Life Hacks

De toekomst van WFH:
Werk van overal

Thuiswerken zal nooit meer hetzelfde zijn.

Heb jij enkel wifi nodig om te werken? Dan gaat er een hele wereld voor je open, digital nomad! We vertellen je graag hoe je lekker efficiënt en gefocust blijft werken vanop afstand. Nu telewerken voor velen als business as usual aanvoelt, is het leuk om af en toe van omgeving te veranderen om onze thuiswerkroutine op te frissen. Zo blijft het inspirerend! Want zeg nu zelf: waarom zou je je beperken tot dezelfde vertrouwde plekje? Met onze tips voor werken vanop afstand en de juiste tools blaas je nieuw leven in je werkroutine. Ontdek snel hoe je vanop afstand kan werken— efficiënt en probleemloos.

Blijf verbonden, waar je ook bent

Momenteel zitten exotische reizen er niet in, maar zoek het vooral niet te ver. Dichtbij kan je ook de meest verrassende avonturen beleven. Wat dacht je van een paar dagen ongestoord werken vanuit een gezellige chalet middenin het bos of een piepklein huisje aan het strand? Er zijn genoeg mogelijkheden om er eventjes helemaal tussenuit te gaan. Maar hoe is het internetsignaal op zo’n heerlijk afgelegen plekjes? No worries: als je haperingen in je verbinding ervaart, dan gebruik je gewoon functies zoals Auto Hotspot op de Tab S7, die mobiele data of een wifiverbinding vanaf je telefoon vastlegt. Zo mis je nooit een check-in of gesprek met klanten!

TIP: Schakel gewoon “Auto Hotspot” in bij je verbindingsinstellingen onder Mobile Hotspot en Tethering op je Galaxy Note20. Ga dan naar je wifi-instellingen op je tweede toestel (zoals je tablet). Daar staat je telefoon vermeld als een wifinetwerk. Tik op de hotspot om verbinding te maken.

Pauze van het grote scherm
Waar je ook naartoe gaat, je hebt geen TV nodig. Neem een pauze en stem af op je favoriete Netflix-aflevering via Bixby, handsfree.

Boost je productiviteit

Zonder desktop werken? Het is een uitdaging maar voor een paar dagen perfect haalbaar. En echt de moeite waard als het betekent dat je even je zinnen kan verzetten! Zo kan je tablet perfect dienen als een draagbaar tweede scherm. Gebruik je Samsung Notes-app om notities te maken van de virtuele vergaderingen die je hebt opgenomen op je Galaxy Note20. Blijf brainstormen door je ideeën te kopiëren en direct op je Tab S7 te plakken. Wil je mappen of meerdere bestanden overzetten? Sluit je telefoon en tablet aan op Samsung Flow om inhoud te delen op beide toestellen.

Do more of what makes you happy

Lijstjes zijn de perfecte manier om een goed overzicht te houden op je taken en je efficiëntie een flinke boost te geven. Maar ook je vrije tijd verdient dezelfde toewijding! Maak eens een lijstje met dingen die je graag meer of vaker zou willen gaan doen, zoals je dag beginnen met een vroege bos- of strandwandeling of die heerlijke koffie die je op social media ontdekte eens uit te proberen. Plan hiervoor ook reminders in – zodat je zeker tijd maakt – en synchroniseer ze over zowel je Galaxy Note20 als je Tab S7. Door zowel werk als ontspanning in te plannen, heb je altijd iets leuks om naar uit te kijken. Zo ga je veel efficiënter die werkgerelateerde to-do’s op je lijstje tackelen.

Hulp nodig om vanuit je nieuwe plek in actie te komen? Gebruik dan de Active Noise Cancellation functie op je Galaxy Buds Live. Of je nu tijdens het werk afstemt op ambient-muziek of belangrijke oproepen beantwoordt, de oordopjes verminderen de hoeveelheid achtergrondgeluiden. Zo kan jij je beter concentreren op je to-do’s, waar je ook bent.

Verander de manier waarop je werkt en geniet

Waar je ook bent, maak het beste van je tijd met deze toestellen.

Lees de volgende verhalen