Life Hacks

Met de juiste powerbank zit je nooit zonder juice

Op elk moment even bijtanken zonder stopcontact in de buurt

Ondanks de lange batterijduur van je Samsung smartphone kan het wel eens gebeuren dat je zonder juice dreigt te vallen. Met een powerbank blijf je altijd online en bereikbaar, ook wanneer er geen stopcontact in de buurt is. Handig voor op reis, want tijdens die roadtrip wil je toch al het moois dat je tegenkomt kunnen vastleggen en delen? Of gewoon omdat de series die je bingewatcht vaak langer duren dan de batterij van je smartphone aankan.

Tot vier keer toe opladen

Ben je altijd online? Doe je niets liever dan foto's en video’s delen met je vrienden en volgers? Speel je vaak games en kijk je graag naar YouTube of Netflix? Dan heb je ongetwijfeld al meegemaakt dat je batterij sneller leegloopt dan verwacht. De batterij van je nieuwe Galaxy S20 gaat al heel lang mee, maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je, net wanneer je zonder stroom dreigt te vallen, er nergens een stopcontact in de buurt is. Met de Wireless battery pack (10.000mAh) hoef je daar alvast niet meer mee in te zitten. Je laadt nu razendsnel en draadloos je Galaxy op zodat je verder kunt waar je was gebleven. Dankzij de 10.000mAh wel vier keer sneller! Gaat het nog niet snel genoeg? Kijk dan naar nu de nieuwe External Battery pack met 20.000mAh!

Wat betekent mAh?

De afkorting mAh staat voor Milliampère-uur en drukt de capaciteit van een batterij uit. Dit getal vertelt je hoe lang (in uren) de batterij een bepaalde stroom (mA) kan geven. Dus hoe meer stroom van de batterij wordt gevraagd, hoe sneller de batterij leeg zal zijn.

Hoe vaak kan ik mijn smartphone opladen?

Het aantal keer dat je je smartphone kunt opladen met de nieuwste External Battery Pack van Samsung (20000mAh), hangt af van de capaciteit van de ingebouwde batterij van je smartphone. Neem bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S20. Dit toestel heeft een (standaard) batterijcapaciteit van 4000 mAh. Dat wil dus zeggen dat je je smartphone in theorie 5 keer volledig kunt opladen met de externe batterij (20.000/4000 = 5). Kleine kanttekening: met het opladen verlies je wat energie in de vorm van warmte. Je zult merken dat zowel de externe batterij als je toestel warm worden, wat uiteraard ook energie kost.

Sharing is caring

Je hebt altijd wel vrienden die met een half opgeladen smartphone de deur uit gaan. Dan heb jij altijd jouw Samsung powerbank to the rescue, van zodra hun batterij leeg dreigt te raken. Bovendien kan je, dankzij de 2 USB-poorten, meerdere toestellen tegelijk opladen. Word de held van jouw vriendengroep!

Buddy voor onderweg

Ben jij altijd on the road? Dan kun je haast niet meer zonder een powerbank. Zowel de Samsung Wireless Battery Pack als de External Battery Pack zijn met hun smal en licht design de ideale buddy voor onderweg. De Wireless Battery Pack is bovendien QI compatible, wat betekent dat als jouw smartphone of smartwatch dat ook zijn, je ze gewoon op de powerbank kunt leggen om ze op te laden.

Altijd en overal opslagruimte

Veel onderweg zijn betekent ook dat je als digital nomad graag je werk, 4k video's, games, graphics en entertainment regelmatig opslaat en toch altijd bij je hebt. Om niet alles op je smartphone of tablet te moeten opslaan, zijn er de Samsung's portable SSD's: de T5 en T7 Touch. Zo klein als een kredietkaart, maar toch krachtig genoeg om extreem snel enorme bestanden op te slaan en over te dragen naar andere devices.

Zo zie je dat je dankzij de juiste Samsung gear altijd en overal verbonden bent. Zelfs zonder stopcontact in de buurt.

Lees de volgende verhalen