciaal voor wie met twee voeten in het leven staat en houdt van outdoor activiteiten hebben we de Portable SSD T7 Shield ontworpen. Jouw data wordt nog beter beschermd door de rubber behuizing die de T7 Shield stof-, water- en valbestendig maakt. Toch blijft hij klein en compact, zodat je altijd nog wel een plaatsje vindt om hem overal mee te nemen. Wil je een sterke Portable SSD die tegen een stootje kan? Op de T7 Shield kan altijd rekenen. Ook als het spannend wordt.

Voor welke portable SSD kies jij?

Lees de volgende verhalen